کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پایدار
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: کاستوم رام برای گوشی Glx G3 با اندروید 4.1.2 کاملاً پای
حل مشکل سنسور نور یا مجاورت در فریمور 2.6.2 تضمینی
برای دسترسی به آموزش به این قسمت برید
topic-t109093-12.html#p411075
یا به تاپیک حل مشکلات جی 3 بروید
برای دسترسی به آموزش به این قسمت برید
topic-t109093-12.html#p411075
یا به تاپیک حل مشکلات جی 3 بروید
دیگه ورژن گوشی ربطی نداره
براساس گزارش کاربران فریمویر بیلد 2.6.2 تنها در گوشی های سری 1.4 مشکل ندارد و در سری های 1، 1.3، 1.5 مشکل سنسور نور وجود دارد
این دیگه مشکل نیست همه میتونن به این فریمور آپ بشن بدون هیچ مشکلی برای حل مشکل به این لینک بروید posting.php?mode=edit&f=291&p=411078
ویا به این تاپیک حل مشکلات جی 3 بروید
همه میدونن فریمور 2.6.2 قدرت سرعت بالاتری داره اما بعضیها به دلیل مشکل سنسور به این ورژن آپ نمیکنن که اون دیگه حل شد همین امروز آپش کن
براساس گزارش کاربران فریمویر بیلد 2.6.2 تنها در گوشی های سری 1.4 مشکل ندارد و در سری های 1، 1.3، 1.5 مشکل سنسور نور وجود دارد
این دیگه مشکل نیست همه میتونن به این فریمور آپ بشن بدون هیچ مشکلی برای حل مشکل به این لینک بروید posting.php?mode=edit&f=291&p=411078
ویا به این تاپیک حل مشکلات جی 3 بروید
همه میدونن فریمور 2.6.2 قدرت سرعت بالاتری داره اما بعضیها به دلیل مشکل سنسور به این ورژن آپ نمیکنن که اون دیگه حل شد همین امروز آپش کن

-
- سپاسهای ارسالی: 46 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
rmm1385 نوشته شده:بله من با این مشخصات تست کردم از هر لحاظ عالیه فقط والپیپر لایو جواب نمیده
عزیز یعنی کرنل شما 2.6.2 هستش واین رام 4.1.2 را نصب کردی و مشکل سنسور نداری؟؟؟

-
- سپاسهای ارسالی: 46 بار
- سپاسهای دریافتی: 21 بار
من بالاخره با راهنمایی های دوستان این رامو پرت کردم دوستان راه نداره واسه دوربینش همون دوربین فابریکی باشه الان تو این دوربین گزینه zdsنیست کیفییت عکس نسبت به رام فابریکی کمتره علیرغم این که حجمش دوبرابر حجم عکس های قبلیه
-
- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
سلام دوست خوب اقا پارسا من این رام رو رو گوشیم دارم از رام اصلی ان رونتر هم هست ازش راضیم ممنون از شما بخاطر تهیه و معرفی ان فقط رو گوشی من مشکل رادیو داره سخت افزار FM رادیو رونمیشناسه چند تا رادیو نصب کردم همین خطا رو میده نمیدونم شاید مشکل از جایی دیگه باشه ولی بقیه قسمتهاش عالیه
رضا - بندرعباس
رضا - بندرعباس
سلام اقایون کسی بلد نیست رام پورت کنه چون رام با اندروید 4.2.2 و کاستوم رام miui با اندروید 4.2.2 برای jiayu g3 اومده اگر بلد هستید توی یه ورد اموزشش رو بنویسید خواهشن چون این گوشی هیچ رام واسش نمیاد حداقل خودمون کمک کنیم تا درست بشه

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
ببينيد من دارم روش كار ميكنم ولي مشكل اصلي اينه كه درايورهاش نميخونه با هم من رام رو نصب كردم 4.2.2 رو هم ميويي رو هم كاستوم رو مشكل درايوردارند مشكل نصب نرم افزار دارند خيلي كار ميبره بشه رديفش كرد وگرنه پورت كردن رام خيلي سادس جا بجايي چند تا فايله

-
- سپاسهای ارسالی: 43 بار
- سپاسهای دریافتی: 105 بار
superman_gh نوشته شده:سلام دوست خوب اقا پارسا من این رام رو رو گوشیم دارم از رام اصلی ان رونتر هم هست ازش راضیم ممنون از شما بخاطر تهیه و معرفی ان فقط رو گوشی من مشکل رادیو داره سخت افزار FM رادیو رونمیشناسه چند تا رادیو نصب کردم همین خطا رو میده نمیدونم شاید مشکل از جایی دیگه باشه ولی بقیه قسمتهاش عالیه
رضا - بندرعباس
من چون برام راديو مهم نبوده تا حالا چكش نكرده بودم اونم به چشم
نمیتونی از پچ g3 to g3n استفاده کنی؟ یا نمیتونی این پورت کردن رو توی یه ورد بنویسی تا همه یاد بگیرن با تشکر