esijoon نوشته شده:آقایونی که فداییان اسلام رو با گروه های تروریستی مقایسه میکنند بدونند که بین ترور شخصیت های مستکبر و ترور مردم عادی خیلی تفاوته....فداییان اسلام مردم کوچه و بازار رو با بمب و مواد شیمیایی ترور نمی کردند...سر مردم رو به دلیل مذهبشون نمی بریدند....دختر بچه 3 ساله رو سر نمی بریدند جلو والدینش....سر پدر و مادر یه بچه 8 ساله رو جلوش نمی بریدند....البته اینها کمی از تفاوت هاشون هست....افلا یتفکرون؟؟؟؟؟
دوست عزیز مثالهایی که آوردید دقیقاً مصداق همین جمله من بود:
البته خود من هم قبول دارم که فداییان اسلام به مراتب بهتر از گروههای تروریستی سوریه بوده ولی خب در اصل قضیه خیلی تغییری ایجاد نمیشه
تازه اجازه بدهید من هم یک مورد دیگر به موارد بهتر بهتر بودن فداییان اسلام نسبت به گروهای تروریستی سوریه بگم:
همه میدونیم فداییان اسلام به هر حال دستشان به قول معروف رو بود و اگر تروری را انجام میدادند مسئولیتش را به عهده می گرفتند
و همچنین هیچ وقت دستور ترور برای گروهی از افراد را انجام ندادند
مثلاً مثل مجاهدین منحوس خلق نبودند که هر کسی ریش داشته باشد را بکشند و یا مثل گروه های تروریستی سوریه که در ترورهاشون هرکسی را که آنها را نخواهد یا طرفدار بشار اسد باشد را بکشند و حتّی به علمای سنّی طرفدار بشار اسد هم رحم نکنند
امّا همانطور که گفتم این بهتر بودن ها واقعاً تغییری در اصل ماجرا که اینها یک گروه خشونت طلب بوده اند ایجاد نمیکند
در مورد اینکه گفته بودید آنها ترورهای شخصیتهای مستکبر را انجام میدادند که من نمیدانم کسروی(نام بردن از این فرد به معنای تصدی وی توسط من نیست) چگونه مستکبر خوانده میشود؟
ضمن اینکه گروههای مخالف بشار اسد هم دولتمردان بشار اسد رو مستکبر میدونند
(البته بنده خودم هرگز چنین حرفی را از سوی آنها قبول ندارم)