عمر باتری لپ تاپ خود را جاودانه کنید!!!!

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: عمر باتری لپ تاپ خود را جاودانه کنید!!!!

پست توسط Solver »

,

بابت مقاله مفید شما بسیار متشکرم، هر چند بنده حدود 10 صفحه نخستش را خواندم و گذاشتم درفهرست مطالعه ام، مطمئناً به زودی مطالعه اش خواهم کرد.

اما این مطلب اشاره مستقیم داره به مک بوک و خوب میدانید که محصولات اپل اساساً ساز و کارشان با دیگر شرکت ها قدری متفاوت است. اما در مورد باطری های هوشمند این واقعیت وجود دارد که شما در قاب فقط سلول ندارند و گاه رگولاتور هایی (این روزها همش بهشون داریم برخورد میکنیم) دارند و یا مثل مک بوک در سطح پیشرفته تر.

در مطلبی که به زودی منتشر خواهم کرد اتفاقا به همین نکته اشاره کردم که دقیقا چون برخی مدل ها فاقد سیستم بالا هستند (بررسی میزان شارژ) اگر شما فراموش کنید و باطری زیر شارژ بماند لپ تاپ هوشمندانه عمل نخواهد کرد.

اما ساده مداری که صحبتش در مقاله شده است:

همانطور که میدانید در وضعیت خاموش نیز ما در پل جنوبی مدارهایی داریم که فعال هستند و آماده دریافت سیگنال از شبکه یا USb (بسته به تنظیمات بایوس) جهت روشن کردن سیستم یا دیگر اتفاقات. با توجه به این موضوع ما این امکان را داریم که یک مدار در باطری داشته باشیم که از طریق همین پل جنوبی که تقریباً نیمه خاموش است دریافت اطلاعات داشته باشه و متناسب با اون به رگولاتور پس از ورودی سوکت شارژر دستور قطع ورودی را پس از تکمیل شارژ بدهد.

البته من در مورد دفعات شارژ و دشارز شدن باطری چیزی نخوندم در این صفحات / یا از چشمم جا مانده یا در صفحات بعدی باشد، اما از اونجا که این مقاله خودش گفته وِیژه لیتویمی یونی هست این موضوع اونقدرها نباید اهمیت داشته باشد و بحث اصلی همون زیر شارژ نماندن باطری در زمان خاموش بودن لپ تاپ است. اگر نه عمر مفید باطری های یونی لیتیومی در صورت استفاده صحیح بیش از 10 سال است. :D

حالا من در مبحث باطری ها مطالب مفصلی نوشتم که نمی خوام با شرحش در اینجا اون مطلب را بی ارزش کنم. به زودی مفصل ارائه خواهد شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

قرار بود یکی یه مطلب جامع در مورد باطری ها اینجا بزاره!!! :-(
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

پیش نویسی همان زمان آماده شده بود، متاسفانه فرصت کامل کردن و ارسالش را هنوز پیدا نکردم.
انشاالله این تعطیلات عید قدری فراغت بدهد به من، از این دست موارد زیاد تو لیست دارم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

M.Abooali, منم مثل شما هستم در مورد شی گرایی مطلبم اماده است ولی وقت تایپ کردن ندارم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”