مشکل با نرم افزار همراه بانک

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
سپاس‌های ارسالی: 844 بار
سپاس‌های دریافتی: 779 بار
تماس:

مشکل با نرم افزار همراه بانک

پست توسط ali nuri »

سلام و روزبخیر ...

دوستان من یه HTC Sensation xe دارم که سیستم عامل اش اندروید 4.0.3 هست ... چند روز پیش چند تا نرم افزار همراه بانک ( مسکن + صادرات + سپه + ملت + پارسیان + ملی ) از طریق وبسایت های بانک های فوق دانلود و روی گوشی ام نصب کردم و درخواست فعالسازی حساب و دریافت رمز همراه بانک هم به شعبه دادم و رمزهاش رو هم گرفتم ...

مشکل ام اینه که با وجود اینکه نسخه اندروید این نرم افزارها رو دانلود کردم ولی رمز حساب ها رو دارم اما وقتی تو خود نرم افزار می خوام حساب ام رو ثبت کنم یا حالا هر گونه عملکردی توی نرم افزار همراه بانک اعمال می کنم که باید نرم افزار به مرکز یک پیام می فرسته ولی هیچ جوابی نمیاد چند بارم به شعبه مراجعه کردم میگن همراه بانکه با گوشی ات سازگار نیست ؟؟

فقط نرم افزار بانک مسکن ام کار میکنه وبقیه کار نمی کنه ؟ اگه مشکل از سازگاریه پس چرا یه بانک کار کرده بقیه کار نمی کنن ؟

مگر میشه نسخه اندروید رو یه گوشی جواب بده رو یکی نه ؟؟؟ کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
  پیش این عمری که ما داریم ، مرگ را باید عروسی خواند !! 

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

Re: مشکل با نرم افزار همراه بانک

پست توسط Azadi.Isatis »

,
تا جایی که من می دونم و خودم هم به مشکل برخورد کردم نرم افزار ملت با ملی سازگاری ندارن
یعنی موقع استفاده از ملی پیام ارسال میشه و صدای دریافت پیام هم میاد ولی هیچ پیامی در صندوق دریافتی شما قرار نمیگیره
در مورد مابقی بانک ها مثل ملی و تجارت و توسعه تعاون که تست زدم باهم دیگه مشکلی ندارن
به نظر من ملت را پاک کنی مشکلت حل میشه
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

Azadi.Isatis نوشته شده:   ,
تا جایی که من می دونم و خودم هم به مشکل برخورد کردم نرم افزار ملت با ملی سازگاری ندارن
یعنی موقع استفاده از ملی پیام ارسال میشه و صدای دریافت پیام هم میاد ولی هیچ پیامی در صندوق دریافتی شما قرار نمیگیره
در مورد مابقی بانک ها مثل ملی و تجارت و توسعه تعاون که تست زدم باهم دیگه مشکلی ندارن
به نظر من ملت را پاک کنی مشکلت حل میشه

دوست عزیز من تمامی همراه بانک هام رو یکجا که نصب نکردم که ایراد پیدا کنه هرکدوم رو به فاصله یکروز یا نهایت دوروز در میان نصب کردم رفتم شعبه خودشون نرم افزار رو بلوتوث کردن رو گوشیم فعالسازی حساب کردن رمز دادن گفتن تا 12 ساعت دیگه وصله اومدم خونه نتیجه نگرفتم نرم افزار رو پاک کردم از وب سایت شون نرم افزار رو دانلود کردم دوباره نصب کردم !!! 7 تا حساب دارم تو 7 تا بانک مختلف که تو همه این هفت تا بانک فقط ملت و مسکن همراه بانکشون نسخه اندروید اش تو گوشی ام جواب داده .... چون نیاز به این همراه بانکها داشتم اصرار روی نصب و کارکردشون دارم وگرنه اینترنت بانک بهتر و سریعتره ولی میشه که به اینترنت دسترسی نداریم ...
گفتم شاید یه فایل جداگانه یا کمکی چیزی وجود داشته باشه ...

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

تا جایی که من خبر دارم فایل کمکی واسه اندروید نیست فقط و فقط همون فایل apk هست
در ضمن فاصله نصب اصلا مطرح نیست مشکل اینجاست که همراه بانک ملی و ملت باهم سازگاری ندارن
در مورد اندروید من خودم ملی را نصب کردم جواب میده مشکلی نداره (البته اندروید من 2.3 هست :? )
چیزی را هم که من گفتم برای کار با ملی بود که نمیتونستم جواب بگیرم در نهایت مجبور شدم ملت را حذف کنم

الهی
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

اندروید گوشی من 4.0.3 هست .. ممکنه از ورژن اندروید باشه ؟؟؟

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

این را دیگه باید بچه هایی که تو این زمینه تخصص دارن جواب بدن
بعضی از سایت ها هم اعلام میکنن روی چه نسخه ای جواب میده ([External Link Removed for Guests])

الهی
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

متشکرم بابت پاسخگویی اونجام عضو هستم هیچ کس جوابگو نیس اکثرا مطالب با مضمون پرسش یک سوال خواص از یک نوع گوشی خواص تو اون سایت براش هیچکسی جوابی نفرستاده اونام چیزی حالیشون نیس ...

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
همونطور که  .  عزيز هم اشاره کردند، برنامه‌ي همراه بانک ملت با ديگر بانکها تداخل داشت که نسخه‌ي جديد اون اين مشکل رو رفع کرده، من الان ملت، ملي، صادرات، دي، پاسارگاد، سامان، پارسيان، اقتصاد نوين رو کنار هم دارم و مشکلي هم وجود نداره

مشکل گوشي شما به احتمال بسيار زياد به برنامه‌هايي که رخداد SMS دريافتي رو هندل ميکنند مربوطه، پيشنهاد ميکم آخرين نسخه‌ي Go SMS Pro رو روي گوشي نصب کنيد، تمام همراه بانکها هم چک کنيد آخرين نسخه باشند. اگر گوشي شما روت شده ميتونيد با استفاده از Autostats رخدادهاي دريافت sms رو چک کنيد و در صورتي که موردي رو لازم هست غير فعال کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali nuri »

سلام آقا مهدی

یکساعت پیش رفتم شعبه بانک مسکن محل کارم باز خداخیرش بده مسئول انفورماتیکش رو صادقانه گفت مشکل از همراه بانکه ماست همراه بانک مسکن رو پاک کن درست میشه منم پاک رکدم والان درست شد !!!

نمیشد روز اول به اول به آدم بگن.........

ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”