لطفا به سوالات من پاسخ دهید؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با نجوم به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

لطفا به سوالات من پاسخ دهید؟

پست توسط zanbaq »

1-ایا درمشرق اسمان ستاره در استانه انفجار وجود دارد که بعد از تبدیل شدن به ابرنو اختر ( بعد از انفجار ) با چشم غیر مسلح در زمین دیده شود (ستارگاننزدیک) ؟

2-ایااحتمال اصابت شهاب از دنباله دار Comet 45P/Honda-Mrkos-Pajdusakova دربین 14 تا 20 اگوست 2011 ( ماه رمضان اینده ) به زمین وجود دارد؟
علت پرسش این موارد :

شیخ مفید- دانشمند شیعی – آورده است:
هرگاه- ستاره ای- سرخ- را دیدی -که آن را نمی شناسی- و در مسیر-حرکت ستارگانقرار ندارد -و در آسمان از جایی به جایی دیگر می رود- و مانند ستون است،در حالی که ستون نیست، پس بی گمان،چنین چیزی نشانۀ جنگ، بلاها، کشته شدنبزرگان، زیادی شرور و اندوه­ها و آشوب در میان مردم است ( دنباله دارهوندا )(الاختصاص، ص (۱۶۲

همچنین، در خبری دیگر از کعب الأحبار، می خوانیم :

نابودیبنی عبّاس -(حکومت عربستان )هنگام نمایان شدن -ستاره­ای در دل آسمان -وصدای شدید افتادن چیزی از آسمان -و شکافته ­شدنی است. همۀ اینها در ماهرمضان خواهد بود. سرخی میان پنجم تا بیستم رمضان است (احتمالافوران آتشفشان یلو ستون - یا آتشفشان شمال شرق کالیفرنیا-که خاکستر او درهشت روز مناطق وسیعی را در بر می گیرد و اسمان سرخ رنگ می شود)-و صدای شدید افتادن- چیزی از آسمان- در نیمه تا بیستم ماه می باشد( در اثر اصابت شهاب سنگ دنباله دار هونداComet 45P/Honda-Mrkos-Pajdusakova in 2011 - ) در۱۴ تا ۲۰ اوت سال ۲۰۱۱

<!-- m -->[External Link Removed for Guests]<!-- m -->

و شکافته­ شدن- از بیستم تا بیست و چهارم- ستاره خواهد بود.(دنباله دار هوندا)و ستاره ­ای دیده می­ شود- که مانند ماه نورافشانی می کند- و سپس چونانمار در هم می پیچد- تا جایی که نزدیک است- دو سر آن به هم برسند-( انفجار ستاره بزرگ در مشرق:در 4 شهریور 1390 ) الفتن، ج ۱، ص۲۳۰، جزء ۳، ح ۶۴۳، مکتبة التوحید، قاهره، چاپ اوّل،
۱۴۳۲ منبع انگلیسی در مورد اصابت دنباله دار هوندا به زمین در رمضان سال

<!-- m -->[External Link Removed for Guests]<!-- m -->

نوستراداموسپیشگوی معروف فرانسوی- در قرن ۲ قطعه ۴۱ میگوید: ستاره ای بزرگ هفت روزخواهد سوخت- گویی از ورای ابرها -دو خورشید نمایان خواهد شد - سگ ماستیفدر طول -شب زوزه می کشد - در این هنگام پاپ محل- اقامت خود را تعقیر میدهد- و از امام باقر نقل شده (بحارالانوار ج۵۲-ص۲۳):از سوی مشرق اگر اتشیبزرگ- و سرخ فام مشاهده نمودید- که سه یا هفت روز بالا امد -منتظر فرج المحمد باشید- و خدا عزیز و حکیم است- این اتفاق مربوط- به واقعه صیحهاسمانی- در 27 رمضان (شب قدر از نظر اهل تسنن) سال ظهور است- دانشمندانعلم نجوم- نیز از انفجار عظیم کیهانی در اینده نزدیک خبر می دهند -که درصورت کسب اطلاعات بیشتر- ان را به اطلاع شما [color=#00FF00]می رسانم

/

منظور من حتی ستاره های با فاصله بیش از هزار سال نوری بود که شاید در شرقاسمان در صورت فلکی ارابه ران و یا اسد و.. ستاره بسیار بزرگی باشد که دراستانه انفجار باشد با توجه به توضیحات زیر:نسخه خطى بن حماد از ابن معدان نقل شده است كه گفت :
((وقتىستونى از آتش- جانب شرق و در ماه رمضان -در آسمان مشاهده نمودید- تا مىتوانید مواد غذائى- و خوراك تهیه نمایید- كه آن سال قحطی خواهد بود)).
و از امام صادق (ع ) منقول است كه فرمود:
((وقتىآتش بزرگى- از سوى مشرق مشاهده كردید- كه در بعضى شبها بالا مى آید، در آنهنگام گشایش كار مردم پدید مى آید- و این آتش ‍ اندكى- قبل از ظهور قائمخواهد بود)).
از امام باقر (ع ) روایت شده است كه فرمود:
[External Link Removed for Guests]
((وقتىاز جانب مشرق آتشى- مشاهده نمودید -همچون هردى (پارچه رنگ آمیزى شده رنگسبز و سرخ ) بزرگ كه سه یا هفت روز- بالا مى آید- در آن هنگام به خواستخدا- منتظر فرج آل محمد صلى الله علیه و آله باشید و خداست عزیز و حكیم )).
سنن ابن ماجة ج 2 ص 1347):

قطعااین می تواند انفجار ابر نو اختر باشد در شرق اسمان و در ماه رمضان و باتوجه به متن قبلی من و روایات مستند دیگر از سال ظهور در ماه رمضان دنبالهداری زمین را تهدید و حتی شهابی از ان در شرق ( شرق دول اسلامی ) فرود میاید و واقعا در سال جاری (ماه رمضان )دنباله دار هوندا 45 پی زمین راتهدید می کند در ضمن روایتی از پیامبر اکرم نقل شده که در نیمه رجب سالظهور منطقه ما شاهد ماه گرفتگی خواهد بود

ام‌سعيد اخمسيه‌ به‌ امام‌ صادق‌(ع‌) عرض‌ مي‌كند:« يابن‌ رسول‌الله(ص‌)فدايتان‌ شوم‌! نشانه‌اي‌ از خروج‌ و قيام‌ حضرت‌ مهدي‌(ع‌) در اختيارم‌بگذاريد و به‌ من‌ مرحمت‌ كنيد. »

حضرت‌ به‌ من‌ فرمودند:
«ام‌سعيد!وقتي‌ ماه‌ در شب‌ بدر ماه‌ رجب‌ گرفته‌ شود و خسوف‌ رخ‌ دهد، مردي‌ پس‌از آن‌ خروج‌ كند و به‌ دنبال‌ آن‌ حضرت‌ مهدي‌(ع‌) قيام‌ خواهند كرد. »

(کتاب مهدي منتظر(عليه السلام)، ص142.)

۱۵ ژوئن۲۰۱۱ (نیمه رجب )ماه گرفتگی (در ایران هم قابل مشاهده)-

ایا اینها قابل تامل نیست ؟قضاوت عجولانه نکنید و فورا نگید کذب الوقاتون لطفا
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: لطفا به سوالات من پاسخ دهید؟

پست توسط zanbaq »

سوال اول :با عرض پوزش از سوال ناقص قبلی -دو زمان برای انفجار ان ستاره محتمل است 1- ساعت 21 تا23 چهارم شهریور به وقت تهران 2- بعد از نماز صبح همان روز /در لحضه نخست در ایران در سمت مشرق و متمایل به شمال شرق منفجر می شود و اندازه ان با چشم غیر مسلح احتمالا از خورشید بزرگتر است (منظور اتش او)
در ضمن در فاصله ای از ما قرار ندارد که اشعه های مخرب ان به موجودات زنده زمین صدمه بزند

