Canon چهار دوربین جدید عرضه کرد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 2597
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۱۲:۲۷ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

Canon چهار دوربین جدید عرضه کرد

پست توسط Kingman_62 »

شرکت Canon برای پررنگ‌ کردن حضور خود در نمایشگاه Photokina 2006 چهار دوربین دیجیتالی جدید را به بازار معرفی کرد.

 تصویر 

هرکدام از این دوربین‌ها با قابلیت‌های مختلفی ساخته شده‌اند که در این میان زیباترین آنها PowerShotSD40 Digital ELPH و حرفه‌ای‌ترین آنها PowerShot G7 اعلام شده است.

PowerShotSD40 Digital ELPH که یکی از این چهار دوربین است بسیار باریک ساخته شده و در آن از پردازنده‌های DIGIC III استفاده شده است.
این پردازنده‌ها به کاربر امکان می‌دهد که در آن واحد بدون ذخیره کردن عکس گرفته شده بتواند به صورت مستمر به عکس‌برداری بپردازد.

دوربین بعدی Canon که PowerShot SD800 نام گرفته نیز شامل پردازنده DIGIC III می‌شود و با داشتن صفحه‌نمایشی 5/2 اینیچی امکان تماشای تصاویر تهیه شده را برای شما فراهم می‌کند.
دو دوربین PowerShot SD900 و PowerShot G7 نیز هرکدام حاوی قابلیت‌های فراوانی می‌شوند که به عقیده مسوولان Canon می‌توانند تمایل افراد به محصولات این شرکت را افزایش دهند.
 تصویر

تصویر
 
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”