چندي پيش يكي از برنامه هاي psiloc را از دانلود سنتر دانلود كرده و نصب كردم ولي كرك نشده بود و تمام برنامه هاي اين شركت را در موبايل من غير فعال كرد كه مجبور شدم براي نصب مجدد برنامه هاي قبلي، كل گوشي ام رو reset كنم.
در صورتي كه براي نصب اين برنامه ها بايد كار خاصي انجام دهم، لطفا مرا راهنمايي كنيد.
در ضمن گوشي من 6630 است.
سوال در مورد نرم افزارهاي دانلود
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
زرگر,
ضمن خوشامد به شما دوست عزيز
برنامههاي کمپاني Psiloc همگي از انجين امنيتي يکساني استفاده ميکنند که در هر سري با هم يکسان هستند
به همين دليل شما بايد تمام برنامههاي اين کمپاني رو از يه سري (ورژنهاي هم دوره) استفاده کنيد
و اگر ميخواهيد برنامههاي جديد رو نصب کنيد بايد قبل از اون تمام برنامهها و اجزاي متعلق به اين کمپاني رو از گوشيتون حذف کنيد و بعد اقدام به نصب اين برنامه کنيد
اگر برنامهاي رو لازم داريد اعلام کنيد تا براتون قرار بدم

ضمن خوشامد به شما دوست عزيز
برنامههاي کمپاني Psiloc همگي از انجين امنيتي يکساني استفاده ميکنند که در هر سري با هم يکسان هستند
به همين دليل شما بايد تمام برنامههاي اين کمپاني رو از يه سري (ورژنهاي هم دوره) استفاده کنيد
و اگر ميخواهيد برنامههاي جديد رو نصب کنيد بايد قبل از اون تمام برنامهها و اجزاي متعلق به اين کمپاني رو از گوشيتون حذف کنيد و بعد اقدام به نصب اين برنامه کنيد
اگر برنامهاي رو لازم داريد اعلام کنيد تا براتون قرار بدم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد