با سلام خدمت متخصصان
هنگام نصب بعضی از برنامه ها روی گوشیم(6600) پیغام app. closed appinst رانشان میدهد و برنامه نصب نمی شود .
لطفا راهنمایی
app. closed appinst
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Dahkoo
لطفا نام برنامهاي كه چنين مشكلي با اون داريد رو اعلام كنيد تا بهتر بشه موضوع رو بررسي كرد
اما حجم بالاي برنامه و نصب برنامه در زماني كه برنامهها و يا سرويس برنامههاي زيادي مثل برنامههاي مديريت تماس، ضبط مكالمه و .... در حال اجرا هستند مي تونه عات اين مشكل باشه، به طور كلي علت به كمبود منابع سيستمي و فرمان خروج از فعاليت توسط سيستم مديريت منابع (جلوگيري از خرابي) در گوشي هست
اگر مشكلي بود اعلام كنيد
لطفا نام برنامهاي كه چنين مشكلي با اون داريد رو اعلام كنيد تا بهتر بشه موضوع رو بررسي كرد
اما حجم بالاي برنامه و نصب برنامه در زماني كه برنامهها و يا سرويس برنامههاي زيادي مثل برنامههاي مديريت تماس، ضبط مكالمه و .... در حال اجرا هستند مي تونه عات اين مشكل باشه، به طور كلي علت به كمبود منابع سيستمي و فرمان خروج از فعاليت توسط سيستم مديريت منابع (جلوگيري از خرابي) در گوشي هست
اگر مشكلي بود اعلام كنيد

آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: مونترال
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
جواب نميده
با سلام
من تمام برنامه هايي را كه فرموديد يا غير فعال كردم يا حذف كردم اما باز هم جواب نداد. مثلا برنامه Webgate advanced locked يا برنامه xyz timer .
ضمنا اين برنامه ها را با بلوتوث براي ديگران ميفرستم و در گوشي آنها نصب مي شوند.
برنامهAdvanced locked را قبلا نصب كرده بودم ولي الان نصب نمي شود و همان پيغام را ميدهد.
من تمام برنامه هايي را كه فرموديد يا غير فعال كردم يا حذف كردم اما باز هم جواب نداد. مثلا برنامه Webgate advanced locked يا برنامه xyz timer .
برنامهAdvanced locked را قبلا نصب كرده بودم ولي الان نصب نمي شود و همان پيغام را ميدهد.

- محل اقامت: مونترال
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 42 بار
جواب نميده
با سلام
من تمام برنامه هايي را كه فرموديد يا غير فعال كردم يا حذف كردم اما باز هم جواب نداد.
مثل برنامه هاي(power dictaphone,fscaller,advanced call manager) را حذف كردم
و موقع نصب برنامه هاي Webgate advanced locked يا برنامه xyz timer مشكل دارم.
من تمام برنامه هايي را كه فرموديد يا غير فعال كردم يا حذف كردم اما باز هم جواب نداد.
مثل برنامه هاي(power dictaphone,fscaller,advanced call manager) را حذف كردم
و موقع نصب برنامه هاي Webgate advanced locked يا برنامه xyz timer مشكل دارم.

- تماس:
Dahkoo جان
ليست برنامههايي كه روي گوشيتون نصب داريد رو ارسال كنيد تا بررسي كنم
بررسي كنيد ببينيد فولدر برنامههايي (در فولدر App) كه قصد نصب اونها رو داريد قبلا وجود داره يا خير و همينطور فولدر install رو هم چك كنيد
ليست برنامههايي كه روي گوشيتون نصب داريد رو ارسال كنيد تا بررسي كنم
بررسي كنيد ببينيد فولدر برنامههايي (در فولدر App) كه قصد نصب اونها رو داريد قبلا وجود داره يا خير و همينطور فولدر install رو هم چك كنيد
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
Dahkoo
فولدرهاي recogs, libs رو در هر دو درايو چك كنيد و اگر فايل مشكوكي ديدي اون رو منتقل كنيد به جاي ديگه و دوباره تست كنيد
در ضمن يك با مموري رو خارج كنيد و تست كنيد ببينيد مشكل هنوز وجود خواهد داشت يا خير
اگر ادامه داشت يعني علت مشكل در فون مموري هست و در غير اين صورت در مموري كارد
اگر نتونستيد مشكل رو پيدا كنيد لبست فايلهاي اين دو فولدر و همينطور ليست برنامههايي كه نصب كرديد رو اعلام كنيد تا بررسي كنيم
احتمالا مشكل به خاطر برنامههايي مثل آنتي ويروسها هست
فولدرهاي recogs, libs رو در هر دو درايو چك كنيد و اگر فايل مشكوكي ديدي اون رو منتقل كنيد به جاي ديگه و دوباره تست كنيد
در ضمن يك با مموري رو خارج كنيد و تست كنيد ببينيد مشكل هنوز وجود خواهد داشت يا خير
اگر ادامه داشت يعني علت مشكل در فون مموري هست و در غير اين صورت در مموري كارد
اگر نتونستيد مشكل رو پيدا كنيد لبست فايلهاي اين دو فولدر و همينطور ليست برنامههايي كه نصب كرديد رو اعلام كنيد تا بررسي كنيم
احتمالا مشكل به خاطر برنامههايي مثل آنتي ويروسها هست