دوستان عزیز من یه گوشی لنوو p770 برام اوردن ولی متاسفانه فریمور این گوشی مربوط به چین هست و ورژن اروپایی نیس. من لینک مربوط به فریمور اروپاییشو دارم ولی متاسفانه هیچ وقت خودم گوشی رو فریمورشو عوض نکردم.
برای نصب ورژن اروپایی احتیاج به روت کردنه؟
لطفا لینکه زیر رو چک کنین و راهنمایی کنین من کدومو باید دانلود کنم و طریقه نصب فریمور چی هستش
[External Link Removed for Guests]
در خواست راهنمایی در مورد تعویض فریمور گوشی لنوو p770
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: در خواست راهنمایی در مورد تعویض فریمور گوشی لنوو p770
,
با توجه به اينکه چيپ اين گوشي MTK هست براي روت کردن اين گوشي بهترين راه استفاده از کاستوم ريکاوري و نصب SuperUser هست
البته براي فلش زدن و ... نيازي به روت يا هيچ کاري، جز فلش زدن روي گوشي نيست.
من البته نميدونم فريموير اروپايي ارائه شده براي اون يا خير، اما با اين فريموير چه مشکلي داريد؟ چون سورس ارائه شده براي اين چيپ روي اندرويد 4 به بالا عملا نسخه کشورها بي معني هست و در فريمويرها تمام زبانها پشتيباني ميشه
با توجه به اينکه چيپ اين گوشي MTK هست براي روت کردن اين گوشي بهترين راه استفاده از کاستوم ريکاوري و نصب SuperUser هست
البته براي فلش زدن و ... نيازي به روت يا هيچ کاري، جز فلش زدن روي گوشي نيست.
من البته نميدونم فريموير اروپايي ارائه شده براي اون يا خير، اما با اين فريموير چه مشکلي داريد؟ چون سورس ارائه شده براي اين چيپ روي اندرويد 4 به بالا عملا نسخه کشورها بي معني هست و در فريمويرها تمام زبانها پشتيباني ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Re: در خواست راهنمایی در مورد تعویض فریمور گوشی لنوو p770
سلام
من این گوشی رو داشتم راستش حداقل 15 بلر رام اندروئیدشو عوض کردم همه کاستوم رام هایی که براش ارائه شده بود رو ، روش نصب و تست کردم. حتی فارسی هم داشت. برای این کار به سایت
برید و با دستورالعمل داده شده اقدام کنید.
البته من 4.1.2L
به تاریخ 5/23/2013 رو توصیه میکنم.
موفق باشید.
من این گوشی رو داشتم راستش حداقل 15 بلر رام اندروئیدشو عوض کردم همه کاستوم رام هایی که براش ارائه شده بود رو ، روش نصب و تست کردم. حتی فارسی هم داشت. برای این کار به سایت
برید و با دستورالعمل داده شده اقدام کنید.
البته من 4.1.2L
به تاریخ 5/23/2013 رو توصیه میکنم.
موفق باشید.