سوال دوم: اگر انفجار ابر نو اختر به شکلی که گفتم رخ دهد ایا سرعت صوت همان 322 متر برثانیه تقریبی خواهد بود یعنی ممکنه سرعت صوت بسیار زیادتر شود با انفجار بزرگ کیهانی

سوال سوم :در روایات گفته شده در رمضان سال ظهور یک خسوف و کسوف رخ میدهد در غیر زمان معمولی یعنی خسوف مثلا در اخر ماه سوال این است اگر کره زمین مانند تابستان 2003 مریخ سیر قهقرایی کند وافتاب از مغرب طلوع کند ایا این اتفاقات (خسوف و کسوف غیر معمولی )رخ می دهد در ضمن این نشانه ها از نشانه های غیر حتمی سال ظهور هستند
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط a.m 76 »

سلام دوستان
یه سوال خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده :-( ممنون میشم جواب بدین :razz:

سیارات سنگی منظومه شمسی (به جز زمین)اصلا نیروی جاذبه ندارن یا درحد بسیار کم وجود داره؟
و اینکه آیا ذرات خاک موجود در سیاره مورد نظر،برای جلوگیری از پاشیده شدن نیازی به این نیروی جاذبه ندارن؟
:-x :-x :-x
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

پست توسط shafagh »

بر اساس یک اصل لاینتغییر علمی هرچه جرم ( نه حجم) یک سیاره یا ستاره بیشتر باشد نیروی جاذبه در ان قویتر است. در سیاره های کوچک مثل ماه با سبارک ها ی کوچکتری که بعضی در مدار سیارات قرار دارند و بعضی بصورت سرگردان در فضا در حرکت هستند بدلیل کمی جرم نیروی جاذبه نیز اندک است. خورشید که یک ستاره کوچک تا متوسط است جاذبه ای قوی دارد طوریکه سیاره های منظومه شمسی را در گرداب این جاذبه گرفتار کرده است چنین جاذبه ای در ستاره های بزرگ تر بیشتر است طوریکه می توانند یک مجموعه همانند منظومه شمسی را تحت تاثیر جاذبه خود قرار دهند. بعض ستاره ها که سرد و فشرده شده اند جرم انها همانند یک ستاره بزرگ اما حجم انها بر اثر فشرده شدن فوق العاده ذرات ان، در حد یک سیاره کوچک تغییر یافته است. فشردگی ملکولی در این سیاره ها چنان است که یک قاشق چایخوری از مواد ان ممکن است هزارکیلوگرم یا بیشتر وزن داشته باشد این سیاره ها هم از همان قانون تبعیت می کند یعنی جاذبه انها متناسب با جرم انها می باشد که جاذبه ای شدیداست. بدیهی است سیارک هایی با قطر چند کیلومتر جاذبه خیلی کم و حتی نامحسوسی دارند و قادر به جذب و نگهداری اشیاء بر سطح خود نیستند. معمولا اینگونه سیارک ها یکپارچه سنگی هستند و ذرات خاک و غبار کمی بر سطح انها وجود دارد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط a.m 76 »

shafagh 2
ممنون از جوابتون ولی توحرفای شما جواب سوال دیگه مو پیدانکردمتصویراگه امکان داره لطفا سوال دومم روهم جواب بدین.
اینکه ذرات خود سیاره درصورت فقدان جاذبه درهسته و یا اندک بودن اون،چطور کنارهم نگه داشته میشن؟!تصویر
اصلا امکان داره سیاره یا ستاره ای اصلا جاذبه نداشته باشه؟تصویر
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

.m  , عزیز.
تا جایی که میدونم اینطوره که ذرات در مدار یک سیاره یا ستاره به دام می افتند و کم کم در اون مدار تجمع میکنند.
در حالی که در مدار اون سیاره یا ستاره گردش میکنند به هم میچسبند و کم کم تشکیل یک جرم میدند که جاذبه داره و اون جاذبه هم به ساخته شدنش کمک میکنه.

برای اطلاعات بیشتر میتونید سومین بخش از مطلب زیر رو مطالعه کنید.
Please Login or Register to see this code
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
ارسال پست

بازگشت به “انجمن نجوم”