کمک در مورد افسردگی
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
کمک در مورد افسردگی
سلام من تازه با این انجمن آشنا شدم.
بنده 26 سالم هست و مجردم
بنده 2 سال هست افسردگی دارم و خیلی رنج میبرم بیشتر قرص ها هم زیر نظر پزشک مصرف کردم که هیچ کدوم سازگاری نکرد جز سرترالین.اونم بعد از 2 ماه خاصیتش رو از دست داد.الان حدود 3 ماهه از قرص Efexor Venlafaksin استفاده میکنم (روزی یک عدد و 75 میلی)و الان دو هفته ای هست جوابگو نیست.خیلی بی حوصله و حالم بد است.دیگه خسته شدم از این وضع.
پزشکم یک بار بخاطر این وضع قرص را به روزی 2 عدد زیاد کرد منتها دیگه خیلی بدتر شدم و دیگه از جام نمیتونستم پا شم و خیلی بی حوصله بودم.و باز کردش روزی 1 عدد.
موندم دیگه چیکار کنم واقعا توی این 2 سال بدترین زندگی رو داشتم.از بی حوصلگی و رفتن توی رختخواب که حداقل بخوابم تا چیزی نفهمم خسته شدم.
نیاز به کمک شدید دارم.دیگه نتیجه نگیرم امیدی به زنده موندن هم نخواهم داشت.
خواهشی دارم از کسانیکه مثل بنده افسردگی داشتند و الان خوب شدند تجربیات خود را در این قسمت بگن که امثال بنده هم استفاده کنن.
از دکتر و متخصصین عزیز هم میخام که منو مثل کوچکترین برادر خود بدونن و کمکم کنن.
حاضرم همه کاری کنم تا انقدر عذاب و درد نکشم.الانم با اشک دارم این مطالب رو مینویسم.چون واقعا کم اوردم
بنده 26 سالم هست و مجردم
بنده 2 سال هست افسردگی دارم و خیلی رنج میبرم بیشتر قرص ها هم زیر نظر پزشک مصرف کردم که هیچ کدوم سازگاری نکرد جز سرترالین.اونم بعد از 2 ماه خاصیتش رو از دست داد.الان حدود 3 ماهه از قرص Efexor Venlafaksin استفاده میکنم (روزی یک عدد و 75 میلی)و الان دو هفته ای هست جوابگو نیست.خیلی بی حوصله و حالم بد است.دیگه خسته شدم از این وضع.
پزشکم یک بار بخاطر این وضع قرص را به روزی 2 عدد زیاد کرد منتها دیگه خیلی بدتر شدم و دیگه از جام نمیتونستم پا شم و خیلی بی حوصله بودم.و باز کردش روزی 1 عدد.
موندم دیگه چیکار کنم واقعا توی این 2 سال بدترین زندگی رو داشتم.از بی حوصلگی و رفتن توی رختخواب که حداقل بخوابم تا چیزی نفهمم خسته شدم.
نیاز به کمک شدید دارم.دیگه نتیجه نگیرم امیدی به زنده موندن هم نخواهم داشت.
خواهشی دارم از کسانیکه مثل بنده افسردگی داشتند و الان خوب شدند تجربیات خود را در این قسمت بگن که امثال بنده هم استفاده کنن.
از دکتر و متخصصین عزیز هم میخام که منو مثل کوچکترین برادر خود بدونن و کمکم کنن.
حاضرم همه کاری کنم تا انقدر عذاب و درد نکشم.الانم با اشک دارم این مطالب رو مینویسم.چون واقعا کم اوردم

-
- سپاسهای ارسالی: 130 بار
- سپاسهای دریافتی: 204 بار
Re: کمک در مورد افسردگی
hidden_half نوشته شده:خواهشی دارم از کسانیکه مثل بنده افسردگی داشتند و الان خوب شدند تجربیات خود را در این قسمت بگن که امثال بنده هم استفاده کنن.
سلام
من هم مشکل شماراالبته کمی خفیف ترداشته ام.وعموما درکشورمااین بیماری بسیارشایع وبادرجات مختلفی است.
به نحوی که من شخصا،تابه حال فردی راندیده ام که نرمال باشد!
وباتوجه به اینکه روانشناسان ومتخصصان عزیزوگل پسرکشورمانیزازهمین مجموعه برخواسته اند.پیش دکترنرفتم!
و همیشه دلیل بیماری ام رامیدانستم که آنهم وجودابهامات وکاستی های فلسفی درمن بوده است.
باتحقیق وفکر درموردابهامات فلسفی ای که برایم وجودداشت.توانستم دلیل بیماری ام راازمیان ببرم.ودرنتیجه باسرعت بسیارخوبی درمان شدم.

- سپاسهای ارسالی: 452 بار
- سپاسهای دریافتی: 762 بار
سلام
افسردگی دلایل زیادی داره از یک شکست عشقی تا از دست دادن یکی از عزیزان.من خودم افسردگی خفیف داشتم و یکی از دوستام افسردگی شدید داشت و حالش از شما خیلی بدتر بود.
بعضی افسردگی اساسی دارند یعنی بخاطر کم بودن تولید اندورفین بدون دلیل افسرده میشن.این افراد از جمله افرادین که یا باید تولید اندورفین را با فعالیت زیاد جبران کنند یا با استعمال مواد. اگر دقت کنید بیشتر افسردها سیگاریند. شما بخاطر اینکه حدود 24 سالگی شروع شده از این نوع نیستید. من فکر میکنم این افسردگی شما بخاطر یک اتفاق اضطراب اور شروع شده مثل مرگ یکی از عزیزان یا جدایی و...بعد ازمدتی گوشه گیر شدید واین خودش باعث تشدید افسردگی شده و دوباره گوشه گیری رو تشدید کرده و یک سیکل ایجاد شده
تجربه شخصیم و با توجه به اینکه یکی از درسهای تخصصی ما هست قرص هایی مثل فلوکستین . فلوکسامین. سرترالین . نرو تریپتیلین و... اثر محدودی دارند. و هر قرص برای شخص خاصی هست و این اشکال دکتر نیست.
اما مهمترین قسمت درمان هیچ کس به شما کمک نخواهد کرد تا خودتون نخواید. میدونم الان این بزرگترین ارزوی شماست که به حالت قبل از افسردگی برگردید اما واقعا باید بخواید. شما در یک سیکل معکوس افتادید که ذکر شد. تنها راه درمان شما این هست که این سیکل رو بشکنید. من یک راه حل میدم از همون قرص قبلی که میخوردید الان اثرش برگشته میتونید شروع کنید همین که کمی سرحال شدید شروع به گشتن کنید. معمولا بیشرتون میگید حال نداریم اما این تنها راه درمان هست هر چقدر سخت باش باید شروع کنید. و ورزش ایروبیک هم همین طور.الان که فصل گشتنه باید برید به کوه و اطراف بگردید.یک دوست پیدا کنید و با اون شروع به گشتن کنید.
افسردگی دلایل زیادی داره از یک شکست عشقی تا از دست دادن یکی از عزیزان.من خودم افسردگی خفیف داشتم و یکی از دوستام افسردگی شدید داشت و حالش از شما خیلی بدتر بود.
بعضی افسردگی اساسی دارند یعنی بخاطر کم بودن تولید اندورفین بدون دلیل افسرده میشن.این افراد از جمله افرادین که یا باید تولید اندورفین را با فعالیت زیاد جبران کنند یا با استعمال مواد. اگر دقت کنید بیشتر افسردها سیگاریند. شما بخاطر اینکه حدود 24 سالگی شروع شده از این نوع نیستید. من فکر میکنم این افسردگی شما بخاطر یک اتفاق اضطراب اور شروع شده مثل مرگ یکی از عزیزان یا جدایی و...بعد ازمدتی گوشه گیر شدید واین خودش باعث تشدید افسردگی شده و دوباره گوشه گیری رو تشدید کرده و یک سیکل ایجاد شده
تجربه شخصیم و با توجه به اینکه یکی از درسهای تخصصی ما هست قرص هایی مثل فلوکستین . فلوکسامین. سرترالین . نرو تریپتیلین و... اثر محدودی دارند. و هر قرص برای شخص خاصی هست و این اشکال دکتر نیست.
اما مهمترین قسمت درمان هیچ کس به شما کمک نخواهد کرد تا خودتون نخواید. میدونم الان این بزرگترین ارزوی شماست که به حالت قبل از افسردگی برگردید اما واقعا باید بخواید. شما در یک سیکل معکوس افتادید که ذکر شد. تنها راه درمان شما این هست که این سیکل رو بشکنید. من یک راه حل میدم از همون قرص قبلی که میخوردید الان اثرش برگشته میتونید شروع کنید همین که کمی سرحال شدید شروع به گشتن کنید. معمولا بیشرتون میگید حال نداریم اما این تنها راه درمان هست هر چقدر سخت باش باید شروع کنید. و ورزش ایروبیک هم همین طور.الان که فصل گشتنه باید برید به کوه و اطراف بگردید.یک دوست پیدا کنید و با اون شروع به گشتن کنید.

- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
دوست عزيز يكي از راه هاي كمكي در درمان افسردگي كه بجز دارو و تحت نظر پزشگ بودن است ورزش همه روزه در گروه هاي جمعي و زياد است ورزش هاي عمومي مانند ورزش در صبح در پاركهاي عمومي اما جمعي و با گروه تا همدوست پيدا كني وهم به علت فعاليت آندروفين ترشح شود كه تا بيش از 12 ساعت موجب نشاط و سر خوشي است امتحان كنيد.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار
, دوست عزیز
دارو درمانی به تنهایی یک روش موقتی است و باید با شناخت درمانی همراه باشه.
پیشنهاد میکنم به یک مشاور یا روان شناس مراجعه فرمایید.
حتما نتیجه خواهید گرفت.

دارو درمانی به تنهایی یک روش موقتی است و باید با شناخت درمانی همراه باشه.
حتما نتیجه خواهید گرفت.

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
آره افسردگی یه چیز خیلی پیچیده ست و جوری نیست که شما بیاید توو انجمن مطرحش کنید و مام همینطوری یه چیزی بگیم و شما درمان بشید.....طوری که شما میگید دو ساله پس به یه روانشناس خبره نیاز دارید تا روو شما کار کنه و علت رو پیدا کنه و شما رو درمان کنه ....
روند بهبودی شما توسط روانشناس و مشاور هم شاید زمان زیادی رو لازم باشه طی بکنه و با صبر و حوصله باید مراحل رو طی کنید...............
البته من تا بحال افسردگی نداشتم فقط یه چیزی بگم شاید تجربه ش کنید واستون خوب باشه وقتی به دیگران کمک میکنم از هر نظری انگار آدرنالین توو بدنم ترشح میشه اینقد احساس شعف و خوشحالی میکنم....
روند بهبودی شما توسط روانشناس و مشاور هم شاید زمان زیادی رو لازم باشه طی بکنه و با صبر و حوصله باید مراحل رو طی کنید...............
البته من تا بحال افسردگی نداشتم فقط یه چیزی بگم شاید تجربه ش کنید واستون خوب باشه وقتی به دیگران کمک میکنم از هر نظری انگار آدرنالین توو بدنم ترشح میشه اینقد احساس شعف و خوشحالی میکنم....
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
-
دوستان عزیزم واقعا ممنونم ازتون که یاری میکنید منو.
در پاسخ یه دوست عزیزم که فرمودند
------------------------------
حتما نتیجه خواهید گرفت.
===================
باید عرض کنم بنده هیچ مشکل روانی ندارم و کلا هیچ مشکلی ندارم که بخام با روانشناس مکاتبه کنم.بنده فقط یکدفعه به این بیماری مبتلا شدم .شکست عشقی خوردم اما روی من تاثیری نداشته چون خیلی راحت کنار میام و فراموش میکنم.مشکلات دیگه ای هم ندارم.مثلا نتونم درست تصمیم بگیرم یا اعتماد به نفس نداشته باشم یا غیره.خدمتتون عرض کردم که این بیماریه کوفتی یه دفعه سراغم اومده.
دوستان من به مدت 2 سال یعنی 18 تا 20 سالگی مشروبات الکلی مصرف میکردم و از 20 سالگی به بعد دیگه ترک کردم.و حدود 8 سال هست که سیگار مصرف میکنم که تقریبا از همون اول هر 2 روز یک بسته میکشیدم و الان هم میکشم(لازم به ذکر است که چیز دیگری تا حالا مصرف نکردم و نخواهم کرد).حالا با این تفاسیر آیا امکانش هست به دلیل سیگار باشه؟لطفا با دلیل توضیح بدهید.
وافعا ممنونم ازتون
حتما نتیجه خواهید گرفت.
===================
باید عرض کنم بنده هیچ مشکل روانی ندارم و کلا هیچ مشکلی ندارم که بخام با روانشناس مکاتبه کنم.بنده فقط یکدفعه به این بیماری مبتلا شدم .شکست عشقی خوردم اما روی من تاثیری نداشته چون خیلی راحت کنار میام و فراموش میکنم.مشکلات دیگه ای هم ندارم.مثلا نتونم درست تصمیم بگیرم یا اعتماد به نفس نداشته باشم یا غیره.خدمتتون عرض کردم که این بیماریه کوفتی یه دفعه سراغم اومده.
دوستان من به مدت 2 سال یعنی 18 تا 20 سالگی مشروبات الکلی مصرف میکردم و از 20 سالگی به بعد دیگه ترک کردم.و حدود 8 سال هست که سیگار مصرف میکنم که تقریبا از همون اول هر 2 روز یک بسته میکشیدم و الان هم میکشم(لازم به ذکر است که چیز دیگری تا حالا مصرف نکردم و نخواهم کرد).حالا با این تفاسیر آیا امکانش هست به دلیل سیگار باشه؟لطفا با دلیل توضیح بدهید.
وافعا ممنونم ازتون
-
دوستان یک سوال دیگه.منظور از باز جذب سرتونین چیه؟
و آیا با بیشتر کردن سرتونین امکان بهبودی هست؟
چه مواد غذایی باعث افزایش ستونین و اندروفین میشه؟
البته شد سه تا سوال
عجب
و آیا با بیشتر کردن سرتونین امکان بهبودی هست؟
چه مواد غذایی باعث افزایش ستونین و اندروفین میشه؟
البته شد سه تا سوال
عجب
- سپاسهای ارسالی: 452 بار
- سپاسهای دریافتی: 762 بار
hidden_half نوشته شده:دوستان عزیزم واقعا ممنونم ازتون که یاری میکنید منو.
حتما نتیجه خواهید گرفت.
===================
وافعا ممنونم ازتون
اولا دوست عزیز مشاور یا روانشناس بیشتر کارشون دادن مشاوره هست و خیلی کم با اسکیزو فرنی یا جنون ارتباط دارند. مثل همین کاری که شما الان انجام میدید یعنی از ما مشاوره میگیرید و این باور غلط فرهنگی در بین ایرانیان هست که هرکس پیش روانشناس رفت دیوانه هست. دوستان روانشناس من بهترین راه کارها رو برای زندگی به من دادند و خدایی نکرده قصد توهین به شما نداریم.
