سوالات و اشکالات GLX G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 46 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
Re: سوالات و اشکالات GLX G3
دوستان خبری از باطری 2300 میلی امپری که یکی از بچه ها صحبتش را میکرد نشد؟؟؟ اگه کسی تهیه کرده اطلاع رسانی کنه ما هم بگیریم مثل اینکه قرار بود خود شرکت بزنه ولی تو سایتش که خبری نیست
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Alireza.Hosseini نوشته شده:exxtra نوشته شده:دوستان برنامه دیگه ای سراغ دارند تا تا اس های هر دو سیم کارت رو به تفکیک نشون بده؟
یه سوال دیگه تو حالت سایلنت ویبره صفحه کلید قطع میشه اما ویبره صفحه کلید موقع چت کردن قطع نمیشه چرا؟ راه قطع کردنش چیه حالا ازطریق سیستم یا برنامه؟
تنها برنامه ای که تفکیک دارد Messege خود گوشی است.
برای مشکل دوم مربوط به Audio Profiles می شود. به Setting قسمت Audio Profiles بروید
خوب یکسری پروفایل های پیش فرض وجود دارد که روی هر کدام که بزنید باید پنجره تنظیمات باز شود اما برای بعضی تنظیمات مانند Silent قابلیت ویرایش وجود ندارد. پس یک پروفایل جدید بسازید و تنظیمات حالت Silent مربوط به خود را در آن تعریف کنید و از این پس از این پروفایل استفاده کنید
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]من پروفایل رو درست کردم همه صداها و ویبره رو هم قطع کردم اما فقط ویبره صفحه کلید زنگ زدن(تماس) قطع میشه
اما ویبره صفحه کلید موقع اس ام اس دادن و چت قطع نمیشه که این بعد مدتی رو اعصاب میره!
برنامه ای برای تنظیمات setting هست؟ از طریق برنامه بشه صدا و ویبره رو کنترل

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
تنظيمات ويبره کيبورد رو بايد از داخل تنظيمات Smart Keyboard تنظيم کنيد
تنظيمات ويبره کيبورد رو بايد از داخل تنظيمات Smart Keyboard تنظيم کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
دوستان گوشی من شدیدا نویز داره هنگام مکالمه.با هردو سیم هم همینطوره.گاهی فقط وقتی توی اسلات 2 سیمکارت ایرانسل هست کمتر میشه.نویز هم فقط طرف مقابل میشنوه نه خود من.اشکال از کجاس؟

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
سلام به آقا مهدی و دوستان
ببخشید سوالی داشتم واینکه نرم افزار مدیریت باتری را میشناسید که ویبره را برای جلوگیری از مصرف باتری غیر فعال کنه؟
ممنونم از اینکه پاسخ میدید.
ببخشید سوالی داشتم واینکه نرم افزار مدیریت باتری را میشناسید که ویبره را برای جلوگیری از مصرف باتری غیر فعال کنه؟
ممنونم از اینکه پاسخ میدید.
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
سلام
نسخه ی فعلی گوشیم 2.5.7 . میخواستم نسخه ی 2.6.2 رو گوشی نصب کنم . نسخه ی GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM بهتره؟ یا نسخه ی معمولی؟
بعد از نصب رام برنامه هام یا چیزای دیگم پاک میشن؟
البته درمورد نسخه GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM هم میدونم که باید حافظه ی داخلی فرمت شه و مشکلی نیست ;)
نسخه ی فعلی گوشیم 2.5.7 . میخواستم نسخه ی 2.6.2 رو گوشی نصب کنم . نسخه ی GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM بهتره؟ یا نسخه ی معمولی؟
بعد از نصب رام برنامه هام یا چیزای دیگم پاک میشن؟
البته درمورد نسخه GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP_ROM هم میدونم که باید حافظه ی داخلی فرمت شه و مشکلی نیست ;)

- تماس:
,
فکر نميکنم نرم افزاري باشه مشکل، بهتره براي گارانتي مراجعه کنيد
,
نياز به برنامهي مديريت باتري نيست، خودتون از Settings راحت ميتونيد اون رو غير فعال کنيد
,
اگر گوشي شما نسخهي سخت افزاري 1.4 هست ميتونيد 2.6.2 رو نصب کنيد. در غير اين صورت احتمالا سنسور نور دچار مشکل خواهد شد (نسخه رو از برچسب کوچکي که زير باتري زده ميتونيد ببنيد)
قطعا نسخهي GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP بهتر هست. اما اگر ميخواهيد گوشي رو روت نکنيد، ريکاوري اصلي رو استفاده کنيد، حافظه SWAP نشه و برنامههاي گوگل مثل gtalk به اون اضافه نشه، نسخهي اصلي رو نصب کنيد
,
نياز به برنامهي مديريت باتري نيست، خودتون از Settings راحت ميتونيد اون رو غير فعال کنيد
,
اگر گوشي شما نسخهي سخت افزاري 1.4 هست ميتونيد 2.6.2 رو نصب کنيد. در غير اين صورت احتمالا سنسور نور دچار مشکل خواهد شد (نسخه رو از برچسب کوچکي که زير باتري زده ميتونيد ببنيد)
قطعا نسخهي GAPPS_ROOT_SWAP_TWRP بهتر هست. اما اگر ميخواهيد گوشي رو روت نکنيد، ريکاوري اصلي رو استفاده کنيد، حافظه SWAP نشه و برنامههاي گوگل مثل gtalk به اون اضافه نشه، نسخهي اصلي رو نصب کنيد
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
Mahdi1944 نوشته شده: ,
,
,
نسخه ی سخت افزاری روی برچسب نوشته نشده . فقط imei 1 و 2 , iran code و gs1 code نوشته شدن ! البته یه برچسب زده از 1 تا 13 داره که روی 1 و 12 ماژیک ابی کشیده شده
نسخه ی swap rootرو دانلود کردم . نسخه ی ریکاوری نصبش سخت تره ؟ اخه یه فایل و پسوندش .man هست . ولی نسخه ی اصلی اینجور نبود چند تا فایل txt و ... داشت . گوشی به لودینگ ببرم و بعد با flash tool فلشش کنم همین؟
-
-
لطفا بگید چطور فایل با پسوند .man رو بریزم رو گوشی؟
سرور hotfile داغونه نمیشه دانلود کرد من از uploadbaz دانلود کردم
سرور hotfile داغونه نمیشه دانلود کرد من از uploadbaz دانلود کردم

- تماس:
,
نصب اونها تفاوتي با هم نداره، اما نسخهي SWAP شده بعد از نصب بايد گوشي حتما مستر ريست بشه تا بالا بياد. پس همهي اطلاعات شما ناچارا بايد حذف بشه
البته اگر برچسبي روي اون نزده، يعني گوشي شما سري 1 هست که با نصب 2.6.2 سنسور نور دچار مشکل ميشه. اين سنسور زمان مکالمه باعث ميشه تا تماس قطع نشده امکان روشن کردن صفحه رو نداشته باشيد و بعد از پايان مکالمه با کليد پاور صفحه دوباره روشن ميشه. پس پيشنهاد نميکنم اين نسخه رو نصب کنيد
نصب اونها تفاوتي با هم نداره، اما نسخهي SWAP شده بعد از نصب بايد گوشي حتما مستر ريست بشه تا بالا بياد. پس همهي اطلاعات شما ناچارا بايد حذف بشه
البته اگر برچسبي روي اون نزده، يعني گوشي شما سري 1 هست که با نصب 2.6.2 سنسور نور دچار مشکل ميشه. اين سنسور زمان مکالمه باعث ميشه تا تماس قطع نشده امکان روشن کردن صفحه رو نداشته باشيد و بعد از پايان مکالمه با کليد پاور صفحه دوباره روشن ميشه. پس پيشنهاد نميکنم اين نسخه رو نصب کنيد
-
بله این نسخه رو نصب کردم متاسفانه موقع تماس صفحه خاموش میشد و امکان قطع کردن تماس هم نیست! تا تماس خودش تموم شه که صفحه دوباره روشن بشه
ولی نمیدونم چرا حافظه ی داخلیم 500 مگ شد ؟ قبلا 1 گیگ بود !
البته تو TWRP زدم wipe و بعد data رو انتخاب کردم این همون حافظه ی داخلیه؟
اول ببینم میشه با برنامه ای چیزی درستش کرد یا نه . بعد اگه نشد که نسخه ی 2.5.7 رو میریزم
ولی نمیدونم چرا حافظه ی داخلیم 500 مگ شد ؟ قبلا 1 گیگ بود !
البته تو TWRP زدم wipe و بعد data رو انتخاب کردم این همون حافظه ی داخلیه؟
اول ببینم میشه با برنامه ای چیزی درستش کرد یا نه . بعد اگه نشد که نسخه ی 2.5.7 رو میریزم