آیا میدانید وقتی خلبان بیرون میپرد چه چیزهایی با او به بیرون پرتاب میشوند؟
1- غذا به اندازه سه روز
2- شکلات
3-یک کلت جنگی
4-یک کلت منور
5- یک قایق بادی مخصوص سقوط در آب
6-یک قلاب ماهی گیری
7-یک دستگاه شبیه کباب پز برای طبخ غذا
8-یک پودر مخصوص که اگر خلبان در آب سقوط کند با آن ریختن آن پودر کوسه ها دور می شوند
9-بسته کمک های اولیه
10-چاقوی معروف و بسیار تیز MC 1 که حتی قادر به بریدن مفتول فلزی می باشد
11-آینه برای علامت دادن در روز
12-یک تشک بادی که اگر خلبان بالای جنگل سقوط کند. این تشک اطراف بدن او را می پوشاند تا به خلبان آسیبی نرسد
13-قرص تصفیه آب
منبع:مشرق
چه وسایلی همراه صندلی خلبان است؟
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
Re: چه وسایلی همراه صندلی خلبان است؟
مشرق یه چیزرو جا انداخته
اضافه می کنم
14- پودر رنگ کننده آب که اگر اشتباه نکنم به رنگ زرد هستش و خلبان ها بعد از سقوط در آب بوسیله اون آب رو رنگی می کنند (علامت گذاری برای نجات توسط واحد های امداد)
اضافه می کنم
14- پودر رنگ کننده آب که اگر اشتباه نکنم به رنگ زرد هستش و خلبان ها بعد از سقوط در آب بوسیله اون آب رو رنگی می کنند (علامت گذاری برای نجات توسط واحد های امداد)
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة

- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
در زمان جنگ ویتنام خلبانان آمریکایی مقدار طلا هم بصورت شمش های کوچک همراه داشتند...
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Gava, دلیلش چی بوده ؟ میشه توضیح بدید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: Tabriz
- سپاسهای ارسالی: 6254 بار
- سپاسهای دریافتی: 1515 بار
m-sajedy نوشته شده:مشرق یه چیزرو جا انداخته
اضافه می کنم
تو فیلم Top Gun 1986 رنگش سبز بود.

- سپاسهای ارسالی: 732 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
A3eman نوشته شده:آیا میدانید وقتی خلبان بیرون میپرد چه چیزهایی با او به بیرون پرتاب میشوند؟
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]1- غذا به اندازه سه
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]2-
[HIGHLIGHT=#b8cce4]3-یک کلت
[HIGHLIGHT=#d7e3bc]4-یک کلت
[HIGHLIGHT=#b8cce4]5- یک قایق بادی مخصوص سقوط در
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]6-یک قلاب ماهی
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]7-یک دستگاه شبیه کباب پز برای طبخ
[HIGHLIGHT=#b8cce4]8-یک پودر مخصوص که اگر خلبان در آب سقوط کند با آن ریختن آن پودر کوسه ها دور می
[HIGHLIGHT=#b8cce4]9-بسته کمک های
[HIGHLIGHT=#b8cce4]10-چاقوی معروف و بسیار تیز MC 1 که حتی قادر به بریدن مفتول فلزی می
[HIGHLIGHT=#d7e3bc]11-آینه برای علامت دادن در
[HIGHLIGHT=#b8cce4]12-یک تشک بادی که اگر خلبان بالای جنگل سقوط کند. این تشک اطراف بدن او را می پوشاند تا به خلبان آسیبی
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]13-قرص تصفیه آب
منبع:مشرق
سلام

نیاز های خلبان را می شود به چند دسته تقسیم کرد
[HIGHLIGHT=#f2dcdb]1.
[HIGHLIGHT=#b8cce4]2.
[HIGHLIGHT=#d7e3bc]3. مشخص کردن محل سقوط و علامت
البته فکر می کنم این امکانات فقط به درد زمان صلح می خورد .
در این لیست به این نکته توجه نشده که زمانی که هواپیما در خاک دشمن سقوط می کند و خلبان اجکت می کند هر چه سریعتر باید محل سقوط را ترک کند چون به احتمال زیاد دشمن نیز متوجه سقوط شده و به دنبال لاشه هواپیما و خلبان می گردد . و به احتمال زیاد نیروهای خودی نمی توانند زودتر از دشمن به محل برسند.
من فکر می کنم

[HIGHLIGHT=#d7e3bc]یک فرستنده کوچک برای پیدا کردن محل اختفای خلبان توسط نیروهای خودی با دنبال کردن سیگنالهای فرستنده ، [HIGHLIGHT=#fbd5b5]یک دستگاه جی پی اس برای حرکت خلبان به سمت مرزهای ، [HIGHLIGHT=#fbd5b5]یک نقشه ، [HIGHLIGHT=#fbd5b5]یک قطب ،
[HIGHLIGHT=#fbd5b5]یک دیکشنری کوچک از زبان ، [HIGHLIGHT=#fbd5b5]یک دست لباس محلی منطقه عملیات در صورت نیاز باشد.
َمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرً سوره الطلاق 2،3
هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي ميدهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را ميكند، خداوند فرمان خود را به انجام ميرساند، و خدا براي هر چيزي اندازه اي قرار داده است.
هر كس تقواي الهي پيشه كند خداوند راه نجاتي براي او فراهم مي كند.و او را از جائي كه گمان ندارد روزي ميدهد، و هر كس بر خداوند توكل كند كفايت امرش را ميكند، خداوند فرمان خود را به انجام ميرساند، و خدا براي هر چيزي اندازه اي قرار داده است.

- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
Present نوشته شده:Gava, دلیلش چی بوده ؟ میشه توضیح بدید
مثلا" به جای واحد پول ویتنام از طلا استفاده میکردند... احتمال اینکه شاید خلبان بتواند برای نجات جانش افرادی را با طلا تطمیع کند.... و دلایلی از این دست. شرح ش رو فکر کنم خیلی سال پیش در ماهنامه صنایع هوایی خونده بودم,به قلم جناب ندیمی خودمان!
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی