فریمور ورژن G4_V2.2.4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

فریمور ورژن G4_V2.2.4

پست توسط 12farhad »

سلام آقا مهدی
من ورژن 2.2.4 گوشی جی فور رو رفتم از نمایندگی گرفتم و حالا کجا باید برای شما آپلود کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: فریمور ورژن G4_V2.2.4

پست توسط Mahdi1944 »

,
سلام تصویر
شما فريموير قابل فلش با Flashtool رو داريد يا فايل zip آپديت با استفاده از ريکاوري؟
قبلا يکي از دوستان فريموير بکاپ گرفته شده G4 نسخه 2.2.5 رو براي من فرستادند که متاسفانه اين گوشي هنوز در اختيار من قرار نگرفته تا با اون فريموير قابل فلش با فلش‌تول رو ايجاد کنم.
به هر حال از شما سپاسگزارم، ميتونيد اون رو در سايتهايي مثل mediafire, hotfile, uploadbaz و امثال اون آپلود کنيد تا دوستان استفاده کنند :razz: :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط 12farhad »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
سلام تصویر
شما فريموير قابل فلش با Flashtool رو داريد يا فايل zip آپديت با استفاده از ريکاوري؟
قبلا يکي از دوستان فريموير بکاپ گرفته شده G4 نسخه 2.2.5 رو براي من فرستادند که متاسفانه اين گوشي هنوز در اختيار من قرار نگرفته تا با اون فريموير قابل فلش با فلش‌تول رو ايجاد کنم.
به هر حال از شما سپاسگزارم، ميتونيد اون رو در سايتهايي مثل mediafire, hotfile, uploadbaz و امثال اون آپلود کنيد تا دوستان استفاده کنند :razz: :D

گمونم فریمور قابل فلش باشه به خاطر اینکه پوشه زیپ رو باز کردم یه سری فایل بود که فایل تکست به این نام داخلش بود (MT6577_Android_scatter_emmc.txt) و یه فایل زیپ به نام Update داخلش بود...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر Scatter داشته پس نسخه‌ي قابل فلش هست. کنار اون هم فايل اپديت با ريکاوري بوده (اگر در پوشه‌ي آپديت يک فايل Zip هست)
اگر بتونيد فريموير (بدون فولدر آپديت) رو ارسال کنيد بسيار عالي خواهد بود براي دوستان :razz:
پيشاپيش از شما سپاسگزارم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”