تانک ها به جنگ ماهواره های شیرازی رفتند

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

Re: عکس و تصاویری که لازمه بعد از دیدنشون بیشتر فکر کنیم

پست توسط ramin-am »

من موندم اینا کی هستن دیگه این یعنی چی ؟ دقیقا این bmp-2 توپ دار وسط شهر چیکار میکنه ؟ این یعنی ایجاد رعب و وحشت
به رویاهایت بی اندیش ..........
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: تانک ها به جنگ ماهواره های شیرازی رفتند

پست توسط sinaset »

esijoon نوشته شده:مشکل اصلی اینه که زندگی این دوئره زمونه بچه سالاری شده
پدر و مادر های این دوره زمونه هم علم کمی در مورد هجمه ها و شناخت اون دارند (چون اکثرا استفاده از ماهواره رو صرفا سرگرمی و کلاس میدونند و فقط بلدند شبکه های مستهجن رو قفل کنند) ولی از دیگر مواردش خبری ندارند...
اون مواردی هم که من عنوان کردم الانه اصلی ترین هجمه های شبکه های ماهواره ای هست...
استفاده از ماهواره در ایران از اونجایی اشکال داره که بزرگترین صاحب شبکه های ماهواره ای غرب و صهیونیست هستند و عمده شبکه های فارسی زبان به عنوان اپوزوسیون و ضد انقلاب شناخته میشند...پس بزگترین سلاح غرب در برابر نیروی جوان ما هجمه فرهنگی مخصوصا از طرف شبکه های ماهواره ای هست

یک مثال میزنم....
یک جوان روستایی که شغلش کشاورزیه در خانه روستایی خودش زندگی میکنه و در زمین کشاورزیش هم کار
حالا ماهواره وارد این خانه میشه....جوان روستایی کم کم تا اواخر شب میشینه پای ماهواره و فیلم میبینه...صبح دیگه نیرویی براش نمیمونه برای رفتن سر زمین و کار....
از اون گذشته زن این جوان رو با ظاهری روستایی و ساده تصور کنید.....حالا این جوان کم کم زن خودش رو با زنانی که در فیلم ها میبینه مقایسه میکنه...بنیان زندگیشون شروع میکنه به سست شدن...دیدشون شروع میکنه به تغییر....حالا این جوان که مثل همه جوانان به دنبال پیشرفت هست میاد و فرهنگ تهاجمی که از طریق برخی فیلم هایی که پخش میشه رو سر لوحه خودش قرار میده....خوب حالا خودتون بگید چه اتفاقی می افته....؟؟؟
چند وقت قبل اخباری منتشر شد در مورد رواج زندگی دختر و پسران مجرد به همدیگه در یک خانه به صورت دوست و هم خانه....این مدل زندگی ها رو کجاها دیدید؟؟؟؟؟چطوری این روش زندگی به جوانان ما که باید نیروی مولد و کار باشند رواج پیدا کرده؟؟؟؟
درسته که همه شبکه ها بد نیستند و خوبی هایی هم دارند...ولی بدی های این وسیله خیلی بیشتر از خوبی هاش هست.....

سلام بر شما دوست من .
دیدگاه شما ، قابل احترامه .

ولی دوست من بیاید ، واقعا بینانه تر نگاه کنید ، واقعا مشکل زندگی ما اینه ؟ایا این مشکل تازه به وجود امده یا که قرن هاست که همین رویه بوده ؟!
من الان خیلی سوال در ذهنم هست که میخوام از شما بپرسم ، ولی همانجور که گفتم خیلی زیادن ، ولی مصداقی میپرسم .

شما فرمودید که جوان روستایی با دیدن ان همه زیبایی جذب میشه و به انحراف کشیده میشه . سوال منه اینه چرا جذب میشه و بعد به انحراف کشیده میشه ؟ فرضا جذب بشه و به انحراف کشیده بشه ، به نظر شما این دلیل میشه که ما بخوایم ازادی یک فرد رو مختل کنیم ؟! دین گفته شما وظیفه دارید با اعمال و رفتارتان دیگران را نسبت به خدا جذب کنید . اما اینکه جذب نشن دو عامل داره یا مومناش مومن نیستن(تظاهر ،ریا،افراطی،تفریطی،حسی (لحظی)،یا تا جایی که به بهش فشار نیا ونژاد پرستی و.....)،یا اینکه شخص خودش کیف میکنه با گناه (اصطلاحا مشکل داره).

شما باید بدونید ، اصل وجودی و خلقت انسان اینکه ، انتخاب کنه بین بدی و خوبی ،نباید این ازادی ازش گرفته بشه ،وگرنه میشه تظاهر و با کمترین باد ، بیشترین اسیب رو خواهیم دید (عکس قضیه در ازادی در عمله )
اگر دین با روش صحیح و اصولی یاد داده شده بود ،مطمعا باشید ، الان ما کمترین مشکلات و پویاترین زندگی رو حتا تا ابدیت بر روی کره خاکی داشتیم ، اما حیف که با کمترین ............

باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

sinaset نوشته شده:
esijoon نوشته شده:مشکل اصلی اینه که زندگی این دوئره زمونه بچه سالاری شده
پدر و مادر های این دوره زمونه هم علم کمی در مورد هجمه ها و شناخت اون دارند (چون اکثرا استفاده از ماهواره رو صرفا سرگرمی و کلاس میدونند و فقط بلدند شبکه های مستهجن رو قفل کنند) ولی از دیگر مواردش خبری ندارند...
اون مواردی هم که من عنوان کردم الانه اصلی ترین هجمه های شبکه های ماهواره ای هست...
استفاده از ماهواره در ایران از اونجایی اشکال داره که بزرگترین صاحب شبکه های ماهواره ای غرب و صهیونیست هستند و عمده شبکه های فارسی زبان به عنوان اپوزوسیون و ضد انقلاب شناخته میشند...پس بزگترین سلاح غرب در برابر نیروی جوان ما هجمه فرهنگی مخصوصا از طرف شبکه های ماهواره ای هست

یک مثال میزنم....
یک جوان روستایی که شغلش کشاورزیه در خانه روستایی خودش زندگی میکنه و در زمین کشاورزیش هم کار
حالا ماهواره وارد این خانه میشه....جوان روستایی کم کم تا اواخر شب میشینه پای ماهواره و فیلم میبینه...صبح دیگه نیرویی براش نمیمونه برای رفتن سر زمین و کار....
از اون گذشته زن این جوان رو با ظاهری روستایی و ساده تصور کنید.....حالا این جوان کم کم زن خودش رو با زنانی که در فیلم ها میبینه مقایسه میکنه...بنیان زندگیشون شروع میکنه به سست شدن...دیدشون شروع میکنه به تغییر....حالا این جوان که مثل همه جوانان به دنبال پیشرفت هست میاد و فرهنگ تهاجمی که از طریق برخی فیلم هایی که پخش میشه رو سر لوحه خودش قرار میده....خوب حالا خودتون بگید چه اتفاقی می افته....؟؟؟
چند وقت قبل اخباری منتشر شد در مورد رواج زندگی دختر و پسران مجرد به همدیگه در یک خانه به صورت دوست و هم خانه....این مدل زندگی ها رو کجاها دیدید؟؟؟؟؟چطوری این روش زندگی به جوانان ما که باید نیروی مولد و کار باشند رواج پیدا کرده؟؟؟؟
درسته که همه شبکه ها بد نیستند و خوبی هایی هم دارند...ولی بدی های این وسیله خیلی بیشتر از خوبی هاش هست.....

سلام بر شما دوست من .
دیدگاه شما ، قابل احترامه .

ولی دوست من بیاید ، واقعا بینانه تر نگاه کنید ، واقعا مشکل زندگی ما اینه ؟ایا این مشکل تازه به وجود امده یا که قرن هاست که همین رویه بوده ؟!
من الان خیلی سوال در ذهنم هست که میخوام از شما بپرسم ، ولی همانجور که گفتم خیلی زیادن ، ولی مصداقی میپرسم .

شما فرمودید که جوان روستایی با دیدن ان همه زیبایی جذب میشه و به انحراف کشیده میشه . سوال منه اینه چرا جذب میشه و بعد به انحراف کشیده میشه ؟ فرضا جذب بشه و به انحراف کشیده بشه ، به نظر شما این دلیل میشه که ما بخوایم ازادی یک فرد رو مختل کنیم ؟! دین گفته شما وظیفه دارید با اعمال و رفتارتان دیگران را نسبت به خدا جذب کنید . اما اینکه جذب نشن دو عامل داره یا مومناش مومن نیستن(تظاهر ،ریا،افراطی،تفریطی،حسی (لحظی)،یا تا جایی که به بهش فشار نیا ونژاد پرستی و.....)،یا اینکه شخص خودش کیف میکنه با گناه (اصطلاحا مشکل داره).

شما باید بدونید ، اصل وجودی و خلقت انسان اینکه ، انتخاب کنه بین بدی و خوبی ،نباید این ازادی ازش گرفته بشه ،وگرنه میشه تظاهر و با کمترین باد ، بیشترین اسیب رو خواهیم دید (عکس قضیه در ازادی در عمله )
اگر دین با روش صحیح و اصولی یاد داده شده بود ،مطمعا باشید ، الان ما کمترین مشکلات و پویاترین زندگی رو حتا تا ابدیت بر روی کره خاکی داشتیم ، اما حیف که با کمترین ............

باتشکر.تصویر

دوست عزیز اگر فقط یاد دادن کافی بود یک پدر به آموزش پسرش در مورد بد بودن سیگار بسنده میکرد و آن را در از دسترسش دور نمیکرد و برای نزدیک شدن به آن هم تنبیه قرار نمیداد

گاهی اوقات برخی چیز ها جذابیتشان خیلی بالاست....و البته آسیبشون بسیار بالاتر.....گاهی باید صورت مسئله رو پاک کرد....همه مسائل رو نمیشه حل و فصل کرد...با این اوضاع کنونی و فرهنگ قالب بر مردم و همچنین اهداف و نوع استفاده های صاحبان رسانه از شبکه های ماهواره ای راه حل مدونی وجود ندارد که بتوان با آن استفاده از این وسیله رو بهینه کرد....

در مورد گفته دین هم باید خدمتتون عرض کنم که دین هم تعداد زیادی محدودیت برای دیندار قرار میده من جمله حرام شمردن برخی کارها و قرار دادن مجازات برای انجام آن ها....

قرار نیست هر کاری که دوست داشته باشیم رو به اسم آزادی انجام بدیم...نمونش رو خدمتتون عرض کردم قبلا...همون رواج زندگی های دو نفره بدون عقد ازدواج در کشور که نمونه تقلیدی از زندگی برخی در غرب هست که فقط و فقط در رسانه ها داره ترویج میشه...حتما دیدید در فیلم هاشون که دو طرف بعد از 2 تا بچه تازه به فکر ازدواج افتادن و از این جمله چیز ها...
خوب اینها برای جامعه ما آفته...اگر مردم رو اونجوری که مد نظر شماست آزاد (من اسمش رو میزارم بی قید و شرط) رها کنیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه...حتی جنگل با اون همه بی قانونیش هم چهاچوب ها و محدودیت هایی داره

موفق و موید باشید.........یا علی تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 200 بار
سپاس‌های دریافتی: 288 بار

پست توسط drs_mehry »

esijoon نوشته شده:
drs_mehry نوشته شده:البته یه پاساژ تو خیابون داریوش شیراز وجود داره که مرکز توزیع لوازم ماهوارست.بسیاری از دوستان و آشنایان پس از تحویل رسیور و دیش های از رده خارج و معیوب خود به جای اون یک گیرنده دیجیتال دریافت می کنند که این گیرنده را در این پاساژ با رسیورهای جدیدتر تعویض می کنند!

نه عزیزم...اینطورام که میگید نیست...من خودم یه رسیور از رده خارج و مستهلک بردم بدم تحویل و ستاپ باکس بگیرم..طرف تست کرد گفت این با دیش و غغیره سر هم 30 تومن می ارزه....

اونایی که دارن همچین خرجی میکنند و تجهیزات ماهواره میگیرند و دیجیتال میدن و بعد تجهیزات ماهواره رو معدوم میکنند زرنگتر از این حرفا هستند...

در ضمن من نیم ساعت پیش پاساژ داریوش بودم...کدوم فروشگاه تجهیزات ماهواره میفروشه که من ندیدم؟؟؟؟؟ تصویر تصویر تصویر

پاساژ داریوش!!؟؟
یه پاساژ کوچیک که تو بلواره زنده ولی انتهای پاساژ از طریق یک فرعی می خوره به داریوش.
مغازه های آخر پاساژ همشون می خرند و میفروشند.
از طریق این وب گاه به کودکان سرطانی کمک کنید:
[External Link Removed for Guests]
باور کنیم که آنها منتظر ما هستند.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

esijoon نوشته شده:...

...

من نمیخواستم وارد این بحث بشم چون عقیده ی من آزاد بودن ماهواره هست و بر سر آن مذاکره نخواهم کرد...!!! تصویر
و البته سر تضاد با شما را هم ندارم تصویر

و اتفاقاً اصلا و ابدا مشتری آن برنامه ها و سریالهای مزخرف (البته از نظر من! ولی آیا واقعاً ممکنه چیزی غیر از نظر من باشه؟) نیستم.

اما دیدم که به نکته بسیار مهمی اشاره نمودید که جای تأمل دارد...

خود مسئولین ذیربط اعلام میکنند که مردم ایران بر خلاف مردم بقیه دنیا انسانهای درستکاری هستند و ... به خاطر همین باید فیلتر کرد و ماهواره ممنوع کرد و ...
که من ادعا و نتیجه گیریشون رو قبول ندارم

عده ای هم در مقابل میگویند که نه... اینطوری نیست و مگر مردم ما چه فرق دارند و باید آزاد باشد و ...
که من این ادعا رو هم به خاطر نکته ای که اشاره کردید و دیدی که نسبت به جامعه دارم قبول ندارم

یادم می آید در همین سنترال جناب میلاد در تاپیکی که فکر کنم مربوط به نقد استفاده از طلا و ... در ضریحها و حرم امامان(ع) بود اشاره کرده بود که مورخین. خارجی مردم ایران را مردمی عاشق طلا و جواهر میدانند
و من فکر کنم باید این رو هم اضافه کرد که وقتی این مردم در زمینه طلا و جواهر اینقدر تبع خودشان را بالا میدانند پس در زمینه هایی مانند زندگی زناشویی هم احتمالاً همین تفکر در آنها وجود دارد
(البته مسلماً ایرانیها در بین اقوام جهان تنها مورد نیستند)
پس میبینیم که زمینه مساعدی برای از بین بردن بنیان خانواده در بین ایرانی ها وجود دارد
از طرفی هم باید رفتار مشکوک این شبکه ها در انتخاب سریالها رو مد نظر داشت

آیا واقعاً در تمام سریالهایی که خارجی ها میسازند اوّل تا آخر ماجراها خیانت و .... هست؟

یا این شبکه ها هستند که دستچین میکنند؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

دوست عزیز اگر فقط یاد دادن کافی بود یک پدر به آموزش پسرش در مورد بد بودن سیگار بسنده میکرد و آن را در از دسترسش دور نمیکرد و برای نزدیک شدن به آن هم تنبیه قرار نمیداد

گاهی اوقات برخی چیز ها جذابیتشان خیلی بالاست....و البته آسیبشون بسیار بالاتر.....گاهی باید صورت مسئله رو پاک کرد....همه مسائل رو نمیشه حل و فصل کرد...با این اوضاع کنونی و فرهنگ قالب بر مردم و همچنین اهداف و نوع استفاده های صاحبان رسانه از شبکه های ماهواره ای راه حل مدونی وجود ندارد که بتوان با آن استفاده از این وسیله رو بهینه کرد....

در مورد گفته دین هم باید خدمتتون عرض کنم که دین هم تعداد زیادی محدودیت برای دیندار قرار میده من جمله حرام شمردن برخی کارها و قرار دادن مجازات برای انجام آن ها....

قرار نیست هر کاری که دوست داشته باشیم رو به اسم آزادی انجام بدیم...نمونش رو خدمتتون عرض کردم قبلا...همون رواج زندگی های دو نفره بدون عقد ازدواج در کشور که نمونه تقلیدی از زندگی برخی در غرب هست که فقط و فقط در رسانه ها داره ترویج میشه...حتما دیدید در فیلم هاشون که دو طرف بعد از 2 تا بچه تازه به فکر ازدواج افتادن و از این جمله چیز ها...
خوب اینها برای جامعه ما آفته...اگر مردم رو اونجوری که مد نظر شماست آزاد (من اسمش رو میزارم بی قید و شرط) رها کنیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه...حتی جنگل با اون همه بی قانونیش هم چهاچوب ها و محدودیت هایی داره
موفق و موید باشید.........یا علی تصویر

سلام دوباره خدمت شما.

دوست من ، شما ازادی رو قبول نداشته باش ، بازم نظرتون قابل احترامه ، لازمه این رو بدونید که خدا چنین قوانینی رو وضع کرده ، دنیا محل ازمایشه ، مثل خوبی زدید. پسر نگاه میکنه به باباش ، میبینه باباش یه فرد دل سوز جامعه است (فرضا)، به همه کمک میکنه ، و زیر بار هیچ زور و زورگویی نرفته ، همون پدر با عشق و علاقه به فرزندش میگه فلان کار رو انجام نده ، مطمعا باش اکثرا به حرف چنین بابایی خوبی گوش میدن ، اما وقتی پدر خودش هزارتا کار مختلف انجام میده و توجیه اش میکنه ، اونم یاد میگیره .( و البته در بعد جامعه و مقامات مسئول هم الی ماشالله!!!!!)

چرا میخواد مسائل رو اینطوری حل کنید؟ مگه کسی دنبالتون کرده ؟ چه کسی به ما اجازه داده، چنین مسائل به این مهمی رو اینطوری حل کنیم ، کدام ایه ،کدام سوره ، ؟؟

دوست عزیز ، جوان مد نظر شما ، فکر داره ، میبینه افرادی که در غرب هستن ، اهل عملند ،زندگی با تکاپوی و پیشرفت دارن ، ولی در اینجا یک زندگی معمولی با یک روند نزولی (نه پیشرفت در روح ، نه پیشرفت مادی) ...

بجایی اینکه به کار اونا اشکال بگیرید ، ببینید ما کجا کم گذاشتیم ، و اصولا کجا رو کم نذاشتیم !!!(اول ما همه بسترها رو اماده کنیم و با تمام توان صحیح تلاش کنیم ، بعد اگر کسی رفت اونطرف ، بعد بیام اشکال بگیرم ... )
جون مد نظر شما اگر ببینیه یک نفر یا یک گروه با تمام توان داره برای کمک رسانی به او تلاش میکنه (برای خدا) و هرچی داشته بپاش ریخته ، به احتمال خیلی بالا جذب چنین تفکری میشه ، که برای انسان ها اینقدر شخصیت قائله ....

باتشکرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

بر سر چه بحث میکنید دوستان؟
بذارید روشنتون کنم !

هرچیزی که اکثریت مردم یک کشور خواهانش باشن حکومت موظفه اون رو ازاد بذاره در حقیقت به نفعشه که اون رو آزاد بذاره. مگر میشود با اکثریت مردم یک کشور جنگید؟

این ماهواره که دارید راجع بهش صحبت میکنید چند سال بعد استفاده ش چنان برای همه عادی میشه که حتی هیچکس "یادش هم نمیاد" که زمانی سر همین دستگاه میگرفتن میبردن زندان جریمه میکردن کتک میزدن!
اوایل انقلاب به موزیک و نوار کاست چقدر گیر دادن اما الان وضع چطوره؟
اگر یک دختر یا زنی کمی لبهاش قرمز بود تو خیابون راه میرفت مگر تیغ نمیکشیدند روی لبهاش؟ الان وضع چطوره؟
و...

نکته تنها اینجاست که خواسته های مردم به سرعت اعمال نمیشه. دلیلش هم کاملا مشخصه...
غصه این مسائل رو نخورید. خود به خود درست میشن ولی گاها ممکنه عمر شما طی این پروسه طولانی به پایان برسه.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

Erratic نوشته شده:بر سر چه بحث میکنید دوستان؟
بذارید روشنتون کنم !

هرچیزی که اکثریت مردم یک کشور خواهانش باشن حکومت موظفه اون رو ازاد بذاره در حقیقت به نفعشه که اون رو آزاد بذاره. مگر میشود با اکثریت مردم یک کشور جنگید؟

اگر مردم طرفدار همجنس بازی باشند هم باید همجنس بازی آزاد باشد؟!چنین چیزی درست است؟نابودی ارزش های جامعه فقط چون عده ای به دلایلی (...) خواهان آن هستند؟

این ماهواره که دارید راجع بهش صحبت میکنید چند سال بعد استفاده ش چنان برای همه عادی میشه که حتی هیچکس "یادش هم نمیاد" که زمانی سر همین دستگاه میگرفتن میبردن زندان جریمه میکردن کتک میزدن!

کتک می زنند؟! تصویرشما چنین چیزی را دیده اید.

اگر یک دختر یا زنی کمی لبهاش قرمز بود تو خیابون راه میرفت مگر تیغ نمیکشیدند روی لبهاش؟ الان وضع چطوره؟

چنین کاری هیچ گاه انجام نشده است [البته برخی از گروه های تندرو شبیه به این کار ها را می کردند که امام خمینی (رحمة الله علیه) این افراد را افراطی خواندند و با ایشان برخورد شد].

