ايجاد اختلال در كروموزم‌ها باعث گرفتگي عضلات پا مي‌شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3051
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۴, ۳:۴۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

ايجاد اختلال در كروموزم‌ها باعث گرفتگي عضلات پا مي‌شود

پست توسط Dr.Akhavan »

  اختلال در كروموزم‌ها باعث گرفتگي عضلات پا مي‌شود  



تحقيقات موسسه علم پزشكي و ژنتيكي اروپا از كشف مهمترين دليل بروز گرفتگي عضلات پا در انسان خبر داد.


به نوشته خبرگزاري ايتاليايي آنسا، اين تيم تحقيقاتي از كشف چهار سلول كروموزمي در ‪ DNA‬انسان خبر دادند كه با بروز اختلال در اين كروموزم ها گرفتگي عضلات پا در افراد مشاهده مي‌شود.

اين كروموزم‌ها در سلول‌هاي ساق پاي افراد مستقر هستند كه با ايجاد اختلال در اين كروموزم برخي از بيماري‌هاي عضلاني بوجود مي‌آيد.

ايجاد اختلال در اين چهار كروموزم باعث منقبض شدن ماهيچه‌هاي پا مي شود كه سبب مي‌شود خون كافي به مويرگ‌ها و رگ‌هايي كه در عضلات پا وجود دارد نرسد.

بر اساس تحقيقات انجام شده توسط اين موسسه تحقيقاتي و پزشكي اروپايي در حال حاضر در اروپا بيش از ‪ ۱۰‬درصد از مردم جهان از گرفتگي عضلات پا رنج مي‌برند.

اين مطالعات نشان مي‌دهد كه سندرمي بر روي سلول‌هاي كروموزومي موجود در ساق پا افراد وجود دارند كه باعث بروز خستگي مي‌شود.

اين سندرم به طور غير طبيعي مخصوصا در هنگام خواب و استراحت كردن باعث گرفتگي عضلات پا مي‌شود.

بر اين اساس ممكن زماني است كه افراد از خواب بيدار مي‌شوند احساس كنند كه عضلات پايشان گرفته است كه براي رفع اين گرفتگي بايد آن قسمت از عضله پا را ماساژ داد.
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”