اینترنت ۲ گیگابیت بر ثانیه فقط ۵۰ دلار برای کاربر خانگی

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

اینترنت ۲ گیگابیت بر ثانیه فقط ۵۰ دلار برای کاربر خانگی

پست توسط marshal1987 »

کمپانی سونی حمایت خود را از سرویس دهندگان اینترنتی در ژاپن برای عرضه اینترنت 2 گیگابیت بر ثانیه اعلام کرد.

اين سرعت دو برابر سرعت سرويس اينترنت "گوگل فايبر" در امريكا است. گفتني است سرويس 2 گيگابيت بر ثانيه عرضه شده توسط سرويس دهندگان ژاپني، قرار است فقط 50 دلار باشد و اين در حالي است كه فايبر گوگل بيش از اين قيمت دارد.(120 دلار با تي وي براي مردم كانزاس و 300 دلار هزينه نصب)

نام سرويس ابر سرعت ژاپني را Nuro‌ گذاشته اند كه توسط كمژاني اينترنتي So-net Entertainment در توكيو و 6 استان ديگر اين كشور به كاربران خانگي عرضه خواهد شد.

[HIGHLIGHT=#fbd5b5]همچنين طبق تعاريف سرعت دانلود 2 گيگابيت بر ثانيه و سرعت آپلود نيز 1 گيگابيت بر ثانيه تعريف شده كه هزينه ماهيانه آن 4980 ين معادل 50 دلار است. 
پر سرعت ترين اينترنت خانگي را در امريكا گوگل فايبر با سرعت 1 گيگابيت بر ثانيه عرضه كرده كه فعلا كاربران دو شهر امريكا مي توانند از این سرويس استفاده كنند اما سرويس اينترنت so-net با دو سال قرارداد و هزينه نصب تجهيزات 540 دلار خواهد بود كه اين قيمت براي كاربراني كه به صورت آنلاين ثبت نام كنند، مهيا خواهد بود.

يكي از ويژگي هاي اينترنت so-net اين است كه تعداد زيادي از مردم هم زمان مي توانند از ان استفاده كنند و در توكيو و شهرهاي شلوغ با مردمي كه در فضاهاي كمتر از آپارتمان زندگي مي كنند، اين نوع اينترنت با هزينه كم، ايده آل محسوب مي شود.

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II

Re: اینترنت ۲ گیگابیت بر ثانیه فقط ۵۰ دلار برای کاربر خانگی

پست توسط marshal1987 »

وقتی این خبر رو خوندم گفتم حتماً اشتباهی وجود داره در خبر ... آخه اینترنت گیگابیت رو چطور دریافت میکنن اصلاً ... مگه چقدر پیشرفت کرده ...

ولی زود جواب رو پیدا کردم و مخم بیشتر هنگ کرد!!

The future of Ethernet: 10 GbE, 40 GbE and 100 GbE discussed
100Gbps Ethernet – is it time to move?

در همه مقالات از برنامه ریزی و ساخت تجهیزات شبکه با سرعت 100 گیگ برای چند سال اینده (از 2015 تا 2020) صحبت شده ... و اینکه الان 10 گیگ کاملاً در حال اجراست و 40 داره اجرا میشه و ...

یا خبر دیگه ای میگفت اینتل سرورهای جدیدش رو به پورت 100 گیگ مجهز میکنه !!!

و من هنوز مغزم گیگ رو نمیکشه ....

چطوری میشه ... مگه میشه ؟ ... یعنی اینترنت خانگی بالای 1000 مگ؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

دوستان توجه داشته باشید که این سرعت بیت بر ثانیه است...بیشترین سرعتی که میشه از اینترنت استفاده کرد برابر سرعت یک شبکه لن هست...از اون بیشتر رو سیستم کاربر امکان استفاده نداره حتی اگر امکان خدمات باشه.....

سرعت انتقال کارت های معمولی شبکه حدود 100 مگا بیت بر ثانیه است در کاربر های خانگی...یعنی حدود 12 مگا بایت بر ثانیه....سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه خیلی دور از انتظار نیست ولی خوب به یک سری تجهیزات گران و بستر فوق العاده قوی مخابراتی نیاز داره.....ولی امکان پذیره
Captain II
Captain II

پست توسط marshal1987 »

esijoon نوشته شده:دوستان توجه داشته باشید که این سرعت بیت بر ثانیه است...بیشترین سرعتی که میشه از اینترنت استفاده کرد برابر سرعت یک شبکه لن هست...از اون بیشتر رو سیستم کاربر امکان استفاده نداره حتی اگر امکان خدمات باشه.....

سرعت انتقال کارت های معمولی شبکه حدود 100 مگا بیت بر ثانیه است در کاربر های خانگی...یعنی حدود 12 مگا بایت بر ثانیه....سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه خیلی دور از انتظار نیست ولی خوب به یک سری تجهیزات گران و بستر فوق العاده قوی مخابراتی نیاز داره.....ولی امکان پذیره

شرکت گوگل برای اینترنت 1 گیگ خودش در تگزاس ؛ هزینه تجهیزات اولیه و نصب برای کاربر رو حدود 300 دلار میگیره ... که خیلی هم گران محسوب نمیشه !

درواقع اصلاً گران محسوب نمیشه تصویر

قطعاً خریدار این سرویس فقط برای یک کامپیوتر استفاده نمیکنه (زیاده برای یک کامپیوتر) ... فکر کنم این سرعت رو با وایرلس در همه خونه پخش میکنه تا وسایل مختلف استفاده کنن ...

تصویر
یه چیزیم زیادی میاد تصویر

فکرش رو بکن یه رستوران داشته باشی و یه خط اینجوری با وایرلس شیر کنی تو فضای رستوران برای مشتریا .... قطعاض ماهی 100 یا 50 دلار برای صاحب رستوران پول خورد هم نیست در برابر هزینه های دیگه ....
ولی مشتری میتونه جذب کنه ...
اینطوری حدود 100 نفر میتونن همزمان از اینترنت 10 مگابیت رایگان در رستوران استفاده کنن تصویر

خدا وکیلی اگه من اوستین بودم الان میگرفتم برا همه همسایه ها شیر میکردم برن حال کنن تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

سریع ترین نوع اتصال الان بر بستر فیبر نوری است.

البته این:

The future of Ethernet: 10 GbE, 40 GbE and 100 GbE discussed

اشتباه است، چون 10/100/1000 است که نهایتش همون 1 گیگ است و امکان 10 گیگ روی اترنت نیست. اما در مورد فیبر نوری ما 10/100 را داریم که بر حسب گیگ هستند و در آینده 1000 گیگ ...

ضمن این که این سرعت ها مربوط به کاربران خانگی به اون معنا که اینجا متصور شده نیست. دقت کنید وقتی شما دارید با کارت شبکه کارت می کنید، محدودیت دارید و فوقش بتونید با 1000 مگ یا همان 1 گیگ اتصال داشته باشید. کارت شبکه ها - خصوصا آنبوردها - معمولا 10/100 هستند و شما سقف بهره مندیتون همان 100 مگ در شبکه است. اما اگر کارت شبکه قدرتمند تر نصب کنید رو سیستم یا مثلا مین سرور داشته باشید 10/100/1000 است که سقف شما بهرهمندی از سرعت 1000 مگ یا همان 1 گیگ است.

به همین دلیل بستر شبکه حتی اگر با سرعت چند هزار گیگ ظرفیت انتقال داشته باشد برای مصرف کننده ته خط تفاوت ندارد و سقف سرعت او بستگی به کارت شبکه وی دارد. اما خوب تفاوت بیشتر برای مدیران شبکه ها است که در اون زمان خودش را نشان میدهد که پهنا باند بیشتری میتونید ارائه کنید.

به طور مثال الان در شبکه های فیبر نوری شما ناچاری دو سر مسیر را با مدیا کانورتور به مصرف کننده متصل کنید و خروجی این مدیا کانورتر به هر حال همان کابل شبکه است که سرعتش در مگ خلاصه شده وسقفش 1 گیگ است. بنابراین این سرعت ها زمانی آنطور که شما متصور شدید معنا دارد که کارت شبکه های دستگاه ها مستقیم به فیبر وصل باشند نه با مدیا کانورتور یا این قبیل تجهیزات واسطه ای.

بنابراین شما هنگ نکن، چون سقف اینترنت خانگی در این نسل همین 1 گیگ است و برای بیشتر باید شاهد یک جهش اساسی باشیم. ضمنا با توجه به تمایل کاربران به استفاده از wifi و اتصالات بدون سیم من فکر نمی کنم به این زودی ها (حداقل تا زمانی که راه حلی برای افزایش سرعت شبکه های بیسیم یافته شود) خبری از اینترنت با سرعت های گیگی در خانه ها یا مثلا تلفن های همراه بشود.

تبلت ها، تلوزیون ها، تلفن های همراه و لپ تاپ ها، حتی بسیاری از رایانه های رومیزی امروزه تکیه بر شبکه های محلی بیسیم دارند و اگر سرعت گیگی قرار باشد عرضه شود باید مسیری بدون کابل (اون هم از نوع فیبر نوری) پیدا کند و قضیه به همین سادگی ها نیست.

در حالی که الان بیش از 1 گیگ تنها بر بستر فیبر نوری قابل ارائه است که فکر نمی کنم کسی یک فیبر نوری وصل کدن به لپ تاپش (البته لپ تاپ نیز جای کارت lan امروزیش باید یک کارت lan ویژه فیبر داشته باشد).

- شما سرعت شبکه های بیسیم را نمیدونید؟

Please Login or Register to see this code

و 5 مگ از میانگین سرعت اینترنت بسیاری از کشورها (البته قطعا نه ایران) پایین تر است، پس پروژه شیر کردن ایترنت را بیخیال شید چون با استقبال مشتریان همراه نخواهد شد تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II

پست توسط marshal1987 »

دوستان باید خیلی بیشتر از اینا آپدیت بشن ... :grin:
اول از همه پست اول واضح میگه 2 خانگی میده و نهایتش همون 1 گیگ نیست :grin:

اشتباه است، چون 10/100/1000 است که نهایتش همون 1 گیگ است و امکان 10 گیگ روی اترنت نیست.

دوره 10/100/1000 گذشت ......

اول از همه کارت شبکه 10 گیگ :

واینم سخت افزارهایی مثل روترها برای 10 گیگ : [External Link Removed for Guests]

ضمنا با توجه به تمایل کاربران به استفاده از wifi و اتصالات بدون سیم من فکر نمی کنم به این زودی ها (حداقل تا زمانی که راه حلی برای افزایش سرعت شبکه های بیسیم یافته شود) خبری از اینترنت با سرعت های گیگی در خانه ها یا مثلا تلفن های همراه بشود.

در این مورد همینطور که میبینید استاندارد جدید تلفنهای همراه که 4G هست 1 گیگ هست اینترنتش:
تصویر

البته استاندارد 5G هم دردست بررسیه که نمیدونم کی روانه بازار میشه

البته من خودم حالتی رو که این سرعت شیر بشه بین بقیه ترجیح میدم مثلاً با یه مودم وایرلسی زیر:

همینطور که میبینید 10Gbps Wi-Fi هم داره عرضه میشه و نگرانی شما رو فکر کنم رفع کنه از این نظر

و 5 مگ از میانگین سرعت اینترنت بسیاری از کشورها (البته قطعا نه ایران) پایین تر است، پس پروژه شیر کردن ایترنت را بیخیال شید چون با استقبال مشتریان همراه نخواهد شد تصویر

اگه اونام مثل ایرانی ها فکر کنن میگن : مفت باشه کوفت باشه تصویر
حالا همه استفاده نکنن سرعت بالاترم میره .... دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن که!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

marshal1987,

فکر کنم شما منابع و پست من را تطبیق ندادین، چون تناقضی درش وجود نداره :-)

لینک های شما رفرنس نیستند، بلکه یا محصولات خاص یا طرح های و اخبار پراکنده هستند که همیشه وجود دارد. شما به رفرنس های علمی سری بزنید و استانداردهای سرعت های شبکه را بررسی کنید، به موارد ذکر شده خواهید رسید.

البته منظور من این نیست تکنولوژی توقف یافته و تمام. بلکه گفتم لازم است تحولی در این عرصه صورت بگیرد که هنوز در آزمایشگاهی و ادعا هست و جنبه عملی اون عرضه نشده است. شما سیر تکنولوژی های حاضر مثل وایمکس و فیبر نوری را یک مرور کنید،خواهید دریافت الان تکنولوژی های مطرح شده در چه سطح و جایگاهی هستند و چه مسیری تا تحقق اونها باید طی شود.

من همچنان که قبلا هم گفته بودم، بعید میدونم بدون یک تحول بزرگ در تجهیزات صنایع بیسیم اینترنت چنین جهش سرعتی داشته باشد.
Captain II
Captain II

پست توسط marshal1987 »

M.Abooali نوشته شده:marshal1987,

فکر کنم شما منابع و پست من را تطبیق ندادین، چون تناقضی درش وجود نداره :-)

لینک های شما رفرنس نیستند، بلکه یا محصولات خاص یا طرح های و اخبار پراکنده هستند که همیشه وجود دارد. شما به رفرنس های علمی سری بزنید و استانداردهای سرعت های شبکه را بررسی کنید، به موارد ذکر شده خواهید رسید.

البته منظور من این نیست تکنولوژی توقف یافته و تمام. بلکه گفتم لازم است تحولی در این عرصه صورت بگیرد که هنوز در آزمایشگاهی و ادعا هست و جنبه عملی اون عرضه نشده است. شما سیر تکنولوژی های حاضر مثل وایمکس و فیبر نوری را یک مرور کنید،خواهید دریافت الان تکنولوژی های مطرح شده در چه سطح و جایگاهی هستند و چه مسیری تا تحقق اونها باید طی شود.

