سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط R-F »

آقا مهدی یک سوال
اگر آپدیت G3 رو به G4 بزنم چی میشه؟
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر تصویرتصویرتصویر من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم
New Member

پست توسط mm_nia77 »

سلام دوستان
من میخام این گوشی رو بخرم
اما دو دلم چون شنیدم که تعداد گوشی های خراب این شرکت زیاده
حالا چی کار کنم ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
گوشي احتمالا بالا نخواهد آمد، چون پارامترهاي مرتبط با تاچ، صفحه و غيره متفاوت هستند

,
تعداد خرابي در يکي از سري‌هاي گوشي‌هاي کلاسيک GLX ظاهرا بسيار بالا بوده که از بازار جمع آوري شده، اما گوشي‌هاي هوشمند اون انصافا کيفيت خوبي دارند. اما به هر حال براي پيشگيري از خرابي‌هاي احتمالي، شرط عقل براي خريد از هر برندي اين هست که زمان خريد کامل اجزاي مختلف (آنتن‌دهي، مکالمه، دوربين، GPS اسپيکر، بدنه، تاچ، صفحه، فلاش و ...) رو تست کنيد

من بعد از حدود يکماه کاملا از G3 راضي هستم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط ebaskar »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
گوشي احتمالا بالا نخواهد آمد، چون پارامترهاي مرتبط با تاچ، صفحه و غيره متفاوت هستند

,
تعداد خرابي در يکي از سري‌هاي گوشي‌هاي کلاسيک GLX ظاهرا بسيار بالا بوده که از بازار جمع آوري شده، اما گوشي‌هاي هوشمند اون انصافا کيفيت خوبي دارند. اما به هر حال براي پيشگيري از خرابي‌هاي احتمالي، شرط عقل براي خريد از هر برندي اين هست که زمان خريد کامل اجزاي مختلف (آنتن‌دهي، مکالمه، دوربين، GPS اسپيکر، بدنه، تاچ، صفحه، فلاش و ...) رو تست کنيد

من بعد از حدود يکماه کاملا از G3 راضي هستم

دوست عزیز چجوری میشه همه اجزای کامل را تست کرد؟؟ مثلا GPS را که نمیشه توی پاساژ تست کنی تاچ هم که دوبار صفحات را ورق میزنی...اما من وقتی اومدم خونه دیدم یک پیکسلش سوخته کاریش نمیشه کرد..یا مثلا در مورد آنتن دهی میبینم وقتی دارم حرف میزنم یهو قطع میشه...شما گوشیت را زاکجا خریدی که تونستی همه موارد فوق را دقیق بررسی کنی؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
براي تاچ به طور کامل بايد ستون و سطرهاي مختلف رو تست کنيد (از دوره‌ي گوشي تست کنيد که تمام قسمتهاي دوره‌ي تاچ عکس العمل داشته باشه، چون در بسياري از گوشي‌ها ديده شده که يک سطر يا ستون خاص به طور کامل کار نکنه و ...)
صفحه هم بک تصوير روشن (سفيد) و يک تصوير سياه رو تست کرده و به خوبي و دقت تمام صفحه رو چشمي بررسي کنيد
اسپيکر رو با يک آهنگ با صداي بلند تست کنيد
GPS هم برنامه‌هايي مانند Essential GPS و مشابه اون رو ميتونيد روي گوشي نصب کنيد، در صورتي که شروع کرد به جستجو و چند ماهواره رو پيدا کرد حتي اگر وصل هم نشه، احتمالا مشکلي نداره. چون زير سقف وصل نميشه به راحتي، اما پيدا کردن سيگنال حتي يک ماهواره يعني اينکه چيپ کار ميکنه و معمولا تست مناسبي هست. اگر هم مغازه جايي هست که امکان تست در فضاي آزاد رو داريد که خيلي سريع وصل ميشه
دوربين و فلش رو هم با گرفتن يک عکس با فلش اتوماتيک تست کنيد
يک تماس با جايي برقرار کنيد و ببينيد در طول تماس آنتن پرش نداشته باشه
به صورت فيزيکي هم تمام بخشهاي گوشي رو چک کنيد جاي ضربه و خراشي روي اون نباشه
همين تست‌ها رو انجام بديد، تا حد زيادي از سلامت گوشي ميتونيد اطمينان پيدا کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط slayer_saw »

من میخوام گوشیم رو روت کنم یه مشکلی دارم ، فریمویر گوشی من G4_V2.2.4_20130312 هست که شما هنوز این نسخه رو نذاشتین و اینکه میخواستم بدونم اگه بخوام گوشیم رو با این فایل ریکاوری GLX_G4_CWM_6.0.2.8 که برای فریمویر G4_V2.2.0_20130306
گذاشتین به حالت ریکاوری ببرم برای گوشیم مشکلی پیش نمیاد؟و اینکه در آموزش ها گفتین که در برنامه FLASHTOOL باید یه فایل تکسTXT رو انتخاب کرد که من در حال حاضر فریمویر نسخه گوشی خودم رو ندارم اگه از فایل فریمویر موجود در سایت استفاده کنم امکان حذف فریمویر گوشی خودم هست یا نه؟؟؟؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط R-F »

سلام
اپلیکیشن Hangouts با talk جایگزین شده ...
وقتی آپدیت میکنم ، وارد Hangouts که میشم میگه Google Play Services رو ندارید ... میگه میتونید از Google Play Store بگیری ... اما مشکل اینجاس که به کشور ما نمیده...
چیکار باید کنیم؟
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر تصویرتصویرتصویر من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ريکاوري نسخه‌اي که در انجمن قرار داده شده با نسخه‌ي جديد سازگار هست و مشکلي براي اون ايجاد نميکنه. فايل scatter هم در فريمويري که در انجمن گذاشته شده وجود داره و اين فايل هرگز تغييري نميکنه. پس ميتونيد از اون استفاده کنيد

,
توصيه ميکنم هنوز آپديت نکنيد چون اين برنامه يک فاجعه هست. اگر آخرين نسخه‌ي فريمويري که در انجمن ارائه شده و Gapps هم در اون وجود داره رو نصب کنيد احتمالا مشکلي با hangouts نخواهيد داشت. اما هنوز hangouts راه درازي تا قابل استفاده شدن داره و توصيه نميکنم اون رو. اگر با اين تفاسير باز هم خواستيد اين برنامه رو استفاده کنيد. ميتونيد Google Play Services رو از مارکت bazar دانلود بفرماييد

Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

بالاخره پس از بررسیهای زیاد یک G4 گرفتم... البته قبلا برای یک نفر خریده بودم و بعضی از کاراییها و مشکلاتش را دیده بودم...
اما چندتا سوال:
1- بعضی از بازیهای HD بعد یه مدت که نرم افزارهای زیادی نصب میکنیم میگه که مشکل کمبود Memory داره و بالا نمیاد..پیشنهادتون چیه؟
2- نصب نرم افزارهای زیاد باعث میشه Benchmark گوشی و کارایی پایین بیاد و یا باتری زودتر مصرف بشه؟ bencmark ی که گرفتم 6565 بود !
3- Go Launcher خیلی زیباست اما حافظه را خیلی اشغال میکنه؟ مشکلی برای سرعت گوشی نمیده؟ خیلی هم نرم افزارهای جانبی داره مثل Go SMS و Go battery و اینجور چیزا...به نظر شم همه اینا کارایی خوب دارند و بگیرم نصبکنم؟
4-بهترین مارکت ایرانی و مارکت خارجی را چی پیشنهاد میدید نصب کنم؟ متاسفانه Google Play هم که یا مشکل تحریم میگن داره یا نیاز به روت داره
5- برنامه ای که بشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد و "بتونیم نور فلش دوربین را کم و زیاد کنیم باهاش چیه"؟
6- آیا به لحاظ سخت افزاری میشه فلشش را عوض کرد و یک فلش قویتر گذاشت؟ فکر میکنید چقدر هزینه می بره؟
7- یک برنامه خوب ضدسرقت که نیاز به روت نداشته باشه چی پیشنهاد میدید؟ در سامسونگ اومنیا 2 که داشتم خودش خودبخود چنین امکانی بود که به محض تغییر سیمکارت یک پیامک به تلفن همراه تعریف شده زده میشد...
8- آیا این گوشینیاز به نصب آنتی ویروس داره؟ در ویندوز موبایل ویروسی وجود نداشت آیا اندریود نیاز به آنتی ویروس داره؟ اگر بله چی پیشنهاد میدید که سرعت و کارایی G4 را کم نکنه؟ فایروال چی؟نیاز هست؟
متشکرم
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط rohampro »

دوستان راهنمایی کنید برای درست کردن کاستوم رام... cm10 یا cm11 رو چطور میشه پورت کرد؟ سورس کد میخاد یا ...؟!!!!
راهنماییی کنیید

مسئله دیگه اینکه میشه فرمت ضبط کردن دوربین رو از 3gp به mp4 تغییر داد یا نه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- گوشي روت شده؟ از Go task Manager استفاده کنيد و قبل از اجراي اين بازيها، رم رو خالي کنيد، مشکل رفع خواهد شد. اگر همچنان مشکل داشتيد لطفا نام و نسخه‌ي برنامه و يا بازي مورد نظرتون رو بفرماييد تا بهتر بشه بررسي کرد
2- بيشتر به خبر شبيه بود، نه سوال. اما بنچمارک چندان مرتبط با تعداد برنامه‌هاي نصب شده نيست، هر چند برنامه‌هاي نصب شده در صورتي که مديريت نشده و رخداد‌هاي اونها به حال خود رها بشه مصرف رو افزايش و سرعت رو کاهش خواهد داد. اما در زمان بنچمارک معمولا تا حد امکان تمام برنامه‌هاي در حال اجرا از رم بيرون ميروند و تاثيري در بنچمارک نميگذاره
3- من از Go Launcher , Go Sms Pro استفاده ميکنم، يه نظرم ارزش کمي رم بيشتر مصرف کردن رو داره (ناگفته نماند که در نسخه‌هاي اخير اينقدر مصرف رم اون افزايش پيدا کرده و اميدوارم در آپديت‌هاي بعدي مشکل بهبود پيدا کنه)
4- بازار بهترين مارکت هست فعلا
5- خود گوشي اين برنامه رو داره، همينطور SwitchPro هم ميتونيد استفاده کنيد، اما متاسفانه فعلا راهي براي افزايش نور فلش G4 وجود نداره،
6- تعويض فلش رو اطلاعي ندارم. اما بعيد به نظر ميرسه. به ريسک اين کار هم نمي‌ارزه
7- برنامه‌اي که نياز به روت نداشته باشه نميتونه به عنوان ادمين گوشي قرار بگيره و فرمان اجرا کنه، پس هر برنامه‌اي براي اين کار نياز به روت داره. بهترين برنامه‌ها هم Kaspersky و Comodo هستند
8- همان Kaspersky و Comodo بهترين انتخابها هستند

,
براي پورت کردن رام شما بايد سورسهاي تک تک اجزاي ‍CM رو از خود سايت اين گروه دانلود و بعد از تنظيم ماشين مجازي طبق مشخصات گوشي، ابتدا ماشين رو بوت کرده و بعد به شکلي اجزايي که کار نميکنند رو فعال کنيد. در صورتي که موفقيت‌اميز بود، ميتونيد رام رو کامپايل و در گوشي استفاده کنيد

CameraPro رو تست بفرماييد. هر چند فرمت چندان اهميتي نداره، بلکه کيفيت اهميت داره ...

Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
1- گوشي روت شده؟ از Go task Manager استفاده کنيد و قبل از اجراي اين بازيها، رم رو خالي کنيد، مشکل رفع خواهد شد. اگر همچنان مشکل داشتيد لطفا نام و نسخه‌ي برنامه و يا بازي مورد نظرتون رو بفرماييد تا بهتر بشه بررسي کرد
2- بيشتر به خبر شبيه بود، نه سوال. اما بنچمارک چندان مرتبط با تعداد برنامه‌هاي نصب شده نيست، هر چند برنامه‌هاي نصب شده در صورتي که مديريت نشده و رخداد‌هاي اونها به حال خود رها بشه مصرف رو افزايش و سرعت رو کاهش خواهد داد. اما در زمان بنچمارک معمولا تا حد امکان تمام برنامه‌هاي در حال اجرا از رم بيرون ميروند و تاثيري در بنچمارک نميگذاره
3- من از Go Launcher , Go Sms Pro استفاده ميکنم، يه نظرم ارزش کمي رم بيشتر مصرف کردن رو داره (ناگفته نماند که در نسخه‌هاي اخير اينقدر مصرف رم اون افزايش پيدا کرده و اميدوارم در آپديت‌هاي بعدي مشکل بهبود پيدا کنه)
4- بازار بهترين مارکت هست فعلا
5- خود گوشي اين برنامه رو داره، همينطور SwitchPro هم ميتونيد استفاده کنيد، اما متاسفانه فعلا راهي براي افزايش نور فلش G4 وجود نداره،
6- تعويض فلش رو اطلاعي ندارم. اما بعيد به نظر ميرسه. به ريسک اين کار هم نمي‌ارزه
7- برنامه‌اي که نياز به روت نداشته باشه نميتونه به عنوان ادمين گوشي قرار بگيره و فرمان اجرا کنه، پس هر برنامه‌اي براي اين کار نياز به روت داره. بهترين برنامه‌ها هم Kaspersky و Comodo هستند
8- همان Kaspersky و Comodo بهترين انتخابها هستند

...

سلام ممنون از پاسخ کامل
نه ..گوشی روت نشده ..ایا با این اوصاف بازم به آنتی ویروس نیاز داره؟
الان بازی آسفالت 7 را از آدرس [External Link Removed for Guests] گرفتم...مراحلش را انجام دادم و صفحه سیاه میاد و یا روی GAMELOFT هنگ میکنه دیگر هیچ ! این به دلیل کمبود حافظه و اینجور چیزاست؟
ارسال پست

بازگشت به “GLX”