ساده ترین راه برای ارسال اطلاعات در بستر اینترنت ؟؟!

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

ساده ترین راه برای ارسال اطلاعات در بستر اینترنت ؟؟!

پست توسط p920 »

سلام
برای یک پروژه( ارسال دمای گلخانه توسط GPRS) نیاز دارم که اطلاعاتی رو توسط اینترنت به یوزر هایی که ممکنه در هر جای دنیا باشند انتقال بدم

با تحقیقاتی که کردم بهترین راه گرفتن یک هاست و ارسال دما روی اون هاست هست
و سپس کاربران برای مشاهده ی دما به اون سایت برن

اما من بودجه ی گرفتن هاست و فضا رو ندارم علاوه بر اون تخصص وب برای نوشتن برنامه هاش رو هم ندارم

به نظر شما بهترین راهی که میتونم اطلاعات رو به طور رایگان روی اینترنت بزارم چیه؟!
توجه کنید که ارسال اطلاعات توسط میکرو کنترلر انجام میشه و تا حد امکان باید ساده باشه پس نمیتونم سراغ ftp ,و سایر چیز های پیچیده روی میکرو برم

فرض کنید اطلاعات رو به صورت زیر بفرستمwww.host.com/?temp=51

جایی هست که بتونه اطلاعات این شکلی رو ذخیره کنه؟

یعنی ما در ادامه ی اسم سایت اطلاعاتمون رو بفرستیم و سرور اونها رو ذخیره کنه و نمایش بده ؟

مرسی
فقط تعداد thanks ها رو داشته باش!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: ساده ترین راه برای ارسال اطلاعات در بستر اینترنت ؟؟!

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز.
راهی که گفتید به صورت عملی منطقی نیست.
چون اگر بخواهید دما رو در ادامه آدرس سایت قرار بدید برای رفتن به سایت فرد باید دما رو بدونه ! و این دیگه اطلاع رسانی نمیشه.
فکر کنم بهترین راه همون خرید هاست باشه که هزینه زیادی نداره. "هزینه هاست و دومین فکر کنم روی هم کمتر از سالی 30-40 تومان باشه. البته بستگی به سرویس و پلن مورد نظر داره اما کار شما با همین هزینه ها راه می افته"
یک راه دیگه هم که به ذهن من میرسه استفاده از سرویس های مسنجر مثل یاهو مسنجر و یا سرویس ایمیل و ارسال دما بصورت ایمیل به افراد مورد نظر.
هزینه ای هم نداره.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”