اولین جمله ای که به ذهنت خطور کرد رو بگو.
سینا و پدر
همیشه با من همراه بوده در حالی که من اینطور نبودم!
سینا و مادر
نگرانی و دلسوزی بیش از حد که گاهی برای بنده مشکل ساز بوده!
سینا و خواهر
سینا و برادر
چون ندارم چیزی نمیتونم بگم!
سینا و زندگی روزمره
تلاش برای متفاوت بودن امروز از دیروز و پرهیز از روزمرگی!
سینا و ماه رمضون
روزه ای که به خاطر دانشگاه رفتن نصفه و نیمه میگیرم!
سینا و تلویزیون
فیلم های تکراری - مستند های تاریخ گذشته که از دیدنشون خوابم میگیره! (البته بیشتر در مورد صدا و سیمای خودمون صادقه)
سینا و خستگی
چیزی که همیشه بعد از بازگشت از دانشگاه و طی مسافت 200 کیلومتری (رفت و برگشت) کملا حسش میکنم!
سینا و دوستان
تلاش برای حفظ و تعمیق دوستی
سینا و تنهایی
تفکر به کارهایی که انجام دادم و تصمیم گیری برای آینده
سینا و خدا
شرمندگی از گناهانی که در محضرش انجام دادم!
سینا و پول
چیزی که تا پنج دقیقه دیگر در جیبم نیست!
سینا و ؟؟؟(خودت بگو)
سینا و ایران
روزی نشده که به مشکلات و مسائل کشورم فکر نکرده باشم و از این بایت ناراحت نباشم!
نظرت راجه به کاربرای زیر چیه؟
Mahdi 1944
مدیری لایق!
CAPTAIN PILOT
انسانی دانشمند و اخلاق مدار
Mohammad1985
گفته های ایشان را بیشتر طنز به حساب می آورم! حقیقتا فرق گفتمان جدی و غیر جدی ایشان را تشخیص نمیدهم!
ASHKAN95
جوان نازنین! خیلی از خصوصیاتی که دارد از سنش جلوتر است!
Reza6662
از میلیتاری رانده از سنترال رانده آن هم به خاظر طرز فکر سیاسی (البته بنده اینطور برداشت کردم)!هر چند طرز فکر سیاسی ایشان را نمی پذیرم اما صرف نظر از این مسئله از علم ایشان استفاده کرده و خواهم کرد! (از مقالاتی که تهیه کرده اند)

دوست داشتید جای ماهی تو آکواریوم نگهت می داشتند؟ 

پايدار ، عاشق كارهاي فكري ، كنجكاو ، پرانرژي ، داراي شخصيّت دوتايي ، بيثبات ، دمدمي مزاج ، هرگز كار را تمام نميكند ، عاشق مسافرت ، معاشرتي ، سر به هوا ، زرنگ ، قابل تطبيق با هر محيط ، پي به اسرار ميبرد ، نا آرام ، در جستجوي مطالب جديد ، واقعاْ با سليقه ، ماهر ، داراي قدرت فكري زياد ، آدم شناس ، عاشق برنامههاي كوتاهمدت ، منطقي ، عاشق حركت ، متنفّر از تقلّب ، عاشق كامپيوتر ، از كار طولاني خسته ميشود، عاشق شطرنج ، زود جوش ، در يكجا بند نميشود ، نرم و غيرمستقيم حرف ميزند ، قابل انعطاف ، عاشق مطالعه ، عاشق جمع مردم ، رنگارنگ ، داراي قوّه تخيّل زياد ، خوش سر و زبان ، ماجراجو و بي ثبات ، شيك پوش ، غير حسود ، گاهي شاد و گاهي غمگين ، گاهي پر حرف و گاهي خاموش ، نكته سنج ، اهل هنر ، خواهان وفاداري ، كم حرف ، آب زير كاه ، اهل معاشرت ، رويائي ، بي قرار ، اصلاْ رويش حساب نكنيد ، ميل ندارد كسي از كارش سر در بيارد ، با انصاف ، بدقول ، اهل زخم زبان ، گاهي لجباز ، عاشق غذاهاي تند