سلام
من وقتی می خوام برم [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]TWRP (با گرفتن کليد Power و VolUp )منو ها چینی نوشته شده
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]چی کار کنم؟
سوال: نصب کاستوم ريکاوري
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوال: نصب کاستوم ريکاوري
,
سوال شما واضح نيست، لطفا به اين سوالات پاسخ بديد:
شما فعلا از چه ريکاورياي استفاده ميکنيد؟
قصد زدن ريکاوري به چه روشي رو داريد؟
براي کدام گوشي ميخواهيد انجام بديد؟
در ضمن منويي که وارد اون شديد تست مد هست که براي تست اجزاي مختلف گوشي استفاده ميشه، اما با توجه به اينکه منوي اونها هنوز چيني هست، چندان کاربري نداره، اين منو با گرفتم Power + VolDown وارد ميشه، براي ورود به ريکاوري بايد Power +VolUp رو در حالت خاموش،با هم بگيريد
سوال شما واضح نيست، لطفا به اين سوالات پاسخ بديد:
شما فعلا از چه ريکاورياي استفاده ميکنيد؟
قصد زدن ريکاوري به چه روشي رو داريد؟
براي کدام گوشي ميخواهيد انجام بديد؟
در ضمن منويي که وارد اون شديد تست مد هست که براي تست اجزاي مختلف گوشي استفاده ميشه، اما با توجه به اينکه منوي اونها هنوز چيني هست، چندان کاربري نداره، اين منو با گرفتم Power + VolDown وارد ميشه، براي ورود به ريکاوري بايد Power +VolUp رو در حالت خاموش،با هم بگيريد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
کاستوم
flashtool
g4
من بعد از اینکه فريموير رسمي با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0 و حافظهي SWAP شده رو نصب کردم وقتی شما گفته بودید که باطری رو در بیارید و وارد منو wipe شوید و گوشی رو فرمت کنید .وارد اون منو میشدم .شاید من دکمه هارو اشتباهی میزدم .حتما امتحان میکنم.
ممنون
flashtool
g4
من بعد از اینکه فريموير رسمي با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0 و حافظهي SWAP شده رو نصب کردم وقتی شما گفته بودید که باطری رو در بیارید و وارد منو wipe شوید و گوشی رو فرمت کنید .وارد اون منو میشدم .شاید من دکمه هارو اشتباهی میزدم .حتما امتحان میکنم.
ممنون
-
-
- سپاسهای ارسالی: 20 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
سلام خدمت رفقا
من برنامه chain fire 3d رو نصبیدم ، توش برنامه کاستوم ریکاوری پیش فرض داره که خودش اگه بخواین نصب می کنه که لمسی است و بجای منوی کلمه ای منوی دکمه ای هس
اگه نتونستین و ... بگین اسکرین شات و لینک دانلود بزارم
یا علی
من برنامه chain fire 3d رو نصبیدم ، توش برنامه کاستوم ریکاوری پیش فرض داره که خودش اگه بخواین نصب می کنه که لمسی است و بجای منوی کلمه ای منوی دکمه ای هس
اگه نتونستین و ... بگین اسکرین شات و لینک دانلود بزارم
یا علی