سروتونین یک نظریه هست که میگه در افسردگی مقدار سروتونین ازاد شده از مغز کم میشود. سروتونین مقدار کمی هست و خود بدن این هورمون رو میسازه. قرص ها بیشتر باعث میشن تا مقدار ازاد شده این هورمون بالا بره. ولی وقتی ذخایر سروتونین بدن ازبین رفت دیگه اثر ندارند و 1-2 هفته باید صبر کرد تا سروتونین دوباره تولید بشه. مصرف خارجی سروتونین باعث فشار خون شدید و گرمی بدن میشه و میتونه باعث مرگ بشه (سندرم سروتونین). یکی از عوارض قرصها هم همین سندرم سروتونین هست و هیچ کس تا به حال نتونسته از خود سروتونین برای درمان افسردگی استفاده کنه
همونطور که گفتم سیگار خودش باعث تولید اندورفین میشه و ابتدا باعث بالا رفتن خلق میشود. اما بعد از مدتی بدن خودش رو تطبیق میده و شخص مجبوره دوز بیشتری سیگار مصرف کنه تا اثر قبلی ایجاد بشه. مثلا از یک پاکت به 2تا برسونند. وقتی که به نهایتی که فرد تحمل مصرف رو داره برسد افسردگی دوباره خودش رو نشون میده. و این بار بدتر هم هست. مطمئنا هر دودی بر جسم اثر بدی داره و چون جسم وروان با هم مرتبطند با عث تشدید افسردگی میشه. شما نمیتونید سیگار رو به یک باره ترک کنید و باید نخ به نخ کم بشه.

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
دوست عزیز فقط خود شما می توانید به خودتان کمک کنید بنده هم به سخنان دوستم saeid 7موافقم روانشناس صرفا برای کسانی نیست که محکوم به جنون هستند و همه انها را دیوانه خطاب می کنند شما می توانید با مراجعه با یک روانشناس حاذق تا حدودی مشکلاتتان را حل کنید کسی که خوابه می توان بیدار کرد اما کسی که خودش را به خواب زده نه شما اگر نخواهید بر مشکلات غلبه کنید و همیشه با جمله حوصلش را ندارم یا اینکه حالش ندارم به سراغ مشکلات برید هر روز مشکلات بیشتر وبیشتر خواهد شد و در نتیجه بار افسردگی شما بیشتر من توصیه موکد می کنم دوست عزیز همه چیز را اول از خودت شروع کنید ببین ایا توانایی ایستادگی را داری یا نه
چه کسی می داند که تودر پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی
پیله ات بگشا، بگشا پیله ات
چه کسی می داند که تودر پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی
پیله ات بگشا، بگشا پیله ات
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
-
من همه چیز رو امتحان کردم به حرفهای شما دوستان هم گوش میکنم و ضرر نداره.روانشناس خوب اگر سراغ دارید لطفا بهم آدرس و تلفنش رو بدید.من تهران هستم
-
من یکبار پیش روانشناس رفتم و راجب زندگی و ببخش تا ببخشن و غم نخور،بگرد. خب من همه اینا رو میدونم اما خب نمیتونم انجام بدم.مثلا بیشتر افراد میگن برو بیرون برو طبیعت بگرد یا ورزش کن.خب میخام بگم مشگل اصلیه ما افراد افسرده همین است که دلمون میخاد ولی نمیتونیم.یعنی یه حس بسیار قوی نمیزاره اینکارارو بکنیم و تمام حس را از ما میگیرد.یا با یکم تحرک خسته میشیم و حالتامون بدتر میشه.
مثلا در ما افراد افسرده در عرض 20 ثانیه یه موج مثبت وارد بدنمون میشه و دوست داریم همه کاری کنیم .منتها بلافاصله بعد از 20 ثانیه یه حس قویتر میاد و دوباره از حرکت باز میدارد و هیچ حسی نداری و دوست داری فقط بخوابی و از همه چیز متنفر میشی.گاهی اوقات از همه اطرافیان هم متنفر یا کلا هیچ حسی به هیچکس نداری.
اینه مشکلات ما افسرده ها.که بدترین درد است.میخاهیم اما نمیشود
مثلا در ما افراد افسرده در عرض 20 ثانیه یه موج مثبت وارد بدنمون میشه و دوست داریم همه کاری کنیم .منتها بلافاصله بعد از 20 ثانیه یه حس قویتر میاد و دوباره از حرکت باز میدارد و هیچ حسی نداری و دوست داری فقط بخوابی و از همه چیز متنفر میشی.گاهی اوقات از همه اطرافیان هم متنفر یا کلا هیچ حسی به هیچکس نداری.
اینه مشکلات ما افسرده ها.که بدترین درد است.میخاهیم اما نمیشود