ادم های نیویورک(نگاهی زیبا به فرهنگ ایرانی از امریکا)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ، فرهنگ و تمدن به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: ادم های نیویورک(نگاهی زیبا به فرهنگ ایرانی از امریکا)

پست توسط isflooloo »

بنده به اشتباه روزی گزینه سپاس mos! کلیک کردم ببخشید :o :o :o
آخه بنده ی خدا می گن یکی از راه های ضربه زدن دفاع بد از طرفه ولی نامرد یه چیزی بگو که بگنجه :-?
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام به دوستان عزیز؛

بهتر است که نه منفی باف باشیم و خودمان را حقیر بشماریم و نه خودبزرگ بین و توهمی باشیم! همه ویژگی هایمان را با هم ببینیم.
مسلماً هر ملتی در هر کجای دنیا، نقطه های ضعف و قوتی دارد و ما هم مستثنا نیستیم. مهم این است که بتوانیم ضعف های حقیقی خود را از دروغ هایی که به خاطر غرض ورزی به ما نسبت می دهند تشخیص دهیم و بر روی کمبودهایمان کار کنیم تا از بین بروند.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

کجای دنیا رانندگی ملت مثل جنگله؟
چرا تو شبکه های اجتماعی ایرانی ها اینقدر بی ادب هستند!
شده تا حالا نظرات زیر مطالب بحث انگیز یوتیوب و فیس بوک رو بخونید! همش فحش های رکیک که رد وبدل میشه!
تو ورزشگاه چی؟ فوتبال ها رو نمی بینید چه فحش هایی تماشاگرها میدن؟ اصلا ورزشگاههای انگلستان رو با ایران مقایسه کنید!
چرا مصرف گاز ایران برابر با مصرف گاز کل اروپاست!؟
مصرف لوازم آرایش ایران. تو دنیا چه رتبه ای داره؟
عمل بینی و زیبایی چه رتبه ای داریم؟؟ جوگیر بودن نیست این؟
کجای دنیا جنس چینی رو به اسم جنس ملی می کنن تو پاچه همدیگه؟؟؟
کجای دنیا این همه احتکار ارز و سکه داریم!!....تو بحران ارز من زن حامله خانه دار دیدم داشت ارز می خرید!!!!
کجای دنیا تا یه جنسی کمیاب میشه ملت به هم رحم نمی کنن و میکشن رو قیمت جنس!!!
کجای دنیا اینقدر جوک های زشت علیه. قومیت های دیگه و شخصیت های محترم می سازن و به هم می فرستن؟!
hikmat313.blogfa.com

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

پست توسط 144 »

مشکلات که زیاد است ، اما یه سوال خود شما برای ازبین بردن این وضعیت چه کردید ؟احتمالا میگید به من چه و این بی تفاوتی تو جامعه گسترش شدیدی یافته .
همه چی رو که نباید حکومت بگه پس مردم چی کاره اند ؟ وقتی مردم خودشون نمی خوان چه انتظاری میشه داشت
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

!MOS نوشته شده:نمیدونم چرا ولی من از این که ایرانی هستم احساس ننگ می کنم

مردمی بی ادب و بی نزاکت و پر مصرف و اسرافگر و غر غرو!....دروغگو و کلاهبردار!....جوگیر!

کافر همه را به کیش خود میداند
همین که شما علنا در مقابل این همه ایرانی اونها را بی ادب و بی نزاکت و... قلم داد میکنید بدون اینکه کدورتی با اونها داشته باشید این نشانه بی ادبی شما است
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

کلا مردم چهان سوم اینجوری هستند....نمی خان آزاد باشند.....

زنجیری که بهش بسته شدند رو می پرستند..واسه اینه وضعیتمون اینچوری

تقصیر آمریکا و دولت و اینا نیست
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام به دوستان عزیز؛

جناب !MOS

این مسائلی که مطرح کردید، درست. ولی نفس یک طرفه نگاه کردن به مسائل کار درستی نیست!
از دیدگاه من این مواردی که شما نوشتید، بیشتر بر می گردند به این که وقتی یک محصول یا چیزی وارد کشور ما می شود، همزمان فرهنگ استفاده از آن وارد نمی شود. وارد کردن و گسترش آن فرهنگ در درجه اول بر دوش دولت ها، نخبگان، صدا و سیما، رسانه های جمعی، سیستم آموزشی کشور و وارد کنندگان آن محصول است. اگر فرهنگ استفاده از هر چیزی توسط افراد و سازمان های مربوطه به موقع وارد شود و به مردم آموزش داده شود، مردم نیز به مرور زمان فرهنگ ویژه آن را فرا می گیرند و به آن عادت می کنند و ما کمتر شاهد چنین رفتارهای شگفت انگیزی از خودمان خواهیم بود. حالا البته افراد قانون گریزی هم وجود دارند که همیشه مخالف قانون و به اصطلاح ضد اجتماعی هستند و هر کجا که می روند، جنجال و تنش به پا می کنند و موجب آزار دیگران می شوند. این افراد در بیان دیدگاه ها بیشتر به فکر تخلیه خود و عقده هایشان هستند تا این که به فکر اصلاح کار باشند.
من باور ندارم همه ما ایرانی هایی که دست به این کارهای عجیب و غریب می زنیم، افرادی ضد اجتماعی و ضد قانون هستیم بلکه قسمت زیادی از این نا هنجاری ها باز می گردد به این که اغلب مردم کشور ما مدت ها در تنگنا و یا سانسور به سر برده اند و به محض رسیدن به یک فضای باز و یا رسیدن به یک چیز خیلی خاص، با تمام قوا تلاش در تخلیه خود دارند تا تمام کمبودهای گذشته را در مدت کوتاهی به خیال خود جبران کنند.
امیدوارم منظورم را درست رسانده باشم. البته یک جامعه شناس خیلی بهتر این مسائل را می تواند تشریح کند.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Ahvaz
سپاس‌های ارسالی: 2954 بار
سپاس‌های دریافتی: 312 بار
تماس:

پست توسط un4given.1991 »

سلام دوستان :razz:

یک کاربر اسراییلی به نام Haim از انجمن defence.pk شروع به نوشتن خاطراتش از سفر به ایران کرده که واسه من یکی جالب بود.

[External Link Removed for Guests]

دوستان می تونن از لینک زیر این خاطرات رو دنبال کنند .

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

شما دوستان عزیز می گید چرا بعضی از دوستان به مردم آمریکا اینقدر توهین کردند و فحش دادند و ... اولش منم به نظرم بی فرهنگی و ... اومد ولی وقتی دیدم که اونا فرقی بین مردم و حکومت ما نمی گذارند پس چرا بگذاریم ؟ اونا وقتی می خواهند که تحریم کنند چون طرز تفکرمون اینه که باید استقلال داشته باشیم و در مقابل زور بایستیم و اونا به خاطر همین موضوع ما رو عقب افتاده ، وحشی و ... تلقی می کنند چرا ما نباید رفتار خودشونو با خودشون داشته باشیم تاکی باید هرکی امد زد تو گوشمون باید بگیم قربون دست یکی بزن تو گوش اینوری و برو ولی کارم نداشته باش؟ از قدیم گفتند در دنیا از هر دست بدهی از همان دست می گیری . به نظر من این فحش ها هم نوش جونشون کار خوبی کردند ای کاشک بیشتر داده بودند به این ملت خر که اینقدر راحت سواری می دند به حکومتهاشون
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

از قدیم گفتند در دنیا از هر دست بدهی از همان دست می گیری

از قدم حرف های اشتباه زیاد زده اند، اما این یکی درست است. البته هر نکته جای خودش. این بحث داد و ستد از درونی است!

نگفتد از هر دستی بهت دادن از همان دست بهشان بده! گفتند که مانع کج رفتاری از شما شوند!

در باب

چرا ما نباید رفتار خودشونو با خودشون داشته باشیم

جواب های، هوی نیست .

در این مبحث دوستان بیشتر به نکات موردی اشاره کردند و دیدگاه کلان ارائه نشد از طرف هیچ طرفی ... یک نفر بیاید تحلیل کند، در سطح کلان چه درصدی از جامعه چه دیدگاهی دارد، نه اینکه فلانی این را گفت و این یکی آن را ... اون وقت میشود نشست بحث کرد که اصلا چه و چه.

بنده ایرانی هستم با یک جور عقیده، برادر بنده هم ایرانی با یک جور عقیده دیگر! نمیشود به حکم عقیده من آمریکا را دشمن و به حجم عقیده اون دوست شمرد که ... باید جمع بندی داشت.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

دکتر ایرانی مقیم کانادا وقتی میشنوه قراره شیر گرون بشه میری چنتا میخره...همسایش میبینه بهش میگه چرا خریدی؟؟؟بدروغ میگه برا اون یکی همسایه هم خریدم....

و دیگر هیچ....
   تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

un4given.1991 نوشته شده:سلام دوستان :razz:

یک کاربر اسراییلی به نام Haim از انجمن defence.pk شروع به نوشتن خاطراتش از سفر به ایران کرده که واسه من یکی جالب بود.

دوستان می تونن از لینک زیر این خاطرات رو دنبال کنند .

نامردا پاکش کردند...تا صفحه 2 رو خوندم زدم صفحه 3 دیدم تاپیک موجود نیست...کلا حذفش کردند
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ، فرهنگ و تمدن”