exxtra نوشته شده:دوستان برنامه دیگه ای سراغ دارند تا تا اس های هر دو سیم کارت رو به تفکیک نشون بده؟
یه سوال دیگه تو حالت سایلنت ویبره صفحه کلید قطع میشه اما ویبره صفحه کلید موقع چت کردن قطع نمیشه چرا؟ راه قطع کردنش چیه حالا ازطریق سیستم یا برنامه؟
تنها برنامه ای که تفکیک دارد Messege خود گوشی است.
برای مشکل دوم مربوط به Audio Profiles می شود. به Setting قسمت Audio Profiles بروید
خوب یکسری پروفایل های پیش فرض وجود دارد که روی هر کدام که بزنید باید پنجره تنظیمات باز شود اما برای بعضی تنظیمات مانند Silent قابلیت ویرایش وجود ندارد. پس یک پروفایل جدید بسازید و تنظیمات حالت Silent مربوط به خود را در آن تعریف کنید و از این پس از این پروفایل استفاده کنید
mohammadmun62 نوشته شده:آقا مهدی سلام
ببخشید.
این گوشی جدید من را از آن موقعی که گرفتم در بعضی از نرم افزارها که باز میکنم وقتی گوشی را در حالت افقی قرار میدم یک خط باریک قرمز رنگ در امتداد طولی گوشی در قسمت بالا روشن میشه. میدونید این مشکل از چیه؟
این مورد در گوشی قبلی من سابقه نداشته.
آیا احتمال خرابی صفحه نمایش هست یا....
مشکلی که برای گوشی من پیش اومده البته فکر کنم از موقع خرید وجود داشته سنسور نور این گوشی هست.
در حالت روشنایی خودکار که قرار میدم در نور شدید آفتاب ، سنسور ، نور زیادی رو به صفحه نمیده و تقریبا نور متوسطی را به صفحه میده ولی گوشی g3 قبلی من اینطوری نبود و نور بالایی میداد در نور آفتاب.
آیا تنظیمات درون آندرویدی هست که بشه نور رو بیشتر کرد؟
شماره گوشی من 1.3 هست اولی 1.2 بود.
آپدیت 2.6.2 هست.
منظورم تنظیمات درون آندرویدی مثل رجیستری کامپیوتر بود.
پیشاپیش ممنونم از پاسختون آقا مهد
ممنونم از پاسختون
سلام
در خصوص خط نوار قرمز اگر با فلش کردن مجدد گوشی رفع نشده است حتما به نمایندگی مراجعه کنید ( گوشی در ماه اول گارانتی تعویض دارد )
در خصوص سنسور نور علتش آپدیت 2.6.2 است. متاسفانه در 2 هفته گذشته متوجه شدیم گوشی جی 3 سری های مختلفی دارد که در قطعاتی مثل سنسور متفاوت هستند.
براساس مواردی که متوجه شدیم آپدیت 2.6.2 تا الان با سری 1.4 سازگار است و سری 1 و 1.5 مشکل سنسور دارند.
لطفا گوشی خودتان را یکبار دیگر با بیلد 2.5.7 فلش کنید احتمال زیاد مشکل حل می شود
siam+ak نوشته شده:با سلام خدمت اساتید دوستان نور کلید اسکن پایین گوشی من خاموشه چرا فکر میکردم مال همه اینطوری هستش
ولی یه فیلم تو اپارات دیدم نور کلید لمسی سرچ روشن بود کسی میدونه علت چیست
یعنی نور زیر کلید های پایین صفحه کار نمیکند؟ اگر با فلش کردن گوشی مشکل حل نشود باید به نمایندگی برای خدمات پس از فروش مراجعه کنید