فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 47 بار
فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4
دوستانی که از GLX G4 با فریمویر های نسخه پایین تر استفاده میکنند میتونن از این فریمویر جدید نسخه GLX_G4_V2.3.5_20130920 با استفاده از کاستوم ريکاوري TWRP و ریستور کردن این فریمویر رو روی گوشیشون داشته باشن
روش نصب:
1-اول از همه در sd card گوشیتون این پوشه ها رو به ترتیب بسازید TWRP\BACKUPS\GLX_G4_MT6577
2-فریمویر دانلود شده رو از حالت فشرده خارج و بعد پوشه GLX_G4_V2.3.5_20130920 را در GLX_G4_MT6577 کپی کنید
3-کاستوم ریکاوری TWRPرو روی گوشی توسط SP_FlashTool [COLOR=#000000]فلش بزنید
4- با نگه داشتن کلید های power و UP وارد ریکاوری بشید و از منوی wipe گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
5-وارد بخش RESTORE در صفحه اول ریکاوری شده و گزینه GLX_G4_V2.2.5_20130408 را لمس کرده و در صفحه بعد نوار پایین صفحه swipe to restore را کشیده و صبر کنید تا عمل restore به پایان برسه
6-مجدد از منوی wipe گزینه internal storage و بعد گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
7-گوشی را خاموش و باطری رو در بیارید و بعد روشن کنید و از فریمویر جدید لذت ببرید
نسخه GLX_G4_V2.4.2 ارائه شده توسط (نسخهي جديد)
[External Link Removed for Guests]
نسخهي GLX_G4_V2.3.5_20130920 (نسخهي قبلي )
لینک دانلود فریمویر GLX_G4_V2.2.5_20130408 (نسخهي قبلي ) :
تذکر، براي جلوگيري از مشکل حذف شدن IMEI،زمان ريستور کردن تيک [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] رو حذف کنيد تا اين پارتيشن که حاوي اطلاعات سيمکارتها و IMEI هست جايگزين
روش نصب:
1-اول از همه در sd card گوشیتون این پوشه ها رو به ترتیب بسازید TWRP\BACKUPS\GLX_G4_MT6577
2-فریمویر دانلود شده رو از حالت فشرده خارج و بعد پوشه GLX_G4_V2.3.5_20130920 را در GLX_G4_MT6577 کپی کنید
3-کاستوم ریکاوری TWRPرو روی گوشی توسط SP_FlashTool [COLOR=#000000]فلش بزنید
4- با نگه داشتن کلید های power و UP وارد ریکاوری بشید و از منوی wipe گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
5-وارد بخش RESTORE در صفحه اول ریکاوری شده و گزینه GLX_G4_V2.2.5_20130408 را لمس کرده و در صفحه بعد نوار پایین صفحه swipe to restore را کشیده و صبر کنید تا عمل restore به پایان برسه
6-مجدد از منوی wipe گزینه internal storage و بعد گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
7-گوشی را خاموش و باطری رو در بیارید و بعد روشن کنید و از فریمویر جدید لذت ببرید
نسخه GLX_G4_V2.4.2 ارائه شده توسط (نسخهي جديد)
نسخهي GLX_G4_V2.3.5_20130920 (نسخهي قبلي )
لینک دانلود فریمویر GLX_G4_V2.2.5_20130408 (نسخهي قبلي ) :
تذکر، براي جلوگيري از مشکل حذف شدن IMEI،زمان ريستور کردن تيک [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] رو حذف کنيد تا اين پارتيشن که حاوي اطلاعات سيمکارتها و IMEI هست جايگزين
پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمانها فراتر از آن هستن که بمیرن
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: فریمویرهاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4
سلام
تمام مراحل به درستی انجام شد ولی سیم کارتها کار نمیکنه و اصلا تو تنظیمات گزینه مدیریت سیم کارتها غیر فعاله!!!
لطفا راهنمایی کنید
تمام مراحل به درستی انجام شد ولی سیم کارتها کار نمیکنه و اصلا تو تنظیمات گزینه مدیریت سیم کارتها غیر فعاله!!!
لطفا راهنمایی کنید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
. ,
من فکر ميکنم IMEI گوشي شما به هر دليلي از بين رفته باشه. البته فکر نميکنم ربطي به اين بکاپ داشته باشه. اما براي احتياط به دوستان توصيه ميکنم حتما قبل از ريستور کردن اين رام، از فريموير فعلي با همون TWRP بکاپ تهيه کنيد
براي گوشي شما هم قبلا يکي از دوستان روشي رو توصيه کرده بودند که ميشد دوباره IMEI رو ست کرد روي گوشي، همين عبارت IMEI رو در اين بخش جستجو کنيد احتمالا پست مورد نظر رو خواهيد يافت
موفق باشيد
من فکر ميکنم IMEI گوشي شما به هر دليلي از بين رفته باشه. البته فکر نميکنم ربطي به اين بکاپ داشته باشه. اما براي احتياط به دوستان توصيه ميکنم حتما قبل از ريستور کردن اين رام، از فريموير فعلي با همون TWRP بکاپ تهيه کنيد
براي گوشي شما هم قبلا يکي از دوستان روشي رو توصيه کرده بودند که ميشد دوباره IMEI رو ست کرد روي گوشي، همين عبارت IMEI رو در اين بخش جستجو کنيد احتمالا پست مورد نظر رو خواهيد يافت
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
IMEI گوشی رو چک کردم هست ولی اتفاقی متوجه شدم با برچسب پشت گوشی یکی نیست!!!
با برنامه MobileUncle هم بکاپ و ریستور کردم، مشکل حل نشد
راه دیگه ای هست ؟
با برنامه MobileUncle هم بکاپ و ریستور کردم، مشکل حل نشد
راه دیگه ای هست ؟

-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
با سلام
من تمام مراحل رو رفتم ولی ارور زیر رو میده
resotre complete failled
خط فرمان اخر هم نوشته: E: no partitions selected for restor
من تمام مراحل رو رفتم ولی ارور زیر رو میده
resotre complete failled
خط فرمان اخر هم نوشته: E: no partitions selected for restor

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
تيک چه پارتيشنهايي رو زديد براي ريستور؟ پيغامي که ميده معنيش اينه که هيچ پارتيشني انتخاب نشده ....
تيک چه پارتيشنهايي رو زديد براي ريستور؟ پيغامي که ميده معنيش اينه که هيچ پارتيشني انتخاب نشده ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
با سلام
درست شد
فایل پشتیبان تو 2تا فولدر تو در تو بود
درست شد
فایل پشتیبان تو 2تا فولدر تو در تو بود
-
sirus800 نوشته شده:بعد از فرمت nvram با برنامه sp flash tool و ریستور کردن imeii درست شد لطفا هنگام ری استور کردن این رام تیک nvram را بردارید
میشه لطفا کاملتر توضیح بدید
من رام قبلی را با sp flash too برگردوندم ولی درست نشد
و اینکه چطوری IMEI را ریستور میکنید؟
تیک nvram را درflash tool میگید یا ریستور کردن داخل گوشی؟
ممنونم

-
سلام
من موفق شدم نصبش کنم ولی متوجه یه مشکلی شدم. واون اینکه برنامه هایی که ویجت دارن مثل lock screen ویجیتشون نمیاد. تو قسمت ویجیت میرم ویجتشون وجود نداره
من موفق شدم نصبش کنم ولی متوجه یه مشکلی شدم. واون اینکه برنامه هایی که ویجت دارن مثل lock screen ویجیتشون نمیاد. تو قسمت ویجیت میرم ویجتشون وجود نداره