سلام آقا مهدی
من ورژن 2.2.4 گوشی جی فور رو رفتم از نمایندگی گرفتم و حالا کجا باید برای شما آپلود کنم؟
فریمور ورژن G4_V2.2.4
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: فریمور ورژن G4_V2.2.4
,
سلام
شما فريموير قابل فلش با Flashtool رو داريد يا فايل zip آپديت با استفاده از ريکاوري؟
قبلا يکي از دوستان فريموير بکاپ گرفته شده G4 نسخه 2.2.5 رو براي من فرستادند که متاسفانه اين گوشي هنوز در اختيار من قرار نگرفته تا با اون فريموير قابل فلش با فلشتول رو ايجاد کنم.
به هر حال از شما سپاسگزارم، ميتونيد اون رو در سايتهايي مثل mediafire, hotfile, uploadbaz و امثال اون آپلود کنيد تا دوستان استفاده کنند

سلام

شما فريموير قابل فلش با Flashtool رو داريد يا فايل zip آپديت با استفاده از ريکاوري؟
قبلا يکي از دوستان فريموير بکاپ گرفته شده G4 نسخه 2.2.5 رو براي من فرستادند که متاسفانه اين گوشي هنوز در اختيار من قرار نگرفته تا با اون فريموير قابل فلش با فلشتول رو ايجاد کنم.
به هر حال از شما سپاسگزارم، ميتونيد اون رو در سايتهايي مثل mediafire, hotfile, uploadbaz و امثال اون آپلود کنيد تا دوستان استفاده کنند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Mahdi1944 نوشته شده: ,
سلام
به هر حال از شما سپاسگزارم، ميتونيد اون رو در سايتهايي مثل mediafire, hotfile, uploadbaz و امثال اون آپلود کنيد تا دوستان استفاده کنند![]()
گمونم فریمور قابل فلش باشه به خاطر اینکه پوشه زیپ رو باز کردم یه سری فایل بود که فایل تکست به این نام داخلش بود (MT6577_Android_scatter_emmc.txt) و یه فایل زیپ به نام Update داخلش بود...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر Scatter داشته پس نسخهي قابل فلش هست. کنار اون هم فايل اپديت با ريکاوري بوده (اگر در پوشهي آپديت يک فايل Zip هست)
اگر بتونيد فريموير (بدون فولدر آپديت) رو ارسال کنيد بسيار عالي خواهد بود براي دوستان
پيشاپيش از شما سپاسگزارم
اگر Scatter داشته پس نسخهي قابل فلش هست. کنار اون هم فايل اپديت با ريکاوري بوده (اگر در پوشهي آپديت يک فايل Zip هست)
اگر بتونيد فريموير (بدون فولدر آپديت) رو ارسال کنيد بسيار عالي خواهد بود براي دوستان
پيشاپيش از شما سپاسگزارم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد