باز کردن فایل هایی با فرمت img
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
باز کردن فایل هایی با فرمت img
سلام اقا مهدی دستتون درد نکنه بابت اون فریمور جدید و راستی چطور میشه این فایل هایی که فرمتشون img هست رو باز کرد و با چه نرم افزاری باز میشه

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: باز کردن فایل هایی با فرمت img
,
فايلهاي اندرويدي بر پايهي لينوکس هستند و براي باز کردن اونها هم نياز به دستورات شل لينوکس هست. اطلاعي ندارم که نرم افزاري براي اين کار ارائه شده يا خير، اما چند وقت پيش ديدم برنامهاي مجموعه کامندهاي لينوکس رو روي ويندوز پورت کرده بود. شايد با اون امکان ويرايش تحت ويندوز وجود داشته باشه
فايلهاي اندرويدي بر پايهي لينوکس هستند و براي باز کردن اونها هم نياز به دستورات شل لينوکس هست. اطلاعي ندارم که نرم افزاري براي اين کار ارائه شده يا خير، اما چند وقت پيش ديدم برنامهاي مجموعه کامندهاي لينوکس رو روي ويندوز پورت کرده بود. شايد با اون امکان ويرايش تحت ويندوز وجود داشته باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
درست خاطرم نيست، اما فکر کنم مجموعهاي به نام Android Kitchen اينها رو در قالب يک UI هم جمع کرده بود و ...
درست خاطرم نيست، اما فکر کنم مجموعهاي به نام Android Kitchen اينها رو در قالب يک UI هم جمع کرده بود و ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
sam1375 نوشته شده:سلام اقا مهدی دستتون درد نکنه بابت اون فریمور جدید و راستی چطور میشه این فایل هایی که فرمتشون img هست رو باز کرد و با چه نرم افزاری باز میشه
با سلام به دوستان گرامی:
نرم افزارهایی که قابلیت ساخت Image از روی Cd یا DVD رو دارند میتونند فایلهای با پسوند IMG رو باز کنند و محتویات اونا رو اضافه،اصلاح و حذف کنند. من خودم از نرم افزار Power ISO استفاده می کنم بعد نصب نر افزار میتونید روی فایل مدنظر کلیک راست کرده و با کزینه Mount اونو به صورت یه درایو مجزا به سستم بشناسونین

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
,
سلام من میدونم چطوری فایل img باز میشه
مراحل :
الف: ابتدا فایل های زیر را دانلود کنید:
آدرس لینک دانلود Ext4 Unpacker
[External Link Removed for Guests]
آدرس لینک دانلود Ext2Explore
و در نهایت ، داشتن فایل system.img از رام مورد نظر که میخوای بازش کنی
ب: مراحل باز کردن فایل ایمیج (img)
1.برنامه Ext4 Unpacker را باز کنید و دکمه open button رابزنید
2.فایل سیستم ایمیج مورد نظر را انتخاب کنید
3.سپس دکمه save as ext4 را انتخاب کنید
4.محل ذخیره را در کامپیوترتان مشخص و هر اسمی میخواهید بزارید و با پسوند ".ext4" ذخیره نمایید.
5.حال برنامه Ext2Explore را راست کلیک کرده و run as administrator را انتخاب نمایید
6.در قسمت file گزینه open image را زده و سپس فایلی که با پسوند .ext4 ذخیره کرده بودید را انتخاب نمایید
7.حال پس از انتخاب دکمه save را زده و مکانی که میخواهید system.img رام تون اکسترکت شود را انتخاب نمایید
8.تمام
سلام من میدونم چطوری فایل img باز میشه
مراحل :
الف: ابتدا فایل های زیر را دانلود کنید:
آدرس لینک دانلود Ext4 Unpacker
آدرس لینک دانلود Ext2Explore
و در نهایت ، داشتن فایل system.img از رام مورد نظر که میخوای بازش کنی
ب: مراحل باز کردن فایل ایمیج (img)
1.برنامه Ext4 Unpacker را باز کنید و دکمه open button رابزنید
2.فایل سیستم ایمیج مورد نظر را انتخاب کنید
3.سپس دکمه save as ext4 را انتخاب کنید
4.محل ذخیره را در کامپیوترتان مشخص و هر اسمی میخواهید بزارید و با پسوند ".ext4" ذخیره نمایید.
5.حال برنامه Ext2Explore را راست کلیک کرده و run as administrator را انتخاب نمایید
6.در قسمت file گزینه open image را زده و سپس فایلی که با پسوند .ext4 ذخیره کرده بودید را انتخاب نمایید
7.حال پس از انتخاب دکمه save را زده و مکانی که میخواهید system.img رام تون اکسترکت شود را انتخاب نمایید
8.تمام

سلام اقایون راهی برای برگردون به img نیست چون رام رو باز کردم دستکاری کردم حالا هیچ نرم افزاری نیست به img برگردونه

,
سلام. چندی قبل همین سوال را از آقا مهدی پرسیدم که این جواب را دادند:
«اين کار ساده نيست و بايد بر اساس پارامترهاي ايميج اصلي و به صورت دقيق عمل کنيد. براي اين کار بهترين و مطمئنترين راه استفاده از لينوکس و دستورات کار با ايميجهاي لينوکسي هست. اما توصيه ميکنم همون به صورت زيپ و با فلش زدن از طريق ريکاوري اينکار رو انجام بديد و براي بکاپ گرفتن هم از TWRP استفاده کنيد»
سلام. چندی قبل همین سوال را از آقا مهدی پرسیدم که این جواب را دادند:
«اين کار ساده نيست و بايد بر اساس پارامترهاي ايميج اصلي و به صورت دقيق عمل کنيد. براي اين کار بهترين و مطمئنترين راه استفاده از لينوکس و دستورات کار با ايميجهاي لينوکسي هست. اما توصيه ميکنم همون به صورت زيپ و با فلش زدن از طريق ريکاوري اينکار رو انجام بديد و براي بکاپ گرفتن هم از TWRP استفاده کنيد»