سوال در باره روش فعال کردن otgدر گودشیهای glx

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 46 بار
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

Re: سوال در باره روش فعال کردن otgدر گودشیهای glx

پست توسط siam+ak »

تو نظرات یکی از مسولین سایت درپاسخ به یکی از کاربران نوشته بود این گوشی فلش مموری ساپورت میکنه
مثل اینکه تو تبلت جت این گزینه پیش فرض فعاله میتونی یه اماری از این تبلت بگیری البته اگه دم دستتون پیدا میشه
New Member
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط djamin77 »

با سلام مت خودم تبلت jet داشتم کابلotg استاندارد کاملا روش کار میکرد و تو قسمت استوریج یه گزینه واسه اکسترنال usb داره اما تو گوشیها همچین گزینه ای وجود نداره من رشته الکترونیک خوندم به نظر من مادر برد این گوشیها همچین قابلیتی نداره درسته که cpu این قابلیت رو داره اما من بعد از این که این سوال رو تو سایت مطرح کردم خیلی دنبال برطرف کردن این مشکل گشتم من یه کابل otg رو قطع کردم و وقتی که که به گوشی وصل کردم و با مولتی متر از اون سر سیم ولتاژ گیری کردم و هیچکدوم از سیمها ولتاژ نداشت یعنی سوکت usb گوشی ولتاژ خروجی نداره و فقط برای ورود ولتاژ شارژر هست بنابراین مادربردی ولتاژ خروجی رو واسه تغذیه دستگاه اکسترنال(flash،موس،کیبورد) تامین نکنه نمیتونه قابلیتotg داشته باشه من بازم دارم رو این قضیه کاز میکنم از اساتید هم خواهشمندم از لحاظ نرم افزاری رو این قضیه کار کنند شاید تونستیم این مشکلات رو برطرف کنیم باتشکر :-(
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط siam+ak »

Djamin77
با تشکر یه زحمت بکشین رون نقشه های که اقا مهدی زحمت کشیدن گذاشتن میشه کار کنید ظاهرا سنس ای کهباید تشخیص بده
کی ولتاژخروجی بده باید دستی باشه شما که الکترونیک خوندی یه تست بزن من فکر میکنم مشکل دقیقا همونی هست که اقا مهدی گفتن
من متاسفانه کابل دراختیار ندارم تست کنم مال یکی از دوستام پیشم قرضه نمیتونم قطع کنمش
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط missagh313 »

سلام.کابلی که گفتتید رودرست کردم .ولی هیچ اتفاقی نیفتاد...؟؟ dimo 700snew هم از پردازنده mtk6577 استفاده میکنه otg هم پشتیبانی میکنه؟؟؟ میتونیم از اون کابل استفاده کنیم؟؟؟ نرم افزاری درست میشه؟؟؟
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط siam+ak »

من یه اشنایی تو اهواز دارم میگفت کابل مخصوص جی 3 تو فروشگاه اصلی مرکزی موجوده قراره بیار ه ببینم چی میشه اگه جواب داد خبر میدم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
با توجه به اينکه کابلها بسيار ظريف هستند، ممکنه اين اتصال رو به درستي انجام نداده باشيد. در مورد ديمو اطلاعي ندارم، اما چيپ اين تبلت AllWinner هست و با اين چيپ يکسان نيست. به هر حال ميتونيد تست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 122 بار
سپاس‌های دریافتی: 980 بار
تماس:

پست توسط mjy »

سلام. ايابراي اپل هم چنين كابلي موجوده؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
لطفا سوالات در مورد هر گوشي رو در بخش مربوط به خودش مطرح کنيد، اين بخش مربوط به GLX هست ...
بله، اپل هم چنين کابلي داره. اگر سوالي در مورد نحوه‌ي تهيه، اتصال و موارد ديگه داريد در همون بخش مربوطه مطرح بفرماييد :D

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط y.fadavi »

سلام به همه
آقا مهدی من ساکن اهواز هستم
شنبه صبح میرم نمایندگی glx اگه این کابل رو داشتند میگیرم یه تست میکنم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر به توضيحات من توجه کرده بوديد، توضيح داده بودم که براي برقرار شدن جريان برق در اين چيپ نياز هست دو پايه به هم متصل شوند تا تعيين بشه که الان بايد برق جريان پيدا کنه. در حالت عادي برق نداره...

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 125 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط rahnema »

دوستان اگه کسی موفق شده این کابل رو بسازه لطفا بگه تا دیگران هم بتونن از تجربیاتش استفاده کنن
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط hamid373 »

اگه بشه چی میشه :grin:

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
ارسال پست

بازگشت به “GLX”