Mahdi1944 نوشته شده: . ,
آيا با خود رام اصلي هم مشکلي در فلش کردن داره؟
سلام خود رام اصلی فایل های img هستن که من فقط قسمت system رو انپک کردم و یکم تغییرات ایجاد کردم . خود system.img با flash tool مشکلی نداره و فلش میشه .
ممنون
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
آيا با خود رام اصلي هم مشکلي در فلش کردن داره؟

خوب مشکل دقيقا همينجا هست، پارتيشن سيستم رو نميشه به صورت ايميج نصب کرد. همچنين بايد اسکريپهاي مربوط به نصب رو هم درست بنويسيد. پارتيشن سيستم با توجه به اينکه توابع و برنامههاي مورد نياز براي unpack کردن رام هم در اين پارتيشن قرار دارند. زماني که قرار هست با ريکاوري نصب بشه، بايد حتما به صورت extract شده و با اسکريپت درست و مرتبط با اون گوشي ايجاد بشه، پس مانند پارتيشن ريکاوري يا بوت امکان فلش فايل img براي سيستم از طريق ريکاوري وجود نداره، در صورتي که ميخواهيد صحت عملکرد TWRP ارائه شده رو بررسي کنيد، بهتره پکيج روت رو تست بفرماييد. پکيج روت با superuser يا superSU که توسط خود توسعه دهندگان ارائه شده داراي ساين و سرتيفيکيت عمومي هست و قابل فلش زدن با ريکاوري اصلي گوشي نيست، اما با TWRP و CWM اين امکان فراهم هست. پس لطفا اين پکيج که در قسمت آموزش روت اين بخش هم وجود داره رو تست و نتيجه رو ارسال بفرماييد
موفق باشيد

خواهش ميکنم، انشاالله در اولين فرصت سعي ميکنم يک نسخهي تست اصلاح شده ديگه از CWM رو هم براتون اماده کنم که تست کنيد. هر چند به نظر من TWRP بسيار بسيار بهتر از CWM هست ...