سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط Marjani1377 »

دوست عزیز mohammadmun62

منظورت از سخت افزار چیه؟؟؟؟؟؟؟ :( :( :( :( :-x :-x :-x
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Marjani1377 »

اقا مهدی تو هر کامپیوتری با هر ویندوزی اجرا میکنم بعد از پر شدن هی گوشی رو گم میکنه و همون خطا هه رو میده حالاکه فرمت هم شده بد از بدتر همون قبلی هم که داشتم رفت اموزشی هم که دوستمونم گفت انجام دادم ولی بی فایده بود خواهشا کمکم کنید من این گوشیرو یه ماه نشده خریدم لطفا کمکم کنید راستی اقای بهشتیان مشهداند ؟؟؟اونا می تونن کمکم کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :AA: :AA: :AA: :AA: :AA: ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ :ch: :ch: :K:L :K:L :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط fesqel »

سلام
والا من متوجه نشدم چی گفتی.
منتهی امروزم این کار رو کردم. گذاشتم خالی شد تا ته. زدم به شارژ یکم شارژ شد و روشنش کردم. تا شصت و خردی آروم. شارژ شد ولی بعد از اون سریع اومد بالا و حالا هم چراغش آبی شده و صد در صد. خاموشش کردم باتریشم در آوردم باز جا زدم و روشن کردم ولی شارژس همپنصد در صده. حالا چی کار کنم؟ باز منتظر شم تا فردا که باتریش خالی شه، بزنم به شارژ؟ تغییری نباید بکنه؟

با تشکر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط persiandev »

امروز کاملاً شارژ گوشی تموم شد و خودش خاموش شد.زدم به شارژ و تا صد درصدش فقط2.5 ساعت طول کشید. :D البته با کالیبره کردنش 10 دقیقه دیگه هم طول کشید تا از 87 به صد درصد واقعی برسه.
در صورتیکه بعضی ها میگن 4-5 ساعت طول میکشه شارژ بشه.چطوریه که برای من اینقدر بچه خوبیه؟ امکان داره شرکت شارژرهای خودش رو عوض کرده باشه؟ نسخه گوشی من 1.3 هست.
درضمن ممنون میشم سئوال قبلیم رو هم جواب بدین :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به طور عادي بهتر هست كه گوشي همواره روشن باشه و باتري كار كنه، ميتونيد تنظيم كنيد كه افلاين بشه، چون عمده‌ي مصرف در زمان خاموش بيكاري گوشي، وضعيت آماده به كار بودن گوشي و فعاليت شبكه موبايل هست.
گوشي من هم زمان شارژش حدود 1 ساعت و نيم هست. اينكه براي برخي دير شارژ ميشه هم مشكل نمايشگر باتري هست، اگر يكبار ريست بشه اين نمايشگر تصحيح ميشه و طبق تجربه‌ي من بعد از مدتي اين نمايشگر با كاليبره كردن و كار متوالي، دقيق‌تر عمل كرده و تخمين بهتري ميزنه

,
خوشبختانه چيپ اين گوشي يكي از بهترينها هست و به راحتي brick يا dead نميشه و مشكل خاصي نيست، در اين وضعيت هم ميتونيد گوشي رو فلش كنيد و روال كار هم دقيقا مانند قبل هست.
با توجه به توضيحات شما، من فكر ميكنم پورت USB و يا كابل شما دچار اشكال هست. آيا قبل از فلش زدن باتري رو خارج كرديد يا خير؟

,
اگر بعد از 5 دقيقه خارج كردن باتري و مجددا در حالت خاموش شارژ كردن هنوز درصد بالاي 95 بود، باتري مشكلي نداره و احتمالا موضوع با چند سري پر و خالي كردن بهبود خواهد يافت، خود من هم اوايل همانطور كه قبلا گفتم تا 30% پرش داشتم كه با استفاده از اين روشها و كار مداوم بعد از حدود يكماه و نيم، بهبود پيدا كرده و نوسان به زير 10% رسيده. اگر گوشي شما نو هست، اين موارد رو انجام بديد و اگر بعد از جدود 3 يا 4 ماه مشكل مرتفع نشد، براي گارانتي به نمايندگي‌هاي اين شركت مراجعه كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Marjani1377 »

بله یه بار فلش زدم بعد اخطاره که اومد بعداز 1 ساعت دوباره فلش زدم اما بازم اخطاره هی میاد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Marjani1377 »

آقا مهدی الان دوباره امتحان کردم speed رو ازhigh speed اوردم رویfullspeed دیدم کار نمیکنه باتری رو در آوردم وصل کردم پیداش کرد و پیام دانلود okاومد حالا درسته یا بازم ببرم نمایندگی؟؟؟؟؟؟؟؟ :-x :-x :-x
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Marjani1377 »

راستی یه چیز دیگه روی آرم جنرال لوکس میمونه بالا نمی یاد اونو باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-x :-x :-x :AA: :AA: ^:)^ :-x
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Marjani1377 »

آقا مهدی

مشکل قبلیم طبق آموزشتون حل شد اما یه مشکل دیگه پیدا کردم سیمکارتامو نمیشناسه این مشکل چه جوری حل

میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-x :-x :-x ^:)^ ^:)^ ^:)^ :lol: :lol: :lol: :AA: :AA: :AA:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
چك كنيد كه IMEI‌ اون حذف نشده باشه، اگر IMEI‌ سالم باشه، ممكنه گوشي رو افلاين كرده باشيد و يا سيمكارت رو اشتباهي گذاشته باشيد. هر دو اسلات سيمكارت رو تست كنيد. با سيمكارت ديگه‌اي هم تست كنيد و نتيجه رو اعلام بفرماييد
آيا فرمت و مستر ريست هم كرديد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط maravess »

سلام.میشه نحوه کار با یرنامه هایی مثل talk را توضیح بدین. چطور اکانت باید براشون ساخت؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Marjani1377 »

چگونه فرمت یا مستر ریست کنم؟؟؟ الان نگاه کردم IMEI رو ننوشته بود(با زدن#06#*) چکار باید کنم؟؟؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “GLX”