ماهواره سم جامعه ی ماست؛سمی مهلک که حتی اگر امروز هم ریشه کن شود باز هم اثرات خود را خواهد گذاشت. تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 509 بار
سپاس‌های دریافتی: 260 بار

پست توسط RaAmIiN »

یه زمانی هم ویدئو vhs ممنوع بود واسه جابه جا کردنش باید میپیچیدیش توی یه چادر چند نفرم میزاشتی کشیک بکشن میگرفتن بیجاره بودی . سال 72 بود ازاد شد چه دورانی بود
خیلی نمیخواد برگردیم عقب همین قانون 128 کیلوبیت با همین سرعت شما کتاب 500 صفحه ای میتونستی دانلود کنی و به بیشتر از اون احتیاجی نبود نمیدونم هنوز هست نیست
میگم بیاید دوباره همه این محدودیت هارو برگردونیم ممکنه باعث نابودی ارزشهای جامعه بشه و جوونامون به گناه کشیده بشن ::sa
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 2645 بار

پست توسط su-47 »

تصویربا سلام خدمت دوستان تصویر

متاسفانه به جهت اینکه در ایران ریشه شناسی (ترمینولوژی) واژه ها صورت نمی گیرد ادبیات بحث های بین مردم به سطحیت و پیچیدگی و جدل و بی ثمری می انجامد.
هنوز در جامعه ما تعریف   و دقیقی از کلمات نداریم 

آزادی - اعتدال - افراط - صلح - دین - پیشرفت - روشنفکری - نخبه - هنر - توسعه -اصلاح طلبی -کارشناس -فرهیخته و..........
همه مفاهیمی مبهم مانده اند که هرکس متناسب با نیاتش آنها را مصادره به مطلوب خود می کند.

[COLOR=#000000]یکی از وجوه ریشه کلمات پارادایم ( وادی ) است که جایگاه مفهومی واژه را مشخص میکند .
بنده هرچه جامع و کلان بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که درکل جز دو ابر وادی (سوپر پارادایم) نمی توان چیزی متصور شد:

ابروادی خداگرایی [COLOR=#0070C0] Theoismو ابروادی انسان گرایی Humanism 

در مورد اول مبدا و معاد حیات خدا تعریف می شود آزادی(آزادگی) در این وادی به معنی قطع تعلقات غیر الهی برای خلوص و کمال بندگی خداست=حریت /برای مسیر زندگی جهتمندی موضوعیت دارد یک مسیر حق و مسیر متضاد با آن باطل و اعتدال حرکت در مسیر حق تعریف می شود/اصول اخلاقی رفتار انسان را چارچوبمند میکند/سرنوشت فرد به سرنوشت جامعه وابسته است و سقوط و تعالی سایر اعضای جامعه بر روح وروند کلی جامعه مستقیما موثر است لذا امربه معروف و نهی از منکر معنا می یابد/و....

اما در پارادایم دوم محور و مبنای تعریف همه چیز انسان است (البته نوع منحط آن) آزادی معادل [COLOR=#F79646]Liberty تعریف میشود که هرنوع قیود شرعی و واجب و حرام و مستحب و مکروهی را نفی میکند /اصالت دنیا Secularism و اصالت فیزیک و ماده Materialismعمده است/اصالت لذت Hedonism /اصالت فردیت Individualism/ملی گرایی و اصالت نژاد و قوم Nationalism/اصالت خواست مردم Democracy/اصالت سوداگری Utilitarianism و.... موضوعیت دارد.
 واز نظر اخلاقی و عملی روحیه لسه فر([COLOR=#F79646]Laissez Faire=بگذار هرشخص آنچه که میل دارد انجام دهد)اولی  

و.....

این تقسیم بندی نوع جهانبینی هم از نظر تئوریک و هم از نظر تجربی صادق است و یک گزاره صرفا ذهنی نیست
.

و از لحاظ ریشه شناسی برخی کلمات که به معنای ضدشان بکار میروند:

*
صلح و اصلاح(با ریشه صلاح و درستی) در مقابل فساد و افساد است نه جنگ و حرب که مقابلش (سلم=آشتی) است
*اعتدال( از ریشه عدل به معنای هرچیزی سرجای خودش) حدوسط بین حق و باطل نیست که این مفهوم بی معناست بلکه عمل درست و بجا برمبنای حق است
*افراط و تفریط ناظر به شدت عمل در روشهاست و از نظر جهت و محتوا وابسته اند لذا افراطی گری مفهومی ناقص است
و
.
.
.

New Member
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط ghasem_meysam »

بیچاره مردم

تانک میزنه آسفالت را میکنه و چاله درست میکنه کلا باعث خرابی خیابون میشه
روز بعدش که ماشین های سواری و موتور سیکلت های مردم رد میشن فحش و ناسزاشو باید به کی بدند؟
قفل شده

بازگشت به “عكس و نقاشي”