رام کاستوم برای جی ال ایکس جی 3 با اندروید 4.1.2 سیانوژن 10
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: رام کاستوم برای جی ال ایکس جی 3 با اندروید 4.1.2 سیانوژن
سلام اقا مهدی میشه اون رام اول که داشتی روش کار میکردی و تا جایی رسیدی که فقط بلوتوث و وای فایش کار نمیکرد بزاریش واسه دانلود تا من خودم از اونجا به بعد روش کار کنم 

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
فعلا که اينترنت به شدت کند شده و نوسان داره و حتي مرور کردن صفحات سايتها نيز به سختي صورت ميگيره، انشاالله در اولين فرصت، بکاپي که با TWRP گرفتم رو براتون ميفرستم که بتونيد روي اون کار کنيد
فعلا که اينترنت به شدت کند شده و نوسان داره و حتي مرور کردن صفحات سايتها نيز به سختي صورت ميگيره، انشاالله در اولين فرصت، بکاپي که با TWRP گرفتم رو براتون ميفرستم که بتونيد روي اون کار کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
منم رو رام اولی کار کردم ولی سنسور تماس و وای فای و دوربین جلوش و عدم ساپورت 3g دارم بقیش عالیه من حتی باهاش تماس هم گرفتم و خوب کار میکنه اگ کسی بتونه برای سنسور و دوربینش فیکسر بهم بده بقیشم سعی میکنم بزودی حلش کنم
خب شما که روی این کار می کنی نمیشه واسه ما بزاریش تا روش کار کنیم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
بلوتوس رو درست کرديد؟ اگر بلوتوس درست شده، احتمالا wifi هم قابل رفع هست. چون اين دو به هم وابسته هستند. شما به طور کلي بايد فايلهاي مربوط به درايور رو از پوشهي lib کپي کنيد. فولدرهاي HW و Module شامل اين فايلها هست که بايد اونها رو از رام اصلي جايگزين کنيد
بلوتوس رو درست کرديد؟ اگر بلوتوس درست شده، احتمالا wifi هم قابل رفع هست. چون اين دو به هم وابسته هستند. شما به طور کلي بايد فايلهاي مربوط به درايور رو از پوشهي lib کپي کنيد. فولدرهاي HW و Module شامل اين فايلها هست که بايد اونها رو از رام اصلي جايگزين کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
[External Link Removed for Guests]
اینم لینک دانلود
5 تا رام دارم که فقط سنسور و وای فایش کار نمیکنه همشونم 4.1.2 هستند هر کی اینو ردیف کنه انگار 5 تا رام رو ردیف کرده
اینم لینک دانلود
5 تا رام دارم که فقط سنسور و وای فایش کار نمیکنه همشونم 4.1.2 هستند هر کی اینو ردیف کنه انگار 5 تا رام رو ردیف کرده
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
سلام دوستان
نمیشه من اینو رو snowy dual core هم نصبش کنم اخه glx خیلی شبیه همن
چیپش که یکیه فقط تو رزولیشن و دوربین فرق دارن
نمیشه من اینو رو snowy dual core هم نصبش کنم اخه glx خیلی شبیه همن
چیپش که یکیه فقط تو رزولیشن و دوربین فرق دارن
سلام roohola2434 نمیشه چون اندازه صفحه ی گوشی و نسخه بلوتوثش و نسخه وای فایش فرق میکنه
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار