رونمایی از تانک ALTAY نخستین تانک بومی ترکیه <<<<<<<<<

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
سپاس‌های ارسالی: 844 بار
سپاس‌های دریافتی: 779 بار
تماس:

Re: رونمایی از تانک ALTAY نخستین تانک بومی ترکیه <<<<<<<<<

پست توسط ali nuri »

من یه سوال واسم پیش اومده این ترک ها چه مرگشونه انقدر سلاح یا میخرن یا میسازن ؟؟؟ البته دست ترکها بازه و حق دارن تجهیزات نظامیشون رو به روز کنن اما ....

نکنه یه فکرای به سرشون زده ؟؟ شاید دوول غربی از صدام بخاری واسشون بلند نشده حتما دارن ترکیه رو شیر میکنن نه ؟؟؟
  پیش این عمری که ما داریم ، مرگ را باید عروسی خواند !! 

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

ali nuri نوشته شده:من یه سوال واسم پیش اومده این ترک ها چه مرگشونه انقدر سلاح یا میخرن یا میسازن ؟؟؟ البته دست ترکها بازه و حق دارن تجهیزات نظامیشون رو به روز کنن اما ....

نکنه یه فکرای به سرشون زده ؟؟ شاید دوول غربی از صدام بخاری واسشون بلند نشده حتما دارن ترکیه رو شیر میکنن نه ؟؟؟

نه زیاد به اونی که گفتین ربطی نداره . ترکیه همیشه اینجوری بوده . اصولا ترکها از زمان عثمانی روحیه میلیتاریستی داشتن و قدرت را در قدرت نظامی جستجو می کردن . حاکمانشون روحیه ای مثل محمد رضا پهلوی دارن بیشتر توهم قدرت دارن.و خیلی هم به اقتدار از دست رفتشون حسرت می خورن
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
سپاس‌های ارسالی: 844 بار
سپاس‌های دریافتی: 779 بار
تماس:

پست توسط ali nuri »

ali2914 نوشته شده:
ali nuri نوشته شده:من یه سوال واسم پیش اومده این ترک ها چه مرگشونه انقدر سلاح یا میخرن یا میسازن ؟؟؟ البته دست ترکها بازه و حق دارن تجهیزات نظامیشون رو به روز کنن اما ....

نه زیاد به اونی که گفتین ربطی نداره . ترکیه همیشه اینجوری بوده . اصولا ترکها از زمان عثمانی روحیه میلیتاریستی داشتن و قدرت را در قدرت نظامی جستجو می کردن . حاکمانشون روحیه ای مثل محمد رضا پهلوی دارن بیشتر توهم قدرت دارن.و خیلی هم به اقتدار از دست رفتشون حسرت می خورن

والا حالا اگه اون موردی که من گفتم صحت نداشته باشه که واقعا جای شکر داره ..... ولی اگه صحت داشته باشه ... اوه اوه تصویر تصویر
  پیش این عمری که ما داریم ، مرگ را باید عروسی خواند !! 

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2412 بار
سپاس‌های دریافتی: 1563 بار

پست توسط onbekende »

,

سلام

البته کشورهایی که در تحریم تسلیحاتی نیستن و تواناییشون رو دارن هر چندسال یکبار شروع به مدرنیزه کردن و تعویض تسلیحات قدیمی با جدید میکنن که ترکیه هم جزو این کشورهاست.مخصوصا اینکه ترکها میخوان دوباره مثل عثمانی ها قدرتمند بشن !
البته جنگ ایران و ترکیه یکم دور از تصور هست ولی اگر خدایی نکرده چنین اتفاقی بیفته شرایط برای ترکیه سخت تر میشه تا برای ما.اقتصاد ترکیه به شدت به توریسم وابسته است.و هیچ کس دوست نداره به جایی سفر کنه که هر لحظه امکان افتادن موشک شهاب یا سجیل یا فاتح و... در اونجا هست ! ترکیه هم نمیتونه بیاد و تنگه هرمز رو ببنده تا نتونیم نفت صادر کنیم و...! . یک امتیاز دیگه ای هم که ما داریم گاز هست ! بخش اعظم و بسیار زیادی از گاز ترکیه از ایران تامین میشه و همین چند روز پیش بیشتر هم شد.علاوه بر این ترکیه با اینکه از ایران گاز وارد میکنه باز هم با مشکل گاز رسانی به شهرها مواجه هست.یعنی گاز رو در صنایع و جاهای مهم استفاده میکنن.جنگ بین ما و ترکیه یعنی قطع هرگونه صادرات و واردات و این برای ترکیه گرون تموم میشه.
کلا تصور این جنگ در این شرایط جهانی کار سختیه.
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”