با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز. من یک لپ تاب K45VD دارم مشکلی که دارم اینکه تا لپ تاب روشن میکنم از من پسورد میخواد که این رمز به نظرم باید برای بایوس باشد در صورتی که من اصلا وارد تنظیمات لب تاب نشدم از شما دوستان میخوام کمکم کنید تا این مشکل رفع شود،آیا یک پسورد مادر وجود داره که با وارد کردنش مشکم رفع بشه ممنون مشم راهنمایم کنید من از دست این پسورد راحت بشم با تشکر از شما دوستان
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد
victory67, معمولا شرکتهايي که بايوس رو طراحي ميکنند، براي هر سري Master Password هايي رو تعبيه ميکنند. که اگر مدل و شرکت سازنده رو بدونيد شايد بشه اونها رو پيدا کرد. بجز اين اگر ميتونيد لپتاپ رو باز کنيد، پين يا سوئيچهايي براي ريست کردن بايوس وجود داره که با اون ميشه اطلاعات بايوس رو ريست کرد. در صورتي که پسورد فقط براي ورود به بايوس وجود داشت و در حالت عادي سيستم بالا ميومد هم که خيلي ساده با چند خط دستور ديباگ و يا يک کد سادهي C ميشه اونها رو شکست، برنامههاي زيادي هم براي اين کار وجود داره. اما براي شما فقط همون دو راه اول قابل بررسي هست. در صورتي که نه امکان باز کردن سيستم رو داريد و نه مستر پسوردها رو پيدا کرديد هم ميتونيد به نمايندگي مراجعه کنيد تا بايوس رو فلش کرده و اطلاعات رو حذف کنند و يا با پشتيباني شرکت سازنده تماس بگيريد (مثلا با ايميل) و درخواست روشي براي رفع اين مشکل کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام با تشکر از دوستان بابت جوابشون.مدل لپ تاب عرض کردم asuse K45Vd هست گارانتیش توسط شرکت سازگار صورت گرفته که تا ۲/۲/۲۱۱۴ از گارانتی باقی مانده است .تولید هم made in chine لطفا بگین چطوری مستر پسورد پیدا کنم .بعد اینکه اگر توسط نمایندگی ها باز شود چقدر زمان میبره تا درست بشه .با تشکر از شما عزیزان
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد