سلام دوستان
سونی اکسپریا سولای من هنگ زیاد میکنه ارور زیاد میده و سرعتش شدید اومده پایین . بروزر که باز میکنم دیگه واویلاست .
اندرویدم نسخته نان زنجبیلیه فک کنم .
گوشی مموری نداره /.
بی زحمت طریقه روت کردن گوشی رو برام بزارین .
خیلی ممنون
چگونه اکسپریا سولا رو روت کنم؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: چگونه اکسپریا سولا رو روت کنم؟
,
فکر ميکنم براي اين گوشي سيانوژن ارائه شده، پيشنهاد ميکنم گوشي رو انلاک و بعد سيانوژن نصب کنيد، بهبهود چشمگيري در عملکرد گوشي ايجاد خواهد شد
در مورد هنگ کردن هم احتمالا برنامههاي زيادي نصب هست که در بوت فعال ميشه.
براي روت کردن هم بايد اول گوشي رو انلاک کنيد، بعد از اون کاستوم ريکاوري نصب کرده و با اون SuperUser رو نصب کنيد تا روت بشه
فکر ميکنم براي اين گوشي سيانوژن ارائه شده، پيشنهاد ميکنم گوشي رو انلاک و بعد سيانوژن نصب کنيد، بهبهود چشمگيري در عملکرد گوشي ايجاد خواهد شد
در مورد هنگ کردن هم احتمالا برنامههاي زيادي نصب هست که در بوت فعال ميشه.
براي روت کردن هم بايد اول گوشي رو انلاک کنيد، بعد از اون کاستوم ريکاوري نصب کرده و با اون SuperUser رو نصب کنيد تا روت بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:
خیلی ممنون نه برنامه زیاد ندارم همه رو پاک کردم!! به نظرتون ریست فکتوری تغییری ایجاد میکنه؟
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
امتحان کنيد
امتحان کنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد