سلام
همین چند دقیقه پیش زلزله ای در تبریز رخ داد.طبقه های پایین ساختمون چیزی نفهمیدن ولی طبقه های بالاتر از 4 مثل ما متوجه شدن.حداقل 4 ریشتر بود.
تبریز لرزید .... (2013)
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
Re: تبریز لرزید .... (2013)
شدت :5.2 ریشتر
عمق: 10 کیلومتری
مکان زلزله:شهر تسوج
گسل تبریزم مابین ورزقان و تسوجه
خونه ماهم شدیدا لرزید 10 ثانیه ای
عمق: 10 کیلومتری
مکان زلزله:شهر تسوج
گسل تبریزم مابین ورزقان و تسوجه

خونه ماهم شدیدا لرزید 10 ثانیه ای
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما

- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
سلام
سازمان مانیتورینگ جهانی هم اعلام کرده بود که در ایران زلزله رخ خواهد داد.
فعال شدن گسل تبریز و حرکت اون = ویران شدن تبریز به طور کل برای چندمین بار در تاریخ ...
انشاالله که اتفاقی نمی افته.
عمق زلزله در شبکه اخبار نوشته شده 8 کیلومتر.
سازمان مانیتورینگ جهانی هم اعلام کرده بود که در ایران زلزله رخ خواهد داد.
فعال شدن گسل تبریز و حرکت اون = ویران شدن تبریز به طور کل برای چندمین بار در تاریخ ...
انشاالله که اتفاقی نمی افته.
عمق زلزله در شبکه اخبار نوشته شده 8 کیلومتر.

-
- سپاسهای ارسالی: 188 بار
- سپاسهای دریافتی: 204 بار
خداییش قبلا این همه زلزله تو ایران اتفاق نمیافتاد .
نمیدونم چی شده که زلزله ها اینقدر زیاد شده ... یه عده میگن هارپ (البته قبلا میگفتن الان کسی اعتقادی به هارپ نداره ) یه عده میگن گناه و ...
هرچی که هست به نظر میرسه گسل ها فعال شدن و از این به بعد مثل ژاپنی ها باید به زلزله عادت کنیم
خونه ما طبقه چهارم هست و قشنگ احساسش کردیم . هربار به خودم میگم اگه اینبار زلزله بیاد (درحد 4-5 ریشتر) نمیترسم و قرص و محکم سر جای خودم میشینم و تکون نمیخورم ولی هر بار شال و کلاه میکنم برای فرار به بیرون
نمیدونم چی شده که زلزله ها اینقدر زیاد شده ... یه عده میگن هارپ (البته قبلا میگفتن الان کسی اعتقادی به هارپ نداره ) یه عده میگن گناه و ...
هرچی که هست به نظر میرسه گسل ها فعال شدن و از این به بعد مثل ژاپنی ها باید به زلزله عادت کنیم
خونه ما طبقه چهارم هست و قشنگ احساسش کردیم . هربار به خودم میگم اگه اینبار زلزله بیاد (درحد 4-5 ریشتر) نمیترسم و قرص و محکم سر جای خودم میشینم و تکون نمیخورم ولی هر بار شال و کلاه میکنم برای فرار به بیرون

- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
سلام
خوشبختانه(!)وضعیت ایران از زلزله های خیلی شدید به شدید تغییر وضعیت داد در سایت world earthquake .
ژاپن خیلی شدیدتر از ایران شده و آژیرش روشن شده.نمیدونم چقدر میشه به این سایت اعتماد کرد.
[External Link Removed for Guests]
دعا کنید بخیر بگذره.اگر گسل تبریز فعال بشه و حرکت بکنه بدون شوخی فاجعه بزرگی به بار میاد.گسل تبریز تقریبا یکم از وسط شهر اونطرفتره.
خوشبختانه(!)وضعیت ایران از زلزله های خیلی شدید به شدید تغییر وضعیت داد در سایت world earthquake .
ژاپن خیلی شدیدتر از ایران شده و آژیرش روشن شده.نمیدونم چقدر میشه به این سایت اعتماد کرد.
[External Link Removed for Guests]
دعا کنید بخیر بگذره.اگر گسل تبریز فعال بشه و حرکت بکنه بدون شوخی فاجعه بزرگی به بار میاد.گسل تبریز تقریبا یکم از وسط شهر اونطرفتره.