سلام
من امروز عضو سایت شدم.چند وقتیه در مورد مشخصات گوشیهای جدید glx تحقیق میکنم. بین 2 گوشی G3 و Snowy دو هسته ای مرددم کدومشو بخرم مشخصات اصلیشون تقریبا شبیه به همه. ولی در مورد G3 تو بعضی سایتها خیلی مشکلات مطرح شده، شاید به خاطر جدید بودنشه نمیدونم.کسی میتونه راهنمائیم کنه که کدوم بهتره یا ایرادای کدوم مدل کمتر بوده؟درضمن میخوام از فروشگاه اینترنتی سایت glx خرید کنم در این موردم اگه میشه نظرتونو بدید. ممنون میشم.
مقايسه اسنوي پلاس و جي 3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: گوشیهای جدید GLX
,
عليک سلام
اگر تاپيکهاي اين دو گوشي رو مطالعه بفرماييد فکر ميکنم به نتيجهي مورد نظر خواهيد رسيد. G3 در سري 1، چند مشکل از جمله پرش انتن، اشکال در سنسور نور، لق شدن باتري، مشکل در اسپيکر و چند نقص کوچک ديگه داشته که اين سري از بازار جمع شده و گوشيهايي که چنين مشکلاتي رو داشته باشند هم به راحتي با نسخهي جديد، يعني 1.5 تعويض ميشه. (نسخهي 1.5 دقيقا روي برچسب زير باتري، يک برچسب ديگه زده شده که 1.5 روي اون درج شده، اونهايي که اين برچسب رو ندارند احتمالا سري 1 هستند که با توجه به عدم وجود دستگاههاي تست اتوماتيک کيفي، در ابتداي توليد اين گوشي، برخي يا تمام اين مشکلات ممکنه در اين گوشيها باشه و ممکنه هم مانند گوشي من، هيچ يک از اين مشکلات در اون وجود نداشته باشه و سري 1 باشه ...)
مشکل اصلي snowyDualCore هم در نور و ديد صفحه نمايش بود که با آپديت جديد مشکل به شکل بسيار چشمگيري بهبود پيدا کرده و ديگه عملا اين مشکل وجود نداره. فريموير اسنوي بسيار با ثبات و بهينه هست. اما به هر حال به پاي جليبين نميرسه.
به شخصه G3 رو انتخاب کردم، اما اسنوي هم بسيار قابل دفاع و خوب هست (براي من سايز ضفحه اهميت زيادي داشت) . اگر مشکل ديگهاي ديديد که گزارش شده و مد نظر شما هست. ميتونيد دقيقا اون رو همينجا مطرح بفرماييد تا بررسي کنيم
عليک سلام
اگر تاپيکهاي اين دو گوشي رو مطالعه بفرماييد فکر ميکنم به نتيجهي مورد نظر خواهيد رسيد. G3 در سري 1، چند مشکل از جمله پرش انتن، اشکال در سنسور نور، لق شدن باتري، مشکل در اسپيکر و چند نقص کوچک ديگه داشته که اين سري از بازار جمع شده و گوشيهايي که چنين مشکلاتي رو داشته باشند هم به راحتي با نسخهي جديد، يعني 1.5 تعويض ميشه. (نسخهي 1.5 دقيقا روي برچسب زير باتري، يک برچسب ديگه زده شده که 1.5 روي اون درج شده، اونهايي که اين برچسب رو ندارند احتمالا سري 1 هستند که با توجه به عدم وجود دستگاههاي تست اتوماتيک کيفي، در ابتداي توليد اين گوشي، برخي يا تمام اين مشکلات ممکنه در اين گوشيها باشه و ممکنه هم مانند گوشي من، هيچ يک از اين مشکلات در اون وجود نداشته باشه و سري 1 باشه ...)
مشکل اصلي snowyDualCore هم در نور و ديد صفحه نمايش بود که با آپديت جديد مشکل به شکل بسيار چشمگيري بهبود پيدا کرده و ديگه عملا اين مشکل وجود نداره. فريموير اسنوي بسيار با ثبات و بهينه هست. اما به هر حال به پاي جليبين نميرسه.
به شخصه G3 رو انتخاب کردم، اما اسنوي هم بسيار قابل دفاع و خوب هست (براي من سايز ضفحه اهميت زيادي داشت) . اگر مشکل ديگهاي ديديد که گزارش شده و مد نظر شما هست. ميتونيد دقيقا اون رو همينجا مطرح بفرماييد تا بررسي کنيم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: گوشیهای جدید GLX
Mahdi1944 نوشته شده:
گوشيهايي که چنين مشکلاتي رو داشته باشند هم به راحتي با نسخهي جديد، يعني 1.5 تعويض ميشه.
آقا مهدی میشه توضیح بدین چطوری تعویض میشه؟به نمایندگی باید برده شه؟هزینه ای هم دریافت میکنند یا جزو گارانتی هست؟
ممنون میشم توضیح بدین

- تماس:
Re: مقايسه اسنوي پلاس و جي 3
,
اگر يکماه از خريد گوشي گذشته باشه، گوشي رو زماني که ميبريد براي گارانتي روت شده نباشه، نمايندگي گوشي رو چک ميکنه و در صورتي که واقعا مشکلي داشته باشه اون رو تعويض ميکنه معمولا
اگر يکماه از خريد گوشي گذشته باشه، گوشي رو زماني که ميبريد براي گارانتي روت شده نباشه، نمايندگي گوشي رو چک ميکنه و در صورتي که واقعا مشکلي داشته باشه اون رو تعويض ميکنه معمولا
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Mahdi1944 نوشته شده: ,
سلام اقا مهدی واقعا خسته نباشید منم دقیقا همین سوال و داشتم.
مرسی که با کمال صبر و تمحمل جواب همه رو میدید.
خوب شما میگید اگه روت نباشه گارانتی قبول میکنه ....
من توی بعضی از سایت ها دیدم که میگن بعد از روت کردن میشه باز هم روت رو از بین برد و به شکل اولیه در اورد.
چنین چیزی هست؟؟؟!!!
اگه اینطور باشه که مشکلی نیست!!!!
در ضمن نصب فریمورک که برای گارانتی مشکلی نداره؟!!!
داره؟!!!
ممنون و تشکر خیلی زیاد.
اجرتون با حضرت ابوالفضل ایشالله
کوچیک شما سید مجتبی هاشمی از شمال

- تماس:
,
هيچ مشکلي در فلش زدن فريموير اصلي در صورتي که به اون دسترسي داشته باشيد وجود نداره، فريموير گوشيهايي که در انجمن ارائه شده رو ميتونيد به راحتي استفاده کنيد
هيچ مشکلي در فلش زدن فريموير اصلي در صورتي که به اون دسترسي داشته باشيد وجود نداره، فريموير گوشيهايي که در انجمن ارائه شده رو ميتونيد به راحتي استفاده کنيد

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
خیلی ممنون اقا مهدی پس فریم ورک هیچ مشکلی نداره
خیلی خیلی ممنون از سرعت عمل شما در ÷اسخ دادن به سوالات مردم

خیلی خیلی ممنون از سرعت عمل شما در ÷اسخ دادن به سوالات مردم

گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد