با سلام و خسته نباشید
من تو دفترم 7 تا سیستم دارم که از طریق سویچر و مودم adsl با هم در ارتباط هستن
که متاسفانه در ساعات غیر اداری مثلا نصف شب و یا عصر و یا حتی ساعات اداری از حجم اینترنت من کم میشه
مثلا همین اخیرا 30 گیگ ظرف مدت 2 ماه تموم شد در صورتی که باید 6 ماهه تموم میشد
مصرف ما هم زیاد نیست به این اندازه
الان هم رئیسمون به من شک کرده و میگه کسیکه پسوورد رو داره این کارو میتونه بکنه
و بگم که یوزر و پسوورد اینترنت و مودم فقط دست خودمه و تموم راه های امنیتی رو روی اینترنت و مودم امتحان کردم اما بازم استفاده می شد
مشکلم رو حل کنید که داره آبروم میره.
مصرف شدن تمام حجم اینترنت من
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:
Re: مصرف شدن تمام حجم اینترنت من
با ISP یت تماس بگیر دیگه داداش.
اصلا برو شرکت باهاشون صحبت کن.
یا از طریق مونیتورینگ حجم اینترنتی . تبادل اطلاعاتی که تو شبکتون صورت میگیره رو کنترل کن.
آی پی ها رو بررسی کن .
رد پا ها مطمعنن به جا میمونن!!!
امکان نداره دزدی بشه و رد پا نمونه!!
در ضمن امکان دزدی از طریق شرکت ISP یت هم وجود داره واسه منم پیش اومده بود کسی جواب نداد.
اصلا برو شرکت باهاشون صحبت کن.
یا از طریق مونیتورینگ حجم اینترنتی . تبادل اطلاعاتی که تو شبکتون صورت میگیره رو کنترل کن.
آی پی ها رو بررسی کن .
رد پا ها مطمعنن به جا میمونن!!!
امکان نداره دزدی بشه و رد پا نمونه!!
در ضمن امکان دزدی از طریق شرکت ISP یت هم وجود داره واسه منم پیش اومده بود کسی جواب نداد.
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
Re: مصرف شدن تمام حجم اینترنت من
برخی ISP ها گیگ دزدی میکنند ولی نه در این حد.....خیلی تابلو هست...فکر نکنم کار ISP باشه
شاید بد افزاری چیزی رو سیستم هات نشسته که در ساعات کاری بدون نمایش چیزی رو آپلود یا دانلود میکنه....
نرم افزار کنترل ترافیک BWmeter رو نصب کن رو همه سیستم هات....یه گراف میاره تو صفحه نمایشت...ببین وقتی که از اینترنت استفاده نمیکنی گراف این برنامه دالود و یا آپلودی نشون میده یا نه.....اگه نشون داد احتمالا یه نرم افزار مخرب نصب شده رو سیستمت و داره فایلات رو میفرسته برا جایی....
راستی این برنامه تمام اتصالات سیستمت رو تحت کنترل در میاره و اگر برنامه ای چه سیستمی و چه نصبی بخواد به اینترنت متصل بشه جلوش رو میگیره و به شما اطلاع میده و برای اتصال هر نرم افزاری به اینترنت از شما کسب دستور میکنه....
راستی یه سوال...آیا سیتم ها مستقیم به اینترنت وصل هستند و یا سرور براشون تعریف کردی و از اون خدمات میگیرن؟؟؟؟
آیا وی چی ان برای اتصال استفاده میکنید؟؟؟((منظورم برای اتصال به اینترنت هست...نه استفاده غیر مجاز و چیلتر شکن و از اینا))
شاید بد افزاری چیزی رو سیستم هات نشسته که در ساعات کاری بدون نمایش چیزی رو آپلود یا دانلود میکنه....
نرم افزار کنترل ترافیک BWmeter رو نصب کن رو همه سیستم هات....یه گراف میاره تو صفحه نمایشت...ببین وقتی که از اینترنت استفاده نمیکنی گراف این برنامه دالود و یا آپلودی نشون میده یا نه.....اگه نشون داد احتمالا یه نرم افزار مخرب نصب شده رو سیستمت و داره فایلات رو میفرسته برا جایی....
راستی این برنامه تمام اتصالات سیستمت رو تحت کنترل در میاره و اگر برنامه ای چه سیستمی و چه نصبی بخواد به اینترنت متصل بشه جلوش رو میگیره و به شما اطلاع میده و برای اتصال هر نرم افزاری به اینترنت از شما کسب دستور میکنه....
راستی یه سوال...آیا سیتم ها مستقیم به اینترنت وصل هستند و یا سرور براشون تعریف کردی و از اون خدمات میگیرن؟؟؟؟
آیا وی چی ان برای اتصال استفاده میکنید؟؟؟((منظورم برای اتصال به اینترنت هست...نه استفاده غیر مجاز و چیلتر شکن و از اینا))