با سلام به دوستان گل
من امروز تازه الان عضو این سایت شدم واین اولین پستی هست که میخوام بزنم اگه جاش اینجا نیست منو ببخشید
سوالم اینه که روت کردن اسنووی عادی همون قدیمیه اولی با این اسنووی دووال کر فرق داره یا نه؟
اگه نداره ، بقیه مواردشون چطور؟ مثلا فیرمور ، کاستوم رم و و ...
ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده و در صورت بودن آموزش هاشم بده
راستش من سیمبین تا بگی واردم ولی تازه کار اندرویدم
بازم ممنون
درخصوص تفاوت اسنووی دووال کر با معمولی
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: درخصوص تفاوت اسنووی دووال کر با معمولی
,
چيپ اين دو گوشي فرق داره، پس قاعداتا فريموير و كاستوم ريكاوري اون هم متفاوت هست
چيپ اين دو گوشي فرق داره، پس قاعداتا فريموير و كاستوم ريكاوري اون هم متفاوت هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: Ahvaz
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
مرسی از پاسخت دوست عزیز
پس حالا میشه لطف کنی سایتی ، لینکی یا آدرسی واسه روت کردن اسنووی معمولی واسم بذاری؟
ممنونت میشم
از دوستان عزیز هم ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه . بخدا کف کردم . نمیدونم باش چیکار کنم
پس حالا میشه لطف کنی سایتی ، لینکی یا آدرسی واسه روت کردن اسنووی معمولی واسم بذاری؟
ممنونت میشم
از دوستان عزیز هم ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه . بخدا کف کردم . نمیدونم باش چیکار کنم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
خواهش ميكنم
متاسفانه خود شركت كه فريمويري رو به صورت رسمي براي اين گوشي منتشر نكرده و من هم نديدم جايي فريموير اون منتشر شده باشه، اگر اين گوشي در دسترس ما قرار بگيره، ابزارهاي اون رو ميتونيم ارائه كنيم. اما فعلا چيزي براي اون منتشر نشده
پيشنهادي كه دارم اينه كه برنامههاي Antutu و Quadrant رو نصب كنيد و مشخصات چيپ گوشي رو اينجا ارسال بفرماييد. بر اين اساس شايد بشه اسكريپتهاي روتيني كه براي روت اين سري ارائه شده رو پيدا كرد. البته اين اسكريپتها معمولا به فريموير گوشي صدماتي ميزنند و چندان توصيه نميشه، اما زماني كه راه ديگري نباشه، شايد انتخاب بدي هم نباشه (ميزان تخريب سيستم عامل اون هم بايد بررسي بشه و همهي اسكريپتها تاثير يكساني ندارند)
خواهش ميكنم
متاسفانه خود شركت كه فريمويري رو به صورت رسمي براي اين گوشي منتشر نكرده و من هم نديدم جايي فريموير اون منتشر شده باشه، اگر اين گوشي در دسترس ما قرار بگيره، ابزارهاي اون رو ميتونيم ارائه كنيم. اما فعلا چيزي براي اون منتشر نشده
پيشنهادي كه دارم اينه كه برنامههاي Antutu و Quadrant رو نصب كنيد و مشخصات چيپ گوشي رو اينجا ارسال بفرماييد. بر اين اساس شايد بشه اسكريپتهاي روتيني كه براي روت اين سري ارائه شده رو پيدا كرد. البته اين اسكريپتها معمولا به فريموير گوشي صدماتي ميزنند و چندان توصيه نميشه، اما زماني كه راه ديگري نباشه، شايد انتخاب بدي هم نباشه (ميزان تخريب سيستم عامل اون هم بايد بررسي بشه و همهي اسكريپتها تاثير يكساني ندارند)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: Ahvaz
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
آقا من یه آدرس پیدا کردم ظاهرا اسنووی و اسکای را روت کردن ولی خوردم نتونستم. دوستان لطف کنن اگه میشه یه تست بزنن منم با خبر کنن
مرسی
[External Link Removed for Guests]
مرسی
[External Link Removed for Guests]