مشکل بعدازنصب ویندوز8...(گرافیک،savedata.dllو...)

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

[HIGHLIGHT=#FFFF00]

سلام دوستانتصویر
چندروزیه من ویندوز7روپاک کردم وبجاش ویندور8رونصب کردم(کاش هیچوقت این کارونمیکردمتصویر)
درست بعدازنصب ویندوزچون به converter(مبدل)فایلهای ویدیویی احتیاج داشتم،نرم افزارAllok 3GP PSP MP4 iPod Video Converterرونصب کردم،اماحین تبدیل فایل باخطایsavedata.dllمواجه شدمتصویر

[External Link Removed for Guests]

خطایsavedata.dllروتوی مرورگرسرچ کردم نرم افزارAdvanced.PC.Tweaker.4.2روبهم پیشنهاد دادامامن تازه ویندوزعوض کردم چرابایدازاین نرم افزاراستفاده کنمتصویر
مشکل بعدی من بعدازنصبangry birdشروع شد،وقتی میخواستم بازی رواجراکنم خطایopenglمی اومد تصویر

درایورکارت گرافیکم روهم آپدیت کردم امابازم فایده ای نداشتتصویر

راستی بازیcall of duty1روهم که میخواستم اجراکنم یه دفعه ازتوی بازی می پریدبیرون!(پیغام زیررونشون میداد)

من این مشکلات روباویندوز7نداشتمتصویر
دوستان عزیزلطفا"راهنمایی بفرمایند!تصویر
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

Re: مشکل بعدازنصب ویندوز8...(گرافیک،savedata.dllو...)

پست توسط serat&mersad »

ویندوز رو دوباره نصب کردم امابازم مشکل حل نشد!
راستی ویندوز رواکتیوم کردم!
[HIGHLIGHT=#FFFF00]ازبعدنصب ویندوزتویextractفایلهاهم مشکل دارم(فایلهاازحالت فشرده خارج نمیشه) 
یعنی بعدازراست کلیک وانتخابextract hereهیچ اتفاقی نمی افته وفایلها باز نمیشن :sad:
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

سلام و درود خدمت دوست عزیز serat&mersad, :razz:
پیشنهاد میکنم حتما ویندوز 8 رو پاک کنید و دوباره 7 رو نصب کنید.
من هم مثل شما یک هفته تجربه کار کردن با این ویندوز رو داشتم و شاید بتونم بگم این ویندوز مزخرف ترین نوع ویندوز ساخته شده توسط ماکروسافته
با اکثر کرک ها و پچ ها مشکل داره
با یکسری از برنامه ها مشکل داره حتی بعد از Compatibility کردن نرم افزارهای باز هم مشکل پابرجاست
در کل ارزش تعمیر کردن نداره
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

serat&mersad,
به طور کلي وقتي پلاتفورم جديدي ارائه ميشه، قاعداتا کمي طول ميکشه تا برنامه‌ها و درايورها خودشون رو رو با اون سازگار کنند و توصيه اينه که حتما آخرين نسخه‌ي برنامه‌ها استفاده کنيد، براي مثال خود من از روز اولي که اين ويندوز ارائه شده اون رو نصب دارم و با هيچ کدام از برنامه‌هايي که دارم مشکلي ندارم تقريبا. اما تمام برنامه‌هايي که استفاده ميکنم به روز هستند. براي تبديل فايلهاي صوتي و تصويري من پيشنهاد ميکنم Any Video Converter رو استفاده بفرماييد، بدون هيچ مشکلي کار خواهد کرد

در مورد درايورها هم توصيه اکيد ميکنم قبل از اقدام به نصب درايورها، ويندوز رو با استفاده از Windows Update، به روز کنيد. در اغلب موارد خود ويندوز درايورها رو پيدا ميکنه و مشکل مرتفع ميشه، اگر نشد به سايت سازنده مراجعه کرده و آخرين نسخه درايور رو دانلود کنيد. همچنين براي بازي‌ها، آخرين آپديت DirectX ارائه شده توسط مايکروسافت رو هم نصب بفرماييد. احتمالا مشکل شما حل خواهد شد

اما مورد آخر به نظر ميرسه يک اختلال ناشي از بد افزارها باشه، پيشنهاد ميکنم kaspersky رو نصب، آپديت و کل سيستم رو با اون اسکن کنيد. بعد از اطمينان از عدم آلودگي و يا حذف فايلهاي ويروسي و مخرب، مجددا ويندوز رو نصب و به روالي که گفتم عمل کنيد. براي باز کردن فايلهاي فشرده هم از winrar يا 7zip استفاده کنيد. آخرين نسخه‌ي اين دو برنامه کاملا با 8 سازگار هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”