دوست گرامی : اختراع شما بسیار جالب و کارا خواهد بود. اما امکان استفاده از آن در مواردی نظیر آتش نشانی . ضد شورش . پرتاب مین و تله های انفجاری در مناطقی که امکان نفوذ و مین گذاری نیست . پرتاب نارنجک های دستی و تفنگی ، پرتاب کابل و قلاب . شلیک اژدرهای کوچک روی سطح آب با برد کوتاه برای اهداف ساحلی و دریایی برای نیروهای ویژه و ... وجود دارد . من نیروی هوای فشرده را دست کم نمیگیرم و میدانم قدرت زیاد و کاربردهای متنوعی دارد.
اگر بتوانید اختراع خود را به نحوی به گلوله آرپی جی اضافه کنید شاید نتیجه بهتری بگیرید . از نقاط ضعف آرپی جی در هنگام شلیک بخصوص در شب ، لو رفتن موضع شلیک و صدمه دیدن افرادی که در پشت قبضه قرار دارند و صدمه شدید به گوش شلیک کننده در صورت شلیک زیاد است . چنانچه بتوان باوسیله ابداعی شما آرپی جی را شلیک کرد و گلوله آرپی جی 30 تا 40 متر جلو تر فعال شود مشکل بسیاری را حل خواهد کرد.
ضمن اینکه از این امر در موشکهای کوتاه برد نیز میتوان استفاده کرد تا لانچر راکت مشخص نشود.
همچنین از این وسیله (باتغییراتی ) میتوان مانند خمپاره 60 برای پرتاب های منحنی استفاده کرد . بدون اینکه موضع شلیک و آتش دهنه موجب مشکلاتی شود.
ضمنا اگر بتوانید از مخازن الومینیومی استفاده کنید قطعا نتیجه بهتری خواهید گرفت . همچنین میتوان این وسیله را به صورت یکبار مصرف (مانند منور های دستی ) استفاده کرد .
موفقیت شما آرزوی ماست .
اختراع یک نوع آر پی جی
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
Re: اختراع یک نوع آر پی جی
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی ها
ما برای ساخت دو یا سه عدد راکت برای امتحان نهایی به مشکل مالی برخوردیم
واقعا سخته
هیج ارگانی کمکی نمیکنه
شما بگید ما چیکار بکنیم.........
ما برای ساخت دو یا سه عدد راکت برای امتحان نهایی به مشکل مالی برخوردیم
واقعا سخته
هیج ارگانی کمکی نمیکنه
شما بگید ما چیکار بکنیم.........

simab1348 نوشته شده:دوست گرامی : اختراع شما بسیار جالب و کارا خواهد بود. اما امکان استفاده از آن در مواردی نظیر آتش نشانی . ضد شورش . پرتاب مین و تله های انفجاری در مناطقی که امکان نفوذ و مین گذاری نیست . پرتاب نارنجک های دستی و تفنگی ، پرتاب کابل و قلاب . شلیک اژدرهای کوچک روی سطح آب با برد کوتاه برای اهداف ساحلی و دریایی برای نیروهای ویژه و ... وجود دارد . من نیروی هوای فشرده را دست کم نمیگیرم و میدانم قدرت زیاد و کاربردهای متنوعی دارد.
اگر بتوانید اختراع خود را به نحوی به گلوله آرپی جی اضافه کنید شاید نتیجه بهتری بگیرید . از نقاط ضعف آرپی جی در هنگام شلیک بخصوص در شب ، لو رفتن موضع شلیک و صدمه دیدن افرادی که در پشت قبضه قرار دارند و صدمه شدید به گوش شلیک کننده در صورت شلیک زیاد است . چنانچه بتوان باوسیله ابداعی شما آرپی جی را شلیک کرد و گلوله آرپی جی 30 تا 40 متر جلو تر فعال شود مشکل بسیاری را حل خواهد کرد.
ضمن اینکه از این امر در موشکهای کوتاه برد نیز میتوان استفاده کرد تا لانچر راکت مشخص نشود.
همچنین از این وسیله (باتغییراتی ) میتوان مانند خمپاره 60 برای پرتاب های منحنی استفاده کرد . بدون اینکه موضع شلیک و آتش دهنه موجب مشکلاتی شود.
ضمنا اگر بتوانید از مخازن الومینیومی استفاده کنید قطعا نتیجه بهتری خواهید گرفت . همچنین میتوان این وسیله را به صورت یکبار مصرف (مانند منور های دستی ) استفاده کرد .
موفقیت شما آرزوی ماست .
ممنون دوست عزیز من حرف شما رو قبول دارم
همه این مواردی که شما گفتین اتفاق میوفته وقتی که از ما حمایت بشه تا بتونیم این کارهارو به راحتی انجام بدیم
ولی با دست خالی چند نفر چیکار میتونن بکنن
راستی دوستان میشه راهنمایی بکنید که میشه این ابتکارو در جشنواره خوارزمی شرکت داد یا جشنواره های دیگه......

- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
اگر دانش آموز یا دانشجوئید بعله ،
به شما پیشنهاد می کنم به مرکز حمایت از محققین و مخترعین بسیج مراجعه کنید فکر بازی دارند،
البته ، یه مقدار علمی تر کار کنید اگر تهران هستید کتابهای مبانی انفجار فکر می کنم در دسترس عموم باشه ،
اگر دانشجوئید توصیه می کنم با نرم افزارهایی مثل کتیا که تواناییهای ساده ای در تحلیل دارند حداقل تنشهای وارد بر سیستمتون رو تحلیل کنید تا دست خالی نباشید.
به شما پیشنهاد می کنم به مرکز حمایت از محققین و مخترعین بسیج مراجعه کنید فکر بازی دارند،
البته ، یه مقدار علمی تر کار کنید اگر تهران هستید کتابهای مبانی انفجار فکر می کنم در دسترس عموم باشه ،
اگر دانشجوئید توصیه می کنم با نرم افزارهایی مثل کتیا که تواناییهای ساده ای در تحلیل دارند حداقل تنشهای وارد بر سیستمتون رو تحلیل کنید تا دست خالی نباشید.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5881 بار
اول انکه چون خود بنده یک مخترع و طراح هستم می دانم که شما برای این طرح تفکر، مطالعه و ازمایشات متعددی داشته اید که قابل تحسین است و برای طراحی ان به شما تبریک می گویم اما برای تغییر اندکی در طراحی شما پیشنهادی هم دارم. مسلما منظور شما در طراحی این نوع ارپی جی ان بوده که دشمن نتواند محل شلیک ارپی جی و فاصله مربوطه را کشف کند که خود این سیاست در طراحی اینچنین سلاحی قابل تقدیر است اما نیازی نیست که گلوله این ارپی جی تمامی مسیر تا هدف را با فشار گاز طی کند. شما می توانید مرحله اولیه شلیک را با گاز انجام داده و در فاصله مثلا صد متری خرج اصلی گلوله روشن شده و بقیه مسیر تا هدف را با ان خرج طی کند.
بنده نیز یک سلاحی اختراع کرده ام که شبیه ارچی جی است گلوله ان مانند کاتیوشا بدون هر گونه دنباله و پره است می توانم بگویم یک راکت است که شبیه گلوله یک 106 ضد تانک عمل می کند. این راکت دقیقا شبیه راکت انداز دوش پرتاب استینگر است با این تفاوت که راکت ان هیچگونه باله هدایت نداشته و شبیه گلوله عمل می کند، کنترل شونده نیست و با هدفگیری اولیه پرتاب می شود و علیه خودروها و ادوات زرهی کاربر دارد. برد ان چند کیلومتر است و مسیر حرکت ان تا این فاصله کاملا مستقیم است اما امکان پرتاب ان بصورت قوسی برای اهداف دورتر وجود دارد اما با دقت کمتر. اگر جنابعالی و دیگر دوستان از ساختمان ان و مکانیزی که بنده برای ان طراحی کرده ام و دقت عمل ان همانند توپ یک تانک مطلع شوید بسیار تعجب کرده و واقعا شادمان خواهید شد. متاسفم که نمی توانم در باره این سلاح توضیح بیشتری عرض نمایم. لازم است عرض کنم ساخت ان چندان سخت و پیچیده نیست و چنانچه امکانات لازم باشد با نقشه هایی که از ان تهیه کرده ام یکی دوماهه قابل ساخت و ازمایش است.
بهرحال ضمن تقدیر از طرح جنابعالی همانطور که عرض کردم سعی کنید پرتاب ان را دو مرحله ای کنید. در مرحله اول با گاز و در مرحله دوم با خرج اصلی
موفق باشید
بنده نیز یک سلاحی اختراع کرده ام که شبیه ارچی جی است گلوله ان مانند کاتیوشا بدون هر گونه دنباله و پره است می توانم بگویم یک راکت است که شبیه گلوله یک 106 ضد تانک عمل می کند. این راکت دقیقا شبیه راکت انداز دوش پرتاب استینگر است با این تفاوت که راکت ان هیچگونه باله هدایت نداشته و شبیه گلوله عمل می کند، کنترل شونده نیست و با هدفگیری اولیه پرتاب می شود و علیه خودروها و ادوات زرهی کاربر دارد. برد ان چند کیلومتر است و مسیر حرکت ان تا این فاصله کاملا مستقیم است اما امکان پرتاب ان بصورت قوسی برای اهداف دورتر وجود دارد اما با دقت کمتر. اگر جنابعالی و دیگر دوستان از ساختمان ان و مکانیزی که بنده برای ان طراحی کرده ام و دقت عمل ان همانند توپ یک تانک مطلع شوید بسیار تعجب کرده و واقعا شادمان خواهید شد. متاسفم که نمی توانم در باره این سلاح توضیح بیشتری عرض نمایم. لازم است عرض کنم ساخت ان چندان سخت و پیچیده نیست و چنانچه امکانات لازم باشد با نقشه هایی که از ان تهیه کرده ام یکی دوماهه قابل ساخت و ازمایش است.
بهرحال ضمن تقدیر از طرح جنابعالی همانطور که عرض کردم سعی کنید پرتاب ان را دو مرحله ای کنید. در مرحله اول با گاز و در مرحله دوم با خرج اصلی
موفق باشید

shafagh 2 عزیز
ممنون بابت توضیحاتتون و وقتی که گذاشتید
این طرح رو بردیم وزارت دفاع ولی خیلی ما رو دست کم گرفته بودن و فقط میخواستن طرح اصلی رو بهشون بدیم...

ممنون بابت توضیحاتتون و وقتی که گذاشتید
این طرح رو بردیم وزارت دفاع ولی خیلی ما رو دست کم گرفته بودن و فقط میخواستن طرح اصلی رو بهشون بدیم...

- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
جناب راهور متاسفانه تصاویری که قرار داده بودید از دست رفتن و برای همین نمیشه تصوری کاملی از این اختراع در ذهن ایجاد کرد!
طرح شما ایده خوبیه و تو جنگ شهری که فاصله طرفین از هم کمه میتونه مفید واقع بشه !
نمیدونم طرح رو هنوز ادامه میدید یا نه ولی توصیه من به شما و سایر دوستانی که به ساخت راکت علاقه مند هستن اینه که قبل از اقدام به ساخت , آگاهی کاملی نسبت به خطرات در پیشرو کسب کنید!
امشب شب جمعه هست و یکی از دوستان ما نیازمند دعای شما دوستان هستن:
Please Login or Register to see this code
طرح شما ایده خوبیه و تو جنگ شهری که فاصله طرفین از هم کمه میتونه مفید واقع بشه !
نمیدونم طرح رو هنوز ادامه میدید یا نه ولی توصیه من به شما و سایر دوستانی که به ساخت راکت علاقه مند هستن اینه که قبل از اقدام به ساخت , آگاهی کاملی نسبت به خطرات در پیشرو کسب کنید!
امشب شب جمعه هست و یکی از دوستان ما نیازمند دعای شما دوستان هستن:
Please Login or Register to see this code

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا

لینک تصاویر خراب هستن و خود تصاویر هم ازسیستمم پاک کردم
ایشالا آقا سهیل عملشون موفقیت آمیز میشه
دکتر و دارو و عمل ...شفا دست خداست
ایشالا آقا سهیل عملشون موفقیت آمیز میشه
دکتر و دارو و عمل ...شفا دست خداست

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5881 بار
بله، متاسفانه مسیر راحتی برای مخترعین وجود ندارد . از سال گذشته تصمیم گرفتم بجابی طرح های پیچیده که بودجه و وقت زیادی را می طلبد روی طرح های کوچکتر اما با کاربرد عمومی کار کنم تا اگر هیچ جا حمایت نکردند خودم ان را نمونه سازی کنم. یکی دو طراحی داشته ام اما متاسفانه همین جو دلسرد کننده در مورد مخترعین شوق و ذوق مرا مختل کرده است که انها را پیگیری کنم. یکی از انها یک اچار بکس مخصوص است که اگر ساخته شود همانند سایر ابزارهای فنی جایی در تمام کارخانه ها و واحدهای تعمیرگاهی و حتی ابزارهای فنی موجود درخانه ها در دنیا برای خود باز خواهد کرد. اما واقعا در مورد مشکلات بعد از ساخت نمونه دلسرد هستم. متاسفانه بعض بخش های خصوصی صنعتی هم فکر می کنند همه چیز در خارج است انها واحدهای تحقیقاتی و استقبال از نو اوری و نواوران را هم ندارند. ندیده و نشنیده رد می کنند یا جواب نامه ها را نمی دهند. تازه انکه یک مخترع چطور بدون اسناد حفظ حقوق طرح را برای انها بازگو کند ؟ من یک عصای چهار پایه ویژه برای معلولان طراحی کرده ام که راه رفتن انها را تسهیل می کند ( همانطور که عرض شد اخیرا روی طرح های ساده تر اما با کاربرد عمومی کار می کنم) یکی دو ایمیل به کارخانه های سازنده اینگونه ابزار ارسال کردم تا استقبال انها را برای چنین وسیله ای بدانم اما هرگز جوابی دریافت نکردم زیرا یا انها مسئله را جدی نگرفته و نبوغ در ایران باور ندارند و یا فقط به ساخت همان ابزار سنتی علاقه مند هستند و احساس نیازی برای ایجاد رفاه بیشتر احساس نمی کنند.ثبت اختراع هم که کار پر دردسر و پر زحمتی است که البته می توان با ایجاد شعبه هایی از این سازمان در شهرستان ها تا حدی کار را برای مخترعین اسان تر نمود

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
sand_fighter نوشته شده:دوست عزیز نمی خوام نا امید کننده صحبت کنم ولی برای یک جسم 2/5 کیلویی فقط 50 تا 60 متر ؟ این برای نفوز به زره هیچ وسیله ای مناسب نیست !!! به ماشین بزنی در فاصله ی 20 تا 30 متری 100% کمونه می کنه چه برسه به زره تانک یا نیروهای زرهی کوچیک موشک آرپی جی با حداقل سرعت 350 کیلومتر در ساعت پرواز می کنه ولی باز هم مشکل کمانه کردن داره ! راکت آر پی جی در 1 ثانیه جهش سرعتی برابر با 380 کیلومتر در ساعت پیدا می کنه تا حالا تست کردی ببینی 0 تا ماکسیمم سرعت راکت شما چقدر است ؟ یا سرعت ماکسیمم چقدر می شه !؟ تا حالا به یک زره شکلیک کردید ببینید چه طوری عمل می کنه ؟ آیا اصلا نفوز می کنه یا بیرون زره عمل می کنه ؟
متشکر می شم اگر به سولات من پاسخ دهید
به من نگید که شما فکر میکنید هر موشک یا گلوله ضد زره بعد از برخورد به بدنه به داخل نفوذ میکنه. اساسه هیچ گونه نفوذی از جانب گلوله ای مثل ارپی جی صورتن میگیره ، بلکه پس از برخورد گلوله با سطح بدنه . ماسوره عمل میکنه و گلوله منفجر میشه و قیف سر گلوله مثل یک عدسی فشار رو به نقطه برخورد متمرکز میکنه و در اثر تمرکز فشار ،در بدنه زره سوراخ ایجاد میشه که در نتیجه فشار انفجار به داخل بدنه نفوذ پیدا میکنه . اخه مگه میشه گلوله ارپیجی با اون قطرش وارد زره بشه. چیزی که بعد از انفجار رخ میده فقط یک سوراخ ریز در حد چند میلیمتر هستش . در مورد کمونه کردن هم به علت صاف نبودن بدنه ماسوره نمیتونه به خوبی عمل کن و فشار مورد نیاز برای عمل کردن ماسوره به علت برخورد ناقص بهش وارد نمیشه و در نتیجه موشک کمونه میکنه.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم