سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore

پست توسط Mahdi1944 »

,
دقيقا زير لينک اين فريموير در تاپيک مربوطه، توضيحات کامل براي نصب اين فريموير داده شده که ميتونيد اون رو کامل مطالعه و عينا انجام بديد
بله، الان هم ميتونيد انجام بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

آقا مهدی رفتم از قسمت swap تیک اون فولدرها رو زدم و بعد گزینه swap رو زدم یهو سیستم عامل گوشی کلاً پوکید!

هیچ چی دیگه دیدم سیستم بالا نمیاد دوباره فلش زدم خدا رو شکر درست شد ، بعد از فلش کار خاصی دیگه نکردم دیدم مموری داخلی خودش شده 2 گیگ

دست گلتم درد نکنه
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فکر ميکنم منظورتون از قسمت TWRP هست. در اين قسمت امکان فرمت تمام پارتيشن‌ها رو داريد، از جمله boot و system که اگر اينها رو هم تيک بزنيد کامل گوشي فرمت خواهد شد و عملا ديگه فريمويري روي گوشي شما نيست، پس طبيعي هست که بالا نياد. شما فقط ميبايست data‌ رو تيک ميزديد در قسمت advance و بعد فقط يک مستر ريست ميکرديد.

به هر حال خوشحالم که مشکل حل شد :D

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

سلامم

آقا مهدی ببخشید این گوشی اصلا calender داره؟!

من تقویم گوشی رو با تقویم گوگل سینک کردم ولی الان که میخوام تقویم رو اد کنم میبینم اصلا برنامه تقویم روی گوشی نصب نیست!
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط panapa »

سلام من یک رایتل دارم یک مخابرات و یک ایرانسل، رایتل صدا مثل آینه هست ولی مخابرات و ایرانسل یک نویز شبیه نویزی که موبایل مثلا روی اسپکیر کامپیوتر میندازه حین مکالمه توی صدا هست که روی اعصابمه تصویر به نظر شما راه حلی داره(دقیقا شبیه نویزی که موبایل روی وسایل الکترونیکی میندازه)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
Calendar از مجموعه ابزارهاي Gapps هست كه به صورت پيشفرض روي اين گوشي وجود نداره. اما با نصب پكيج Gapps‌ مربوطه به اون اضافه ميشه، اليته جايگزين‌هاي بسيار بهتري هم وجود داره مثل aPersian Calendar كه قابليت سينك با گوگل، تاريخ فارسي، اوقات شرعي و ... رو داره. پيشنهاد ميكنم از اون استفاده كنيد

,
فريموير گوشب شما چند هست؟ من چنين چيزي روي G3 ندارم، دوستان ديگري كه اسنوي پلاس دارند هم چنين چيزي رو گزاش نكردند. ممكنه يك نقص در فريموير فعلي گوشي و يا نقص در خروجي صوتي گوشي باشه.

New Member

پست توسط panapa »

سلام ممنون از پاسختون خوب راه حل چی هست؟ پیشنهاد شما چیه؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط sarezi »

با سلام
بسیار پیش می‌اید که تماسهای ورودی و یا خروجی ام در حین مکالمه قطع میشود. ابتدا زیاد روی این قضیه حساس نبودم ولی بعد از اینکه یک گوشی اسنوی پلاس دیگر هم برای یکی از اعضای خانواده گرفتم، می بینم که این مشکل بر روی آن گوشی هم وجود دارد. سیمکارتهای (همراه اول) گوشیها را جابجا کردم اما باز هم مشکل برقرار بود. سیمکارتها را در روی گوشی دیگری امتحان کردم (سونی اریکسون) مشکلی نداشت و قطعی ها در حد مشکلات مخابراتی قطع سیگنال و از این دست بود.
به نظر میرسد این مشکل از گوشیهای اسنوی پلاس است. ممنون میشوم اگر دوستان هم با این مشکل مواجهند اطلاع رسانی کنند و یا اگر راه حلی برای این مشکل وجود دارد بفرمائید.
با سپاس
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به سوالي كه پرسيدم جواب بديد تا بتونم شما رو راهنمايي كنم
  ,
لطفا نسخه‌ي فريموير رو از Settings>About اينجا ارسال بفرماييد. در صورتي كه فريموير قديمي هست. نياز هست كه اون رو آپديت كنيد

New Member

پست توسط panapa »

تصویر
New Member

پست توسط sarezi »

با سلام
یکی از گوشیها (مال خودم) فلش شده با آخرین فریموری که شما ارائه کرده‌اید : GLX_Snowy_DualCore_20130204_105746_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM
و گوشی دیگر روت نشده و چندی پیش در مرکز خدمات پس از فروش تهران به آخرین فریموری که خود شرکت ارائه کرده فلش شده : G1 Snowy+ 20130204
New Member

پست توسط sarezi »

در مشخصات گوشی snowy dual مقدار حافظه داخلی را ۴Gb +حافظه رم ۵۱۲ مگابایت عنوان شده. و در فریمور GLX_Snowy_DualCore_20130204_105746_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM مقدار حافظه حافظه جابجا شده 2 گیگ میباشد.
این درست است ؟ یا باید از پکيج SWAP کردن DATA و Internal گوشي‌هاي GLX با حافظه‌ي 4GB استفاده کنم ؟
ارسال پست

بازگشت به “GLX”