فریمویر‌هاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

Re: فریمویر‌هاي پشتيبان گرفته شده با TWRP براي GLX G4

پست توسط reza_ahwaz_26 »

z2z.z2z

سلام
با برنامه sp flash too فورمت رو که بزنی چند گزینه میاد یکیشون فرمت nvram مشکل imei حل میشه.
ولی ری استورش نمیدونم چطوری. الان من این کار رو کردم گوشی سیم رو میشناسه و imei نداره
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط slayer_saw »

reza_ahwaz_26 نوشته شده:سلام
من موفق شدم نصبش کنم ولی متوجه یه مشکلی شدم. واون اینکه برنامه هایی که ویجت دارن مثل lock screen ویجیتشون نمیاد. تو قسمت ویجیت میرم ویجتشون وجود نداره

دوست عزیز شما بعد از نصب رام باید وارد تنظیمات شده و از قسمت storage وارد قسمت perferred inastall location شده و گزینه let the system decide رو انتخاب کنید تا نرم افزارهای جدیدی که نصب میکنید به انتخاب خود سیستم نصب شوند.برای ویجت ها هم باید بدونید که وقتی شما برنامه ای رو نصب میکنید برای استفاده از ویجیت ها باید این برنامه حتما در خود گوشی باشد وقتی به کارت sd انتقال داده میشه ویجیت ها هم ناپدید میشن
   پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمان‌ها فراتر از آن هستن که بمیرن   
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط reza_ahwaz_26 »

سلام
گوشی من زیاد هنگ میکنه شما هم همچین مشکلی دارید؟
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط ebaskar »

سلام
1-فایلها را نمیشه لینک مستقیم بدید یا مثلا در MediaFire آپلود کنید و یک تیکه باشه؟
2- این مشکل هنگ مربوط به این فریمور هست؟
3- ایا روت شده؟
4- سرعتش چطوره؟
5- همه سنسورها و اجزای گوشی کار میکنه؟
6- این فریمور از کجا اومده؟ کسی کوک کرده یا شرکت داده بیرون؟
7- در مجموع پیشنهاد میدید نصب کنیم یا نه؟
ممنون
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط slayer_saw »

دوستانی که از GLX G4 با فریمویر های نسخه پایین تر استفاده میکنند میتونن از این فریمویر جدید نسخه GLX_G4_V2.3.5_20130920 با استفاده از کاستوم ريکاوري‌ TWRP و ریستور کردن این فریمویر رو روی گوشیشون داشته باشن
من گوشیم سری 1.2 هستش و این فریمویر رو خود نمایندگی برام فلش زده و هیچ مشکلی درش ندیدم تمامی برنامه ها و سیستم به خوبی کار میکنند
روش نصب:
1-اول از همه در sd card گوشیتون این پوشه ها رو به ترتیب بسازید TWRP\BACKUPS\GLX_G4_MT6577
2-فریمویر دانلود شده رو از حالت فشرده خارج و بعد پوشه GLX_G4_V2.3.5_20130920 را در GLX_G4_MT6577 کپی کنید
3-کاستوم ریکاوری TWRPرو روی گوشی توسط SP_FlashTool فلش بزنید
4- با نگه داشتن کلید های power و Volume UP وارد ریکاوری بشید و از منوی wipe گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
5-وارد بخش RESTORE در صفحه اول ریکاوری شده و گزینه GLX_G4_V2.3.5_20130920 را لمس کرده و در صفحه بعد نوار پایین صفحه swipe to restore را کشیده و صبر کنید تا عمل restore به پایان برسه
6-مجدد از منوی wipe گزینه internal storage و بعد گزینه FACTORY RESET رو اجرا کنید
7-گوشی را خاموش و باطری رو در بیارید و بعد روشن کنید و از فریمویر جدید لذت ببرید

لینک دانلود فریمویر از سرور مدیافایر (تک پارت)

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
لينک فريموير جديد در پست اول قرار گرفت
صميمانه از زحمات شما سپاسگزارم :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط reza_ahwaz_26 »

با سلام
من فرمویر GLX_G4_V2.3.5_20130920 رو روی گوشی ریختم. همه چیزش خوبه. ولی مشکلی که متوجه شدم گوشیم داره usb tethering کا نمیکنه. هر وقت کابل usb رو وصل میکنم مینویسه که کابل وصل است تیک را بزنید. ولی تیکش غیر فعاله. کسی این مشکل رئ داره؟؟؟ راه حلی واسش هست ؟؟؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط mahdirg »

سلام . آیا امکان داره این فرمور رو از طریق کاستوم ریکاوری cwm که در سایت هستش نصب کرد ؟ اگر نمیشه ، می تونم کاستوم ریکاوری twrp رو از طریق کاستوم ریکاوری cwm که الان روی گوشیم نصب هستش اول آپدیت کنم بعد از فرمور گفته شده در بالا استفاده کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير، اين بکاپ براي TWRP هست. اما اگر CWM نصب داريد به راحتي ميتونيد پکيج آپديت با استفاده از ريکاوري TWRP مربوط به گوشي خودتون رو دانلود و با استفاده از CWM نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط mahdirg »

سلام ، از slayer_saw به خاطر بکاپ که گرفتن و از آقا مهدی ( mahdi1944) به خاطر راهنماییاشون ممنون :) ، من این رام جدید رو روی گوشیم نصب کردم و از هنگ کردن و غیره هم فعلا که خبری نیست.
یک سوال هم داشتم : موقعی که می خواستم این رام رو استفاده کنم از کل سیستم قبلی با همون TWRP بکاپ گرفتم اما متاسفانه یادم رفت از sms هام و علی الخصوص contacts گوشیم بطور جداگانه بکاپ بگیرم ، آیا راهی هست که این دو قسمت ( sms , contacts) رو از توی اون بکاپ کلی استخراج کنم؟
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط slayer_saw »

mahdirg نوشته شده:سلام ، از slayer_saw به خاطر بکاپ که گرفتن و از آقا مهدی ( mahdi1944) به خاطر راهنماییاشون ممنون :) ، من این رام جدید رو روی گوشیم نصب کردم و از هنگ کردن و غیره هم فعلا که خبری نیست.
یک سوال هم داشتم : موقعی که می خواستم این رام رو استفاده کنم از کل سیستم قبلی با همون TWRP بکاپ گرفتم اما متاسفانه یادم رفت از sms هام و علی الخصوص contacts گوشیم بطور جداگانه بکاپ بگیرم ، آیا راهی هست که این دو قسمت ( sms , contacts) رو از توی اون بکاپ کلی استخراج کنم؟

ممنون دوست عزیز.در رابطه با مشکلتونم در مورد بکاپ فریمویر قبلی گوشیت اگه از اطلاعات دیتا به همراه اطلاعات سیستمی بکاپ رو گرفتی باشی یعنی اگه تیک همه گزینه های بخش بکاپ twrop رو زدی باشی فکر کنم بشه sms&contacts ها رو برگردوند ولی اول باید همون بکاپ رو ریستور کنی و بوسیله یه نرم افزار مانند go backup ازشون بکاپ بگیری و مجدد فریمویر جدید رو نصب کنی. شما یه مشورتی هم با آقا mahdi1944 انجام بدین اگه ایشون هم تأیید کرد این روش رو انجام بدین.موفق باشید تصویر
Major II
Major II
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار
تماس:

پست توسط gozalco »

سلام
خسته نباشید
ممنون از فریموراتون
آیا glx app. center کار می کند یا دکور است؟
گوشی منکه اصلا ارور میده از روز اول

در ضمن این فریمور چرا تقویم نداره؟

ممنون
ارسال پست

بازگشت به “GLX”