بله زیر فن باید خمیر سیلیکونی باشد . اگر نیست ، می تونید از شهر تهیه کنید .
باتشکر.

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

sinaset نوشته شده:سلام بر شما دوست من.
باتشکر.

mhmr نوشته شده:sinaset نوشته شده:سلام بر شما دوست من.
باتشکر.
سینا جون میگم سی پی یو
منظرم فن نیستا خود سی پی یو
فک کردی من روستاییم؟؟![]()
![]()
باتشکر.![]()

sinaset نوشته شده:سلام بر شما
کار خمیر سیلیکونی برطرف کردن هوایی ما ببین سی پی یو و هیت سینگ است (اینطوری انتقال حرارت بهتر صورت میگیرد)
باید حدود 2 تا 3 ،نقطعه به اندازه "نخود" بر روی سی پی یو بزنید ،بعد با یک عدد گوش پاکن یا یک تکه کوچکی از دستمال کاغذیی خمیر رو بر روی سطح سی پی یو پخش کنید.
قرار بود ، یک عکس از سیستم خودتون قرار بدید ! لطفا ، به کنترول مانیتورینگ بایوس برید و دما رو چک کنید ، و در اینجا قرار دهید.
باتشکر.

sinaset نوشته شده:این خیلی خوبه ، پس با توجه به گفته شما ، الان حدود 30 درجه دما کاهش پیدا کرده ، الان وقتی هارد رو وصل می کنید ، سیستم چه واکنشی نشون میده؟

M.Abooali نوشته شده:نظافت دوره ای سیستم از بالا رفتن دمای کار سیستم جلوگیری می کند. البته 60 درجه دمایی نیست که موجب این مشکل شود و روشن است باید دنبال دلیل مشکل در جای دیگر بود.
شما فرمودید با جدا کردن هارد از مادربرد سیستم بالا میاد. من سریع مرور کردم مطالب را اما به نظرم رسید شما کمتر از هر قطعه ای به همین قسمت توجه کردین.
فراموش نکنید در الکترونیک اختلال ها گاه غیر متعارف هستند. مثلا یک هارد به گونه ای آسیب دیده است که مانع حتی روشن شدن سیستم می شود چون مثلا پینهاش اتصال کوتاه شده و پاور جهت محافظت از خودش اصلا وارد مدار نمی شود.
اگر شما با نصب یک هارد دیسک دیگه شاهد این بودین که سیستم تصویر نمایش داده است، معناش این است احتمالا اون هارد قبلی شما خراب است (در صورت اتصال از طریق همان کابل دیتا و برق).
اون خطا هم که گفتید نمایش داده شده ممکن است دلایل مختلف پشتش نهفته باشد.
به هر ترتیب، بهترین کار، آزمایش هارد خودتان روی یک سیستم دیگر است. اگر اون سیستم بالا آمد (نه الزاماً وارد ویندوز بشود) بنابراین روشن است مشکل سیستم شما کجا بوده است. در غیر این صورت نیز باز بهتره مسیر هارد را دنبال کرد. مثل کابل ها، فیش ها روی مادربرد، Raid و ... همینطور مسیر برق در صورت وجود تبدیل برق ساتا و خود پاور.
البته به شرطی که شما تا به اینجا اطلاعات را با دقت و صحیح داده باشید.

mhmr نوشته شده:M.Abooali نوشته شده:نظافت دوره ای سیستم از بالا رفتن دمای کار سیستم جلوگیری می کند. البته 60 درجه دمایی نیست که موجب این مشکل شود و روشن است باید دنبال دلیل مشکل در جای دیگر بود.
شما فرمودید با جدا کردن هارد از مادربرد سیستم بالا میاد. من سریع مرور کردم مطالب را اما به نظرم رسید شما کمتر از هر قطعه ای به همین قسمت توجه کردین.
فراموش نکنید در الکترونیک اختلال ها گاه غیر متعارف هستند. مثلا یک هارد به گونه ای آسیب دیده است که مانع حتی روشن شدن سیستم می شود چون مثلا پینهاش اتصال کوتاه شده و پاور جهت محافظت از خودش اصلا وارد مدار نمی شود.
اگر شما با نصب یک هارد دیسک دیگه شاهد این بودین که سیستم تصویر نمایش داده است، معناش این است احتمالا اون هارد قبلی شما خراب است (در صورت اتصال از طریق همان کابل دیتا و برق).
اون خطا هم که گفتید نمایش داده شده ممکن است دلایل مختلف پشتش نهفته باشد.
به هر ترتیب، بهترین کار، آزمایش هارد خودتان روی یک سیستم دیگر است. اگر اون سیستم بالا آمد (نه الزاماً وارد ویندوز بشود) بنابراین روشن است مشکل سیستم شما کجا بوده است. در غیر این صورت نیز باز بهتره مسیر هارد را دنبال کرد. مثل کابل ها، فیش ها روی مادربرد، Raid و ... همینطور مسیر برق در صورت وجود تبدیل برق ساتا و خود پاور.
البته به شرطی که شما تا به اینجا اطلاعات را با دقت و صحیح داده باشید.
رو دوتا کامپیوتر دیگه امتحان کردم نخوندش