mahdi2elve نوشته شده:http://www.pishgaman.net/SC.php?type=static&id=12&mid=35
این که گرونه عزیز من .
من نامحدود کار میکنم .
3 ماهه نامحدود 256 رو زها کیش 46 تومن میداد!!!!
که فک کنم دیگه جمع شده!!
الانم یک ماهه 4 گیگ 128 گرفتم 13500 که اینجا گرون تر میده!!!
حالا سوالی که پیش میاد اینه چقد سرعتی که پیشگامان میگه واقعا به ما میده .
مثلا یک ماهه 4 گیگ 512 رو اگه بخام بگیرم و دانلودمم بزارم شب .
سرعت واقعیش تو روز و شب چطوریه؟
محدودیت دانلود که نداره>؟مثلا سرعت رو کم کنه.
===================
راستی شاتلی که اینجا ما داریم گیگ دزدی و کم کردن سرعت رو با هم انجام میده!!!!
اولاش اینق سرعت عالیه میگه ایول عجب اینترنتی
بعد آروم آروم هم حجمتو شبونه میخورن هم سرعتت لاک پشتی میشه!!
ولی خب هرچقدم بد باشه از اندیشه سبز خزر خیلی بهتره!!!!
/512 Kbps [/TD][TD]512/512 Kbps
- هزینه ترافیک اضافه برای هر گیگ 3500 تومان می باشد
- هزینه ترافیک اضافه برای 5 گیگ 16000 تومان می باشد
- هزینه ترافیک اضافه برای 10 گیگ 30000 تومان می باشد
- 6 درصد مالیات تعیین شده بر روی قیمت ها محاسبه شده است.
- هزینه امور اداری و فنی، نصب و راه اندازی سرویس 10.000 تومان می باشد
- در صورت عدم استفاده از پهنای باند در یک ماه اعتبار آن به ماه های بعد منتقل می شود.
- هزینه نگهدری پورت 5000 تومان می باشد.
- هزینه IP Static ماهیانه 5000 تومان است.
- در صورت عدم استفاده از ترافیک سرویس، اعتبار آن به سرویس بعد منتقل می شود.
- به ازای معرفی سه مشترک یک ماه سرویس به صورت رایگان برای معرفی کننده شارژ می شود.
خدا وکیلی دمش گرم..قیمت هاشون مناسبه به نظر من.....تازه انتقال ترافیک استفاده نشده به دوره بعدی هم دارید که خودش یه مزیته....
من این همه وب گردی میکنم در طول روز تا زه 2 تا گوشی و یک لپتاب و یه کامپیوتر خانگی و یه تبلت....آخرش حدود 600 - 700 مگ هم زیاد میارم....
شما میتونی سرویس C102 رو برداری با 1 گیگ ترافیک اضافه میشه حدود 18 تومن....هر چی هم اضافه اومد ذخیره میشه برا ماه بعدت....
دانلود رایگان شبانه برای مشترکین ADSLمشترکین ADSL میتوانند از ساعت 1 شب الی 7 صبح بصورت رایگان از سرویس خود استفاده کنند.
این سرویس بصورت خودکار تمام مصرف کاربران را در این بازه زمانی صفر محاسبه میکند و نیازی به قطع و برقراری مجدد نیست.
بنا به سوال های متعدد کاربران در مورد نشان دادن میزان حجم دانلود شده در این بازه زمانی در بخش گزارش کارکرد مجدداً به این نکته اشاره میکنیم که میزان مصرف شما ثبت میشود ! اما از اعتبار ([FONT=Helvetica]Credit ) شما کم نمیشود!
دانلود رایگان شبانه هم داره....به نظرم دندون کرم خورده رو بکن بنداز دور......مت تو سه ماه 4 تا شرکت عوض کردم تا یه مورد خوب پیدا کردم...حدود 9 ماهه با همیار نت کار میکنم...هر وقت مشکلی داشتم جواب درست و حسابی دادند......
یه بار هم پرش لینک شدید داشتم که بعد از روز پیگیری تلفنی و رفع نشدن مشکل ، منشی شرکت

خودش اومد خونه برام خط رو با دستگاه تست کرد و گفت یه اتصالی کوچک دارید تو مسیر خطتتون از مخابرات تا خونه که فهمیدم از باکس ترمینال پایین ساختمان هست و یه نفهم دستکاریش کرده بوده....
انقد خودت و عذاب نده سر 2-3 هزار تومن تفاوت قیمت.....برو این شرکت رو هم یه تست بزن.....به نظرم خوب جواب بده برا شما

سرویس نامحدود همیشه گرونه.....البته این یکی به نظرم بدک نیست قیمتش.....
[/TD][TD]256/256 Kbps
من تا حالا ندیدم شرکتی سه ماهه نامحدود سرویس بده...معمولا ماهیانه هست نامحدود ها....
ولی نکته ای که هست اینه که سرویس های نا محدود رو روی سرعت واقعی میبندند....ولی سرویس های حجمی رو یک یا دو پله بالاتر....تست سرعت سرویس من رو دیدی...این تست باید متعلق به سرویس 2 مگ باشه...ولی من از سرویس 512 این سرعت و پینگ رو میگیرم....
در مورد قیمت پایین اون سوریس سه ماهه نامحدود هم که گفتی خوب با این سرعتی که به شما داده باید هم این قیمت کم رو بگیره......
البته باز هم میگم قبل از خرید سرویس یه گشتی بزن تو اقوام و دوست و رفیق ببین کسی از دامون نت سرویس داره یا نه...بین چطور جواب داده.....ببین تو مرکز مخابراتیت و همسایگیت کس یداره از این شرکت....اگر هست ببین راضی هستند یا نه...
یا علی