راهنمایی در مورد تلفن همراه GLX-G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

راهنمایی در مورد تلفن همراه GLX-G4

پست توسط HESAM-007 »

سلام
قصد خرید گوشی قیمت حدود 700هزار تومان داشتم که یکی از دوستان glx G4 رو پیشنهاد کرد، به نسبت قیمتش مشخصات بسیار خوبی داره، خواستم ببینم نظر دوستان سنترالی که یا از این گوشی استفاده کردن یا آشنا هستن در موردش چی هست. ممنون میشم راهنمایی کنین.
تصویر

تصویر 

تصویر 

مشخصات گوشی: [External Link Removed for Guests] 

.

[External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

Re: راهنمایی در مورد تلفن همراه GLX-G4

پست توسط apple2009 »

سلام
دوستان اگر کسی میدونه خواهشاً راهنمایی کنه.
Major II
Major II
محل اقامت: RASHT
سپاس‌های ارسالی: 1271 بار
سپاس‌های دریافتی: 1131 بار
تماس:

پست توسط mahdi2elve »

داداش .پسر داییم خریده .
تازه این گوشی به بازار اومده
سرعت این گوشی خیلی خوبه. مخصوصا واسه وب گردی .ینی جون میده واسش.
والا من بازی های سنگین رو امتحان نکردم ولی میدونم سی پی یوش دو هسته ای 1.2 که واسه چنین قیمتی واقعا عالیه.
جی پی یوشم mali 400 که خیلی خوب تونسته از پس کارای گرافیکی بربیاد.
دوربین عکس بردایش در فضای بسته خیلی خوب بود.فیلم بردایشم بدک نبود.
این تموم اطلاعاتم بود .خودمم می خواستم اکسپریا تیپو بخرم ولی وقتی وب گردی با این گوشی رو دیدم و روی پیج های اینترنتی کار کردم چه زوم و چه بارگزاری و دانلود.
خداییش بگم دس نگه داشتم تا هم پولم زیاد بشه و هم تو این چند ماه ببینم فامیلم رضایت کامل ازش داره یا نه .فقط خدا کنه از 720 بیشتر نشه!
این چرت و پرت هایی هم که در مورد جی ال ایکس میگن باور نکن .گوشی های 300 400 تومنی هر برندی واسش مشکل پیش میاد .جی ال ایکسم همینطوره.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

mahdi2elve
خیلی ممنونم عزیز بابت راهنماییت

اگر بتونی اطلاعات بیشتری راجبش بدی ممنون میشم

هنگ هم میکنه؟ برنامه ها یا بازی های سنگین رو اجرا میکنه (راحت)؟ بازی یا فیلم های hd رو چطور؟ بعضیا توی بازی های دیتادار مشکل داشتن. تاچش چطوره؟ دوام باطریش خوبه؟ نظر کلی ش راجب این گوشی چیه؟
بقیه دوستان هم اگر اطلاعی دارن و کمک کنن ممنون میشم
بازم سپاس
تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

پست توسط abbas.m.k »

منم قصد دارم جی ال ایکس بگیرم.البته مدل G3 آن
کسی میدونه قیمتش چنده؟
اگه کسی از گوشی های جدید جی ال ایکس استفاده کرده لطفا مزایا و معایبشو بگه. تصویر تصویر تصویر تصویر
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
Major II
Major II
محل اقامت: RASHT
سپاس‌های ارسالی: 1271 بار
سپاس‌های دریافتی: 1131 بار
تماس:

پست توسط mahdi2elve »

تاچش زیاد به دلم ننشست.چون خودم گوشی لمسی خازنی ندارم .نمی تونم توضیحش بدم .خوب بود ولی تو بازی انگری برد یخورده رو آیکن های کوچیکش لمس نمی گرفت.
بله تو نصب بازی های دیتا دار مخصوصا بازی های پر گرافیک به مشکل برخورده بود ولی نگران نباش اون شخص طرز نصب دیتا ها رو بلد نبود .نصب بعضی بازی ها واسه خودش بقول قدیمی ها لمی داره یا همون قلقی داره.
فیلم های اچ دی رو اینقد قشنگ بالا میاورد که اصلا حس نمیکردی داری با گوشی فیلم میبینی ،اینم بخاطر رزولوشن خوب صفحش بود و البته بزرگی صفحش که 5.3 بود.راحت تر بگم اگه بخای تا سطح 700 تومن یه گوشی بزرگ بخری که راحت باش فیلم با زیرنویس نگاه کنی این گوشی عالیه.
دووام باطریشو زیاد اطلاعی ندارم ولی تا اون جایی که من دیدم همش تو شارژ بود دیگه :)))
کلا گوشی های اندرویدی ش کم نگه میدارن.
(اگه بخای باهاش بازی کنی فیلم ببینی .با نرم افزار کار کنی وب گردی کنی و همچنان بخای گوشی شارژ نگه داره سخت در اشتباهی.راستی این گوشی رو به عنوان گوشی دومت بخر .-به دلایلی)
و نظر کلیش خوب بود .راضی بود از گوشی ولی خب 3 هفته هم نیست که این گوشی رو خریده .زوده که بخایم در مورد گوشی نظر بدیم.
فکر نکنم تعداد دارندگان گوشی در کل ایران به 100 نفر رسیده باشه چون اواخر اسفند به بازار اومده.

(ببخشید که از ادبیات درستی استفاده نکردم.)
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

من باهاش کار نکردم ولی مشخصاتش خیلی وسوسه انگیز است. امیدوارم اگر گرفتید در باره کیفیتش و مقایسه با برندهای دیگه اطلاع دهید. البته نمیتوان انتظار داشت که یکدفعه به آیفون و سامسونگ برسه ولی با توجه به اختلاف قیمتش به نظر خوب میاد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
نميدونم توضيحات قبلي من در مورد GLX‌ رو ديديد يا خير. اما به شخصه از كار با G1 بسيار راضي بودم، تنها مشكلي كه ميشد به صورت كلي به GLX ها گرفت عدم ارائه‌ي فريموير براي فلش بود كه در مدلهاي جديد از جمله G3, G4 فريموير رو از طريق يكي از نمايندگي‌هاي اون (اگر اشتباه نكنم مشهد) منتشر شده و قابل دانلود هست. در كل احتمالا كيفيت صفحه در G4 كمي پايين‌تر باشه كه به دليل بززگتر بودن صفحه منظقي به نظر ميرسه، به لحاظ فني از چيپست مدياتك استفاده ميكنه جزو چيپ‌ها بسيار شناخته شده هست، همچنين در G3 از پردازنده گرافيكي PowerVR استفاده شده كه باز بسيار عالي هست. در مورد G4 هم چه mali400 و چه PowerVR باشه عالي هست، تنها چيزي كه به نظر ميرسه براي تكميل اين گوشي لازم هست، رم بيشتر هست، اما با توجه به اينكه هر دو گوشي G3 , G4 مجهز به JellyBean هستند، تا حد زيادي مشكل مرتفع خواهد شد. چرا كه اين سيستم عامل بسيار بسيار به نسبت نسلهاي قبلي خودش بهينه‌تر هست (خود من XPeria Ray با رم 512 دارم و به خوبي جوابگو هست، حتي بازيهاي سنگيني مانند asphalt7 رو هم به خوبي اجرا ميكنه)، با اين تفاسير و با توجه به تجربه‌اي كه از G1 دارم، فكر ميكنم خريد اين گوشي بسيار مقرون به صرفه و مناسب هست. اگر خود من با اين گوشي كار كرده بودم با قاطعيت ببشتري در مورد اون ميتونستم اظهار نظر كنم، اما به هر حال بر اساس توضيحاتي كه دادم، فكر ميكنم خريد اين گوشي و مخصوصا G3 بسيار انتخاب مناسبي باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”