سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: مشکلات g3

پست توسط ariaceram »

چی شد کسی نیست جواب بده. اقا مهدی شما کمک کن
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ariaceram »

در ضمن من این فایل را دانلود کرذم ولی نمیدانم چطور گوشیم را روت کنم ماشاء ا... انقدر مطالب اموزشی زیاد است ادم گیج میشود از کجا شروع کند
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط rohampro »

خسته نباشید همگی.
این سورس کرنل پیدا نشد؟
مهدی جان میتونی راهنمایی کنی این سورس چی هست و ایا میشه از طرق دیگه ای پیداش کرد.
دقیقا چه چیزایی برای یه فرم ور کاستوم لازمه؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط mohammadmun62 »

آقا مهدی سلام
خوبی؟خسته نباشی
ببخشید من قبلا از شما پرسیدم راه غیرفعال کردن ویبره در حالی که غیرفعاله ولی بازم کار میکنه چیه؟شما فرمودید از نرم افزارهای مخصوص این کار و من این کار رو کردم ولی بازم با هر پیامکی میاد بازم ویبره فعال میشه و بالاخره فهمیده کار کار go sms pro هست.
با اینکه در تنظیمات این نرم افزار ویبره غیر فعاله ولی در تماس دریافتی ویبره فعاله و این داره منو دیوانه میکنه.
به نظر شما آیا راهی هست که ویبره در حالت وضعیت عمومی (general) فعال نباشه و فعال نشه؟
یک سوال دیگه اینکه چند روزی هست که وقتی شارژ گوشی به زیر 5% میرسه با هر تماسی که میخوام بگیرم گوشی خاموش میشه و یا اگر بخوام با نرم افزاری کار کنم در همون حالت زیر 5% بازم گوشی خاموش میشه. به نظر شما مشکل از چیه؟ یعنی فلاش کنم شاید بهتر بشه؟
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ariaceram »

فريموير رسمي ROOT و حافظه SWAP شده، با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0، يکپارچه با GAPPS (پيشنهاد ما)
شرمنده. منظورم فایل آدرس بالا بود که من اون را دانلود کردم
در ضمن یک بخش هم مربوط به مشکلات g3 بود اون کجا رفته
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ariaceram »

مثل اینکه کسی نمیاد اینجا جواب بده
بخش مشکلات g3 هم که حذف شده من چکار باید بکنم
مدیران این بخش کجا هستند
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mohammadmun62 »

سلام ناراحت نشو دوست من
در مورد سه سوال اول میتوانم کمکت کنم ولی دستم را امشب بریدم و الان دارم به سختی تایپ میکنم. انشالله یادم باشه فردا جواب سوالت رو میگم.
ضمنا مدیر این بخش آقا مهدی خیلی سرش شلوغه به خاطر همین در انکی اوقات دیر جواب میده. واقعا بیشتر کاربرای این بخش به ایشون مدیون هستند.
انشالله ایشون نیز به سوالات شما پاسخ میدن.
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ariaceram »

خیلی ممنون. تقریبا داشتم نا امید میشدم..
امیدوارم بهتر باشید

من همچنان منتظر می مانم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- از برنامه‌ي Battery Doctor استفاده كنيد، تا حد زيادي مشكل شما مرتفع خواهد شد
2- با حذف Bloatware ها، SWAP كردن رم و نصب برنامه‌هاي Go Task Manager, Norton Utilites, Autostarts, System Tuner ميتونيد تا حد زيادي مشكل رو رفع كنيد، تمام اينها نياز به روت شدن داره كه آموزش اون در انجمن وجود داره
3- اين موارد هم با مديريت رخدادها با استفاده از autostarts و Go Task Manager‌ قابل مديريت و بهبهود هست
4- در مورد صدا من مشكلي ندارم، شايد نسخه‌ي فريموير شما قديمي هست و يا اسپيكر مشكلي داره، همين نسخه‌ي پيشنهاد ما رو فلش بزنيد، اغلب مشكلات شما حل خواهد شد
5- براي نصب فريموير، همون فريمويري كه خودتون هم بالا اشاره كرديد رو با استفاده از SP Flashtool نصب بفرماييد. آموزشهاي نصب درايور و نصب فريموير هم به شكل واضح در انجمن ارائه شده كه اگر با دقت بخونيد مشكلي نخواهيد داشت

تاپيك G3 هم به خاطر اشتباه مديريتي ظاهرا با G4 ادغام شده كه مجددا جداسازي شد

,
دقت، ثبات و در نتيجه كيفيت خروجي منبع تغذيه در شارژ خوب و مناسب گوشي بسيار موثر هست. به نظر من شارژر‌هاي سوني به اين دليل بهتر شارژ ميكنند و بيشتر شارژ نگه ميداره گوشي (يعني هم سريعتر شارژ ميشه و هم دوام بيشتري داره). شارژي كه من تست كردم فكر ميكنم 750 بود سوكت تمام گوشي‌هاي فعلي تقريبا يكسان هست تصویر
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط mohammadmun62 »

آقا مهدی سلام
خوبی؟خسته نباشید
ببخشید من قبلا از شما پرسیدم راه غیرفعال کردن ویبره در حالی که غیرفعاله ولی بازم کار میکنه چیه؟شما فرمودید از نرم افزارهای مخصوص این کار و من این کار رو کردم ولی بازم با هر پیامکی میاد بازم ویبره فعال میشه و بالاخره فهمیدم کار ، کار go sms pro هست.
با اینکه در تنظیمات این نرم افزار ویبره غیر فعاله ولی در تماس دریافتی ویبره فعاله و این داره منو دیوانه میکنه.
به نظر شما آیا راهی هست که ویبره در حالت وضعیت عمومی (general) فعال نباشه و فعال نشه؟
یک سوال دیگه اینکه چند روزی هست که وقتی شارژ گوشی به زیر 5% میرسه با هر تماسی که میخوام بگیرم گوشی خاموش میشه و یا اگر بخوام با نرم افزاری کار کنم در همون حالت زیر 5% بازم گوشی خاموش میشه. به نظر شما مشکل از چیه؟ یعنی فلاش کنم شاید بهتر بشه؟
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ariaceram »

اقا مهدی سلام
ممنون از تو ضیحاتتون
شرمنده باز سوال می پرسم ولی این برنامه Battery Doctorرا من نصب کردم ولی نمی دانم چطور تنظیمات اون را انجام بدم شما راهنمایی میکنید
شرمنده که جسارت میکنم.
بعد هم اینکه من باید اول گوشیم را روت کنم بهد از این نرم افزار ها استفاده کنم . با روت کردن اطلاعات گوشی بخصوص شماره تلفن ها پاک میشه چطور باید انها را بازیابی کرذ
من اگر بخوام یک روزی دوباره نرم افزار اصلی را بریزم امکانش هست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

سلام، ممنونم
شما در صورتي كه Go SMS Pro نصب داريد، از Go SMS Pro>Settings> notification Settings>Default Notification Settings ميتونيد زنگ و ديگر روشهاي اعلان دريافت sms رو مديريت كنيد، اين برنامه به طور كامل مديريت پيامها رو به عهده ميگيره و هر نوع تنظيمي براي SMS ها بايد از طريق خود برنامه انجام بشه
تست و نتيجه رو اعلام كنيد :D

,
سلام
برنامه‌ي Battery Doctor هيچ تنظيم خاصي نياز نداره و فقط كافيه زمان شارز فعال بشه اين برنامه، خود اين برنامه شارژ رو مديريت ميكنه و بعد از چند بار شارژ كامل، شاهد بهبود فرايند و دوام شارژ خواهيد بود
بله، شما بايد ابتدا اون رو روت كنيد. براي پشتيبان گيري از اطلاعاتتون هم پيشنهاد من استفاده از برنامه‌ي Super Backup هست
براي برگرداند به فريموي اصلي هم، فريموير رسمي كه در تاپيك فايلهاي G3 ارائه شده رو ميتونيد نصب كنيد تا گوشي به حالت اول خودش برگرده :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”