من همچنان که قبلا هم گفته بودم، بعید میدونم بدون یک تحول بزرگ در تجهیزات صنایع بیسیم اینترنت چنین جهش سرعتی داشته باشد.

دوست گرامی

شما قاطعانه گفتید که
 [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]اشتباه است، چون 10/100/1000 است که نهایتش همون 1 گیگ است و امکان 10 گیگ روی اترنت   

درحالی که شبکه اترنت 10 گیگ الان در حال فعالیته و خیلی از دیتاسنترها روی این سرعت دارن کار میکنن ...
اونایی هم که لینک دادم تجهیزات شبکه 10 گیگ بود که داره استفاده میشه ... به امید اینکه متوجه بشید که امکان 10 گیگ رو اترنت هست .

واضح بگم که 10/100/1000 نیست و اون کارت شبکه رو نشون دادم بدونید الان 10 گیگ هست ... (میدونم در این باره منظور هم دیگه رو واضح متوجه میشیم )

* در مورد استانداردها اون عکس کفایت نمیکنه ؟

در مورداینترنت 1 گیگ دیدن سایت گوگل فایبر خالی از لطف نیست ...
تجهیزات اتصال به اینترنت 1 گیگ اونجا ارائه و توضیح داده شده..

ویه اصلاح قیمت بکنم که گوگل برای اینترنت 1 گیگ ماهی 70 دلار میگیره و اون 300 دلار اولیه رو هم بخشیده جدیداً

یه مورد دیگه اینترنت 1 گیگ ازمایشگاهی نیست و در شهر کانزانس شروع بکار کرده و بزودی اوستین رو هم پوشش میده :

شما به رفرنس های علمی سری بزنید و استانداردهای سرعت های شبکه را بررسی کنید، به موارد ذکر شده خواهید رسید.

استاندارد اترنت 10 گیگ : IEEE P802.3ae 10Gb/s Ethernet Task Force

و از اونم بیشتر :
استاندارد اترنت 40 گیگ و 100 گیگ : IEEE P802.3ba 40Gb/s and 100Gb/s Ethernet Task Force
Captain II
Captain II

پست توسط marshal1987 »

برای تکمیل بحث اطلاعاتی از استانداردهای wi-fi گوشی های تلفن همراه و تبلتها رو هم بررسی میکنیم :

[HIGHLIGHT=#ffc000]استاندارد Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac   :

گوشی های دارای این استاندارد می توانند با سرعت 1 گیگابیت تا 6.9 گیگابیت در ثانیه از ارتباط Wi Fi استفاده کنند.

مثل گوشی :Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200

.[External Link Removed for Guests]

[HIGHLIGHT=#c4bd97]استاندارد : Wi-Fi 802.11 a/b/g/n : 

این استاندارد از بالایی کمی پایینتره و حداکثر 600 مگابیت در ثانیه رو پوشش میده

تقریباً تمام گوشی ها و تبلتهای تولید شده در یکی دو سال اخیر از این استاندارد پشتیبانی میکنند.

ضمنا با توجه به تمایل کاربران به استفاده از wifi و اتصالات بدون سیم من فکر نمی کنم به این زودی ها (حداقل تا زمانی که راه حلی برای افزایش سرعت شبکه های بیسیم یافته شود) خبری از اینترنت با سرعت های گیگی در خانه ها یا مثلا تلفن های همراه بشود.

همونطور که میبینید سازنده های گوشی و تبلت هم توجه خاصی به سرعتهای بالا داشته و دارند ... و همین الانشم گوشی ها از سرعتهای بالایی مثل 600 مگابیت پشتیبانی و بعضی از 1گیگ پشتیبانی میکنند.

قطعاً گوشی های یکی دو سال اینده از 7 گیگابیت هم پشتیبانی میکنند.

مودم وایرلس 1 گیگ هم که خود شرکتای اینترنتی میفروشن همراه سرویس 1 گیگ...

دیگه دلیلی برای نگرانی وجود نداره ....
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

تشکر از اطلاعات بسیار به روز شما که دلیلی شده در اوج گرفتاری ها باز به سنترال سر بزنم.

اما در نهایت باز نظر من تغییر نیافت. در سالهای پیش رو روشن خواهد شد، برداشت بنده تا چه حدی درست است. من هنوز فکر میکنم با این وضعیت مصرف کنندگان و تجهیزاتی که در اختیار دارند، این آمار و ارقام برای کاربران خانگی بی معنا است. و فکر می کنم حداقل تا سال 2015 شاهد تحولی در این زمینه نخواهیم بود.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 542 بار

پست توسط reza_glb »

میگن تو ایران هم قراره از اینا بیاد ::ss ::ss :grin:
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** 
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت ***