خوب تبریک میگم به دوستان و جامعه ی مجازی ایران.
من که تا عضو شدم برای هر کسی که اینجا دیده بودم درخواست دوستی فرستادم فکر کنم اولین کسی که بلاک بشه خود من باشم
یکی دو مورد انتقاد و پیشنهاد دارم مختصر عرض میکنم.
انتقادم به این هست که آخه چه اصراری به تقلید از تم و ساختار فیسبوک هست؟ تا وقتی که چنین ساختار و تمی با آن همه عضو و آن قدرت هست برای یک کاربر عضو فیسبوک چه دلیل دیگه ای (از نظر ظاهر و جذابیت ها و قابلیت های بصری) وجود داره که کوچ کنه به سنترال؟
عرض من این هست که با نگاهی به فلسفه ی طراحی نوین ( که اپل و فیسبوک پیشرو هستند توی این زمینه) تم خاص خودمون رو داشته باشیم. الان
[External Link Removed for Guests] در حال جا افتادن هست و به تازگی ویندوز 8 و IOS 7 از این نوع طراحی استفاده کرده اند چه بهتر که در سایت های فارسی زبان شما پیشرو باشید و مدل خاص خود را بسازید. (البته الان هم به نوعی از همین طراحی استفاده شده ولی آیا جا برای بهتر شدنش و یا حتی استفاده از کاشی های زنده وجود داره؟ )
پیشنهاد میکنم که بعد از پشتیبانی از زبان فارسی و انگلیسی توجه ویژه ای به دیگر شاخه های زبان فارسی و سپس عربی بشود. کشور های افغانستان و تاجیکستان پتانسیل خیلی خوبی دارند و در کشورهای عربی بعضا ما ایرانی ها طرفداران پر و پا قرضی داریم و یا حتی فرصتی برای بحث و غلبه بر دشمنانمان. باشد که سنترال دریچه ای جدید برای صادرات فرهنگی ما باشد.
دوستان میتونند با توجه به علایق خودشون صفحاتی ایجاد کنند و با پیگیری اون به صورت تخصصی ( که خداروشکر دوستان سنترالی کار بلد هم هستند) صفحات منحصر بفردی بوجود بیاورند که در وب پیج فارسی کم نظیر باشد.
مثلا خود شما جناب John Rider چرا نمآیید اونجا و ما را از بدیهای صفحات اجتماعی مطلع نمیکنید؟
در آخر هم یک خسته نباشید حسابی تقدیم به مهدی عزیز و تشکری جانانه به خاطر همیشه در پیشرفت بودنش