سوالات جالب و اندکی چالش بر انگیز & Case studies

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط به زبان هاي برنامه نويسي تحت دات نت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

سوالات جالب و اندکی چالش بر انگیز & Case studies

پست توسط amirfull »

با سلام
یکی از مسائلی که فکر می کنم واسه همه پیش اومده این است که
شروع به خوندن یک کتاب #C کردن و پس از مدتی رها کردن .......
چون روند جذابی رو دنبال نمی کنن و کار به صورت عملی پیش نمی ره
اما اگر از طریق مثال با مسائل و نکته ها درگیر بشه هم زمان آموزش هم می بینه

دوستان مسائلی که فکر می کنن می تونه تو این زمینه مفید باشه رو ارائه بدن .....
یا حق
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: سوالات جالب و اندکی چالش بر انگیز & Case studies

پست توسط Solver »

,

من رها نکردم، کامل خواندم ! اما عملا همانطور که شما گفتید است، این خاص C# نیست. من یادم هست اولین بار حدود 5 سال پیش بود یک کتاب PHP را خوندم و مثلا کلی تلاش کردم اما تا همین 3 سال پیش تنها کدی که از PHP مستقلا نوشتم یک تابع ساده تولید تصادفی لینک برای انجمن ها بود. اما بعد از مدتی با کمی جسارت (بدون داشتن تجربه) نسبت به گرفتن سفارش طراحی وب با PHP اقدام کردم، کمی سخت بود اما با جستجو نیازهام خیلی زود با این زبان آشنا شدم، تا جایی که مثلا همین هفته گذشته یک اسکریپت البته نه بزرگ اما متوسط را (حدود 15 فایل و بیش از 4000 خط کد) ظرف یک هفته برای مشتری آماده کردم. و تقریبا الان این حس را دارم که هر چیزی را با PHP بشود انجام داد با کمی تحقیق می توانم. یعنی رفته رفته دارم مسلط میشم بهش.

با توجه به علاقه شدیدی که به C# دارم، فکر می کنم شیوه پیشنهادی شما خوب است، و می توانیم با هم کار کنیم، مثلا پروژه های مشترک را ایجاد کنیم و اینجا کار دنبال شود. اساتید هم هستند که ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member
نمایه کاربر

پست توسط amirfull »

خدمت میلاد عزیز باید بگم که به نظر مهمترین مساله ، همین ایجاد مساله است
من خودم چیز خاصی مد نظر ندارم ....

اما اگر بشود مساله ای طرح کرد که همه دوستان و البته اساتید مورد نظر شما هم با آن درگیر شوند
که عالی می شود و هر کس به اندازه خود بهره ای می برد و یک کار گروهی جالب صورت می گیرد .

اگر نشود هم بنده آماده هستم و پیگیر که مانند PHP که شما با پروژه ای به آن نزدیک تر شدی این بار به #C و البته با دوستان یا با هم حمله کنیم .
New Member
نمایه کاربر

پست توسط amirfull »

دوستانی که به این موضوع علاقه دارن ، اعلام کنن که با همدیگه طرح موضوع کنیم ،

اگر البته موضوع و طرحی مد نظر کسی نیست .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

پست توسط abbas.m.k »

سلام تصویر تصویر تصویر تصویر

طرح شما خیلی خوبه.متاسفانه همیشه همینطوره هر علمی تا به مرحله عمل نرسه هیچ فایده ای نداره مخصوصا برنامه نویسی چون وقتی به چالش میفتی اون موقع مقهوم برنامه نویسی به ذهنت بیشتر میرسه وگرنه میشه هرروز یه کتاب رو خوند.من خودم شاید زبان برنامه نویسی نباشه که باهاش برنامه ننوشته باشم اما متاسفانه ادامه پیدا نکرده.
با طرح شما موافقم و آماده همکاری.به نظر من زبان #C خوبه .به نظر من میشه موضوعات رو از ویژگی های جدید NET. شروع کرد.البته طرح موضوع با خودتون تصویر

تشکر تصویر تصویر تصویر تصویر
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوستان یکی از مشکلاتی که ما داریم فقط بلدیم کد بنویسیم و برنامه نویسی رو بلد نیستیم (به گفته استاد بزرگوارم اسلام احمد زاده )
برای محک می تونید از همین الان یکی از الگوریتم های درس طراحی الگوریتم رو در نظر بگیرید و سعی کنید برنامه اش رو با کدهای مورد نظر بنویسید . همین الام من دارم روی الگوریتم رمزنگاری RSA کار می کنم و یکجایی در همین انجمن سئوال در موردش پرسیدم ولی متاسفانه نه در این انجمن و نه برنامه نویس هیچ کس جواب نداد و الان دارم خودم به نتایجی می رسم .
شما هم امتحان کنید بد نیست .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
نمایه کاربر

پست توسط amirfull »

Present
هدف تقریبا همین کاری است که شما داری انجام می دی ،
اما به نظر می رسه اگه مساله ای که قرار روش کار بشه جوانبش روشن باشه ، همه دوستان علاقه نشون خواهند داد

یه نکته ای هم که مهمه اینه که تا نیاز به برنامه نوشتن نباشه مساله ای طرح نمی شه ..
اگه می شه این مساله ای که طرح کردید رو باز کنید تا جوانبش و کاری که انجام میده مشخص شه و البته بعدش نظرات رو ببینیم .

البته بیشتر حس می کنم اگه یه پروژه ای بتونیم تعریف کنیم و هر کدوم از دوستان بخشی از اون رو انجام بدن کار جالبی کردیم ....
لازمه این کار اینه که دوستان هم کمی فعال تر باشن .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 733 بار
سپاس‌های دریافتی: 1344 بار

پست توسط abbas.m.k »

Present نوشته شده:.

منم با حرف شما موافقم شاید الان تو ایران خیلیا باشن بتونن یه سایت با تمام امکانات بسازن اما اگه یکی از الگوریتم های طراحی الگوریتم رو بهشون بدی نتونن بنویسن.زمان دانشگاه یادمه تو این درس بچه ها خیلی ضعف داشتن تو نوشتن برنامه ها.اما یه نکته هست بیشتر به دنبال برنامه نویسی میرن که در واقع پول و در آمد توش باشه.به نظر من کار با الگوریتم های رمزنگاری بیشتر برای کسانی که رشته علوم کامپیوتر میخونن و یا دانشجوهایی هوش مصنوعی مفید تره روش کار کنن چون به دانش ریاضی زیادی نیاز داره

اما این تایپیک فکر کنم طبق پیشنهاد دوستمون جلو بریم و با #C یه برنامه کاربردی بنویسیم خوبه تصویر
پیشنهاد میکنم بحث الگوریتم های رمزنگاری رو تو یه تایپیک دیگه مطرح بفرمایید تا تخصصی تر بشه اونو بحث کرد و روش کار کرد تصویر
[HIGHLIGHT=#1F497D] بهترين مترجم كيست كه سكوت را ترجمه كند.  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

خوب من خودم رشتم علوم کامپیوتر بود به خاطر واحدهای مزخرف ریاضیات و آماری که پاس کردیم به این نتیجه رسیدم که شما صرف داشتن تسلط عالی روی یک زبان به نتیجه خاصی نمی رسی. برنامه نویسی در اصل ابزار به فعل دراوردن تخصص ها و ایده هاست نه خود ایده!
بهتره اینطوری بگم که فرضآ هرکسی خوندن و نوشتن یاد گرفت نویسنده نمیشه در اصل توانایی خوندن و نوشتن یه عامل لازم برای نویسندگی هست ولی کافی نیست. برنامه نویسی هم به همین شکله. زمانی که شما در زمینه ای مثل پردازش صوت و تصویر و برنامه های مرتبط بخوای کدنویسی کنی باید به مباحثی مثل ماتریس ها ، سری ها و تصاعدها (مثل سری فوریه که در الگوریتم های پردازش صدا خیلی پرکاربرده) تسلط کامل داشته باشی. در رمزنگاری به مباحث اعداد مختلط و باز هم سری ها و تصاعدها ، مباحث گراف ها در الگوریتم های جستجو جواب بهینه ، در شبیه سازی دانش بسیار بالایی از آمار نیاز هست و ...
New Member
نمایه کاربر

پست توسط amirfull »

pckho0r
ما اینجا نیستیم که بخواهیم حقانیت ماتریس ها و آمار و غیره رو ثابت کنیم یا رد کنیم
خیلی وقته که زمان رو با این دست بحث ها از دست دادیم
چیزی هم که مشخصه اینه که هر کس پشت دری موند دنبال کلیدش هم میگرده .........

چیزی که الان اهمیت داره طرح یک ایده کاربردی است که بتونیم به صورت جمعی روش کار کنیم .
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

سلام من یک پروژه پارکینگ آنلاین رو براتون می گذارم که روی آن کار کنید فقط باید جواب رو در همین انجمن و با حق کپی رایت بگذارید بعد نه بگید نه من اینقدر روش کار کردم و... چون این مساله ای هست معاینات احمد زاده هر ترم به بچه های شی گرا می ده تا حل کنند و وقتی ببینه اینجا حل شدنش هست عوضش می کنه و شاید هم نکنه وای استاد با سواد و مردی هست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

amirfull نوشته شده:pckho0r
ما اینجا نیستیم که بخواهیم حقانیت ماتریس ها و آمار و غیره رو ثابت کنیم یا رد کنیم
خیلی وقته که زمان رو با این دست بحث ها از دست دادیم
چیزی هم که مشخصه اینه که هر کس پشت دری موند دنبال کلیدش هم میگرده .........

چیزی که الان اهمیت داره طرح یک ایده کاربردی است که بتونیم به صورت جمعی روش کار کنیم .

بنده قصدم فقط یادآوری این موضوع بود وگرنه اموزش این مباحث خودش به تنهایی چندین سال وقت میبره.

ولی اگه منظورتون از برنامه نویسی فراخوانی چند تابع و احتمالآ جمع و تفریق یا مقایسه و جابجایی چند مقدار و دست اخر نمایش مقدار نهایی در گریدها و تکست باکس ها باشه نتیجه مشخصه! سطح علمی چنین برنامه نویسی هیچگاه از اینی که هست فراتر نخواهد رفت پیشرفت این فرد بیشتر در شناخت تابع های جدیدتر و نحوه به کار بردنشون و البته بزرگتر کردن برنامه به لحاظ کمی است!
ارسال پست

بازگشت به “Dot Net Programming”