گذاشته بود.
من همیشه این ایده رو تو ذهن داشتم که تانک رو از راه دور کنترل کنم.
فکر کنید اگه بشه یه تانک تی72 رو که سه خدمه داره از راه دور کنترل کنیم
اینطوری دیگه خدمه لازم به دو عدد کاهش پیدا میکنه
که آن دو خدمه هم در جایی دورتر و خارج از تانک پشت کامپیوتر نشسته اند و تانک رو کنترل میکنن.
یه چیزی مثل گیم کامپیوتری
بواسطه کنترلی بودن و نداشتن خدمه داخلی حتی میشه تانک هایی طراحی کرد که حجم و اندازه کمتری داره.
تنها عیبش اینه که میشه با جنگ الکترونیک تانک رو از کار انداخت.
البته با پیشرفت صنایع رادیویی و کنترل از راه دور کم کم این عیب برطرف میشه.
به نظر من که تانک های کنترلی از آینده ی خوبی برخوردارند
من خودم چند روز پیش یک الگوی ساده و استراتژیک از یک تانک کنترلی طراحی کردم که امیدوارم مورد پسدتون واقع بشه و شما را هم به فکر بندازه
البته من برای سهولت و تسریع در طراحی از برنامه ی ساده ای چون google sketchup استفاده کردم . این برنامه با اینکه محدودیت های زیادی داره و از کیفیت پایین تری نسبت به
برنامه هایی چون اتوکد و 3dmax برخورداره اما من مطمئن هستم که همین محدودیت ها باعث میشه که یکم خلاقیت به خرج بدیم
و طرح هایی مفید رو در قالب سه بعدی طراحی کنیم.
*من به تانکی کنترلی چون از تانک سرنشین دار کوچکتره مینی تانک میگم شما هم میتونید همینو بگید.
من در زیر عکس مینی تانکی رو که خودم طراحی کردم رو میزارم البته این فقط یه طرح کلیه و لزوما برای ساده کردن مفاهیم طراحی شده و نه برای تولید و ...
موتور و حجم زره و تسلیحات در نظر گرفته نشده که اونم سعی میکنم در روز های آینده طی یک الگوی اصلاح شده طراحی کنم.
شما هم میتونید با دادن ایده مثلا نوع موتور توربینی یا پیستونی و .... یا هر چیز دیگه ای
یا با فرستادن طرح هاتون به من کمک کنید.

چرا که اصلا فایده ای نداره.... در مورد یه تانک اصلی نبرد چنین سرعتی لازم هست اما الزام به وجود چنین توانایی در یک مینی تانک غیر از این که بخش اعظم حجم اون رو باید به موتور و مخزن سوختش اختصاص بدیم به دلیل هزینه بالاتر موتور ناچارمون میکنه که حفاظت قوی تری ازش انجام بدیم که همه ی این عوامل در یک چرخه معیوب باعث افزایش وزن/هزینه و در نتیجه تولید مشکلتر و حمل سختتر میشه