سوالات و اشکالات GLX G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و اشکالات GLX G3

پست توسط Mahdi1944 »

+ ,
روشها و برنامه‌هاي SWAP تا زماني که اين امکان در کرنل فراهم نباشه هيچ کاري نمي‌کنند. با روت کردن و استفاده از برنامه‌هايي مثل System Tuner، Autostarts ميتونيد برنامه‌هاي بوت و همچنين رخدادهاي برنامه‌ها رو مديريت کنيد تا به اين شکل از مشکلات رم کاهش پيدا کنه، همچنين استفاده از رام SWAP شده که فضاي نصب برنامه رو افزايش ميده هم به بهينه‌تر عمل کردن سيستم و در نتيجه در دسترس بودن فضاي آزاد بيشتر در رم کمک ميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

اقا مهدی سلام این گوشی جی3 زمانی این کابل اتصال به کامپیوتر رو درمیاری گوشی هنگ میکنه بعد ریستارت میشه حتی از توی کامپیوتر اجکتش میکنم و توی گوشی خاموشش میکنم بازم همینطوره یه راهنمایی بکنید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
آيا از مموري کارت استفاده ميکنيد؟ در هر دو حالت با و بدون مموري کارت، اين مشکل رو داريد؟
نسخه‌ي فريموير گوشي شما چند هست؟
آيا برنامه‌اي روي گوشي نصب داريد يا کاملا فرش هست؟ ممکنه برنامه‌هايي در رم فعال داشته باشيد که روي مموري نصب شدند و اين اختلال به اين دليل رخ ميده

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

همون رام پیشنهاد خودتونه فقط نرم افزاری روش نصب نکردم و اکثر برنامه هام روی مموری کارت هستند
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

اقا مهدی این چند لمسی این گوشی جی 3 وقتی از سه لمس بالاتر میره خوب کار نمیکنه یعنی این لمس سوم بین لمس چهارم و سوم قرار میگیره
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
احتمالا مشکل همون نصب برنامه‌ها در مموري کارت باشه. برنامه‌هايي در حال اجرا هستند که با وصل کردن به سيستم. مموري از دسترس سيستم عامل گوشي خارج و اين موضوع باعث ريست شدن ميشه ...
چند لمسي رو من روي Fruit Ninja تا 5 تا راحت تست کردم. اينکه چند لمس عمل کنه فقط به سيستم و سخت افزار مربوط نيست و نرم‌افزار مورد استفاده هم بايد اين قابليت رو داشته باشه

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 46 بار
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط siam+ak »

اقا مهدی عزیز من اون فریمور 2.5.7 که روت شده (\GLX_G3_V.2.5.7_20130401_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM.rar)با راهنمایی های شما ودوستان زدم الان دیگه روت شده هست وتا الان راضیم هیچ مشکای هم ندیدم میخام بدونم قضییه این (\GLX_G3_TWRP_2.5.0.0_Recovery.rar)چیه باید اینم با spflash بزنم اصلا نیازه؟؟؟؟؟؟
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

من رو هر نرم افزار تست کردم باز هم همون طوره هیچ تغییری نکرد
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

اقا من با mx player تست کردم اورد فول اچ دی رو ولی کند میشد و همین طور sw رو گذاشتم روhw صفحه سیاه میشه ولی واسه اچ دی اینطور نیست
New Member

روت کردن گوشی GLX G3

پست توسط kamy.ar »

با سلام خدمت همه دوستای عزیز
لطفا اگه امکانش هس یکی منو راهنمایی کنه
من میخوام گوشیمو (GLX G3) روت کنم.
اینم آدرس ایمیلمه
تورو خدا اگه می تونین آموزش روت کردنو از اول برام بفرستین تو ایمیلم.
و اینکه چه نرم افزارایی می خاد؟
مرسی و تشکر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

+ ,
خواهش ميکنم
TWRP هم نسخه‌ي جديد اومده، من هم براي اين گوشي اون رو اماده کردم که اگر مايل بوديد ميتونيد با همون ريکاوري فعلي گوشي اون رو بزنيد (نسخه‌ي قايل فلش با کاستوم ريکاوري). اما تاثيري در عملکرد گوشي نداره و فقط ريکاوري آپديت ميشه

,
کدوم دو نزم افزار؟ لطفا هميشه موضوع رو کامل مطرح کنيد تا مشخص باشه
در مورد پخش فايلهاي تصويري هم QQ Player رو امتحان کنيد، بر اساس تست من بهترين عملکرد رو روي اين گوشي، اين برنامه داره

. ,
آموزش‌ها به طور کامل در انجمن گذاشته شده، ميتونيد مطالعه کنيد، هر جايي که مشکل داشتيد ميتونيد همينجا بپرسيد :D

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 46 بار
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط siam+ak »

اقا مهدی جاداره از زحمات بیدریغتون تشکر کنم
با نرم افزار QQ player مشکل زیرنویسفارسی دارم تو تنظیماتش صرفا زبانهای چینی کره ای هست راه حل چیست
نسخه خاصی موجوده؟؟
ارسال پست

بازگشت به “GLX”