سؤال در مورد ادامه تحصیل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با آموزش و يادگيري به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

سؤال در مورد ادامه تحصیل

پست توسط asemaniha49 »

سلام,در سال های گذشته اگر کسی در امتحان نهایی سال چهارم دبیرستان قبول نمیشد,اصطلاحا دیپلم ردی میگفتند.حالا اگر کسی دیپلم ردی باشد و بخواهد دیپلم خود را بگیرد چه باید بکند؟ آیا باید همان رشته که آن زمان میخوانده را امتحان دهد ؟
ممنون از راهنمایی شما
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

Re: سؤال در مورد ادامه تحصیل

پست توسط asmanaby »

بهترین راه گرفتن دیپلم کامپیوتر یا حسابداری در موسسات غیر انتفاعی است که مدرک را در مدت کوتاه به متقاضی می دهند و فکر کنم با ان مدرک می توانی در دانشگاه ثبت نام کنی دقیق نمی دانم ولی دوستانم رفتند و جواب داده است
Major II
Major II
محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط free love »

asemaniha49 نوشته شده:سلام,در سال های گذشته اگر کسی در امتحان نهایی سال چهارم دبیرستان قبول نمیشد,اصطلاحا دیپلم ردی میگفتند.حالا اگر کسی دیپلم ردی باشد و بخواهد دیپلم خود را بگیرد چه باید بکند؟ آیا باید همان رشته که آن زمان میخوانده را امتحان دهد ؟
ممنون از راهنمایی شما

ازمشاورین اموزش و پرورش سوال بپرسید بهتر راهنماییتون میکنن یا اینکه تشریف ببرید مراکز فنی و حرفه ای . اما من فکر میکنم یکسری دروس تخصصی بهتون یاد میدن و درو س عمومی رو که نگذروندید خودتون باید بخونید و برید امتحان بدید.

موفق باشید
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط asemaniha49 »

free love نوشته شده:ازمشاورین اموزش و پرورش سوال بپرسید بهتر راهنماییتون میکنن یا اینکه تشریف ببرید مراکز فنی و حرفه ای . اما من فکر میکنم یکسری دروس تخصصی بهتون یاد میدن و درو س عمومی رو که نگذروندید خودتون باید بخونید و برید امتحان بدید.

موفق باشید

سلام,از چه طریق میتوانم با یک مشاور آموزش و پرورش صحبت کنم؟من در آن سال بخاطر یک سانحه از لحاظ جسمی و روحی نتوانستم امتحان بدهم.اما دانشگاه آزاد قبول شده بودم,هیچ تأثیری در شرایط من نداره؟آیا اگر دیپلم بگیرم,نمیتوانم بدون کنکور وارد دانشگاه بشوم؟ آیا در این قبیل امتحانات برایمان آسان میگیرند؟
Major II
Major II
محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط free love »

asemaniha49 نوشته شده:
free love نوشته شده:ازمشاورین اموزش و پرورش سوال بپرسید بهتر راهنماییتون میکنن یا اینکه تشریف ببرید مراکز فنی و حرفه ای . اما من فکر میکنم یکسری دروس تخصصی بهتون یاد میدن و درو س عمومی رو که نگذروندید خودتون باید بخونید و برید امتحان بدید.

موفق باشید

سلام,از چه طریق میتوانم با یک مشاور آموزش و پرورش صحبت کنم؟من در آن سال بخاطر یک سانحه از لحاظ جسمی و روحی نتوانستم امتحان بدهم.اما دانشگاه آزاد قبول شده بودم,هیچ تأثیری در شرایط من نداره؟آیا اگر دیپلم بگیرم,نمیتوانم بدون کنکور وارد دانشگاه بشوم؟ آیا در این قبیل امتحانات برایمان آسان میگیرند؟

دوست عزیز باید به سازمان اموزش و پرورش مراجعه کنید و اونجا با یکی از کارشناسان صحبت کنید.

بستگی داره تو چه رشته ای دیپلم بگیرید. اگر دیپلم فنی و حرفه ای بگیرید دیگه نیازی به مدرک پیش دانشگاهی هم نخواهید داشت و میتونید دانشگاه ازاد بدون کنکور شرکت کنید .

اینکه بهتون آسون بگیرند یا سخت رو متاسفانه اطلاعی ندارم .

موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “انجمن آموزش”