یک تروریست وابسته به گروه های تندرو در جلال آباد افغانستان قصد داشت که جلیقه انفجاری خود را منفجر کند که قبل از این کار توسط نیروهای امنیتی افغان مجروح و بازداشت شد. اما قبل از انتقال به مرکز پلیس نیروی یگان خنثی سازی افغان این مواد منفجره را خنثی کرد.
هرقومی را داخل چالهای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله ایرانیان. خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگماردهاند؟» گفت:«میدانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.» خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...» نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
اینها اگر مسلمان بودن و اتحاد داشتن،اون زمانی که آمریکا بهشون حمله کرد مقاومت میکردن تا هر روز غیر نظامی هاشون توسط آمریکاییها کشته نشه و روی جسدهای غیر نظامی هاشون...
اینها تعدادی کندفهم هستند که شست و شوی مغزی داده شدن تا این کارهارو بکنن.ما به اینها نمیگیم اسلامی.ما به اینا میگیم تندرو،وهابی،قاتل،خون خوار،القاعده و...
در ضمن در زمان جنگ تحمیلی هیچ کس به هیچ کس نگفته بود برین روی مین تا حوری گیرتون بیاد !
ببخشيد من منظور تاپيك را از سرباز شجاع افغان با توجه به توضيحش نفهميدم، به هر حال حمله انتحاري شجاعت نيست مخصوصا اگر منجر به كشته شدن افرادي بيگناه شود
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
hermes_PERSIAN نوشته شده:ببخشيد من منظور تاپيك را از سرباز شجاع افغان با توجه به توضيحش نفهميدم، به هر حال حمله انتحاري شجاعت نيست مخصوصا اگر منجر به كشته شدن افرادي بيگناه شود
گلم " سرباز شجاع افغان " اونی که رفته بمب را خنثی کرده !