سلام به همگی مخصوصا ادمین بسیار مهربون
کارایی که دوستان گفتن انجام دادم و نتایجی بدست آوردم که میگم شاید بدرد بقیه و تازه واردهایی همچون من بخوره.
1. در مورد شارژر به نظرم شارژر خود اسنوی پلاس دچار مشکله اساسی باشه وقتی قبلا شارژ میکردم دیر شارژ میشد و زمانی که 100% میشد و توی نت میچرخیدم و کاری میکردم سریع 10 % کم میکرد ولی الان از شارژر سونی استفاده کردم تقریبا دو ساعته و کمتر از قیل شارژ شد و با ویجت Battery Disk درصد شارژ باتری رو چک میکنم ولی عجیبه که دیر شارژ کم میشه.به طور خلاصه از شارژر سونی استفاده کردم و کلا گوشی بهتر عمل میکنه.
2.در این مورد که هر دو خط ایرانسل گذاشتم و چک کردم و جالبه که پیغام در دسرس نبودن میده و گاهی تماس از دست رفته رو در باکس پیامک ها میاد.و راه حلی براش نیس.
3. برانامه Go SMS Pro نصب کردم والاه اون کیفیتی که میخواستم نیس.یعنی دو باکس جدا برای دو سیمکارت نداره (البته شاید وجود داره و من پیدا نکردم) ولی این نرم افزار بی نهایت کاربردی هست و بسیار کمک میکنه و محیط گرافیکی زیبا و راحتی برخورداره و یه جورایی برای دو سیمکارت ها مناسبترین گزینه هست.
4. من به جای نرم افزار TAP TAP App از نرم افزاری که شما سفارش کردین Smart Screen ON استفاده کردم.جزئیات بیشتری داره مثلا سرعت حرکت دست از جلوی سنسور و تکرار حرکت برای باز شدن و تکرار حرکت برای بسته شدن ولی راحت بگم اصلا کاربردی نیس ، همه جوره تنظیماتش دستکاری کردم ولی مفید نیس و به حال همون نرم افزار قبلی تپ تپ بهتره و با حرکت شصت دوبار تکرار سریع باز و بسته میشه و فعلا بهترین گزینه در این طیف هست.
5.در مورد نرم افزار alsa تمام نت گشتم و هیچ چیزی پیدا نکردم.و توی همین انجمن شخصی در موردش مطلب گذاشته که نفهمیدم همینی هست که شما میگی یا نه.لطفا آدرسی برای دانلود نرم افزار و اگه تنظیمات و نکات مهمی داره ذکر کنید. (بسیار ممنون)
6.کیفش رو در مشهد هنوز ندیدم ولی میگن قیمتش 20 هزار میشه.لطفا جناب abbas.m.k اون کیفی که خریدین یه عکسی ازش بزار و اینکه این کیف مخصوص همین گوشی هست یا نه؟ و اگه دوستان کیف یا کاور خاصی براش پیدا کردن خوشحال میشم منو خبر کنن.
7. نرم افزار Go Launcher EX خیلی زیاد هست و اون چیزی که میخواستم نبودن و دقیق اون ورژن یا نوع خاص در این نوع نرم افزار پیدا نکردم.
اما موارد دیگه :
8. در این گوشی عکس گرفتن از صفحه نمایش وجود نداره و دنبال یه نرم افزار این مدلی هستم البته screenshot it v3.24 پیدا کردم ولی نوشته بود گوشی روت بشه که من میترسم روت کنم.
9. بعضی نرم افزار ها گزینه move to sd cart نداره و الکی حجم گوشی پر شده.البته از NQ Anroid boster ,memory cleaner استفاده میکنم که بسیار بدرد بخور هست ولی به هر حال برای قضیه دچار مشکل هستم.
10.فایل منیجر خود گوشی کاربردی نیس چون عکسهای نرم افزارها رو نمیذاره و من از file manager v 1.15.2 استفاده کردم که بسیار عالیه.
11. عکسهای گوشی کمی بی کیفیت هست و مثه 5 پیکسل گوشی های دیگه نیس ولی بعدش فهمیدم باید کمی صبر کنم تا گوشی صاف نشون بده و بعد عکس بگیرم و نرم افزار Camera FV-5 کمک بهتری بهم کرد.
12.هندزفری خوبی داره و با پلیر خود گوشی آهنگی با کیفیت متوسط پخش میکنم بسیار عالی شنیده میشه.
13.آسفالت 7 نتونستم نصب کنم البته شاید بخاطر اینه که دیتایی که گرفته بودم برای گوشی قبلیم نئو وی بود که آدرنو هست و دنبال نسخه دیتای مخصوص برای پردازنده اسنوی پلاس هستم (اگه میشه آدرسش بدین دانلود کنم). فقط real racing 2 نصب کردم راحت بدون لگ جواب داد ولی بازی the dark knight rises v1.0.6 نصب کردم و دیتای لازم گذاشتم و حتی شنیدم تاریخ گوشی باید 2012 باشه هرکاری کردم کلا به داخل بازی نرفت.دوستان اگه بازی خاصی نصب کردین لطفا دقیق بنویسید و توضیح بدید.
بازهم معذرت که پر حرفی کردم

و بسیار ممنون از این انجمن که تنها فضای تخصصی در مورداین مدل گوشی ها